Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Sezona počela, popunjeno 80 odsto hotela

26 April 2024
1 min.
Sezona počela, popunjeno 80 odsto hotela

Turistička sezona u Crnoj Gori uveliko je počela i već je popunjeno 80 odsto hotela.


Vršilac dužnosti direktora Direktorata za razvoj turizma crnogorskoj vladi Svetlana Šljivančanin saopštila je da u Crnoj Gori ima gostiju i da je buking hotela odličan.

“Agencije su već zaključile ugovore sa stranim agencijama, pa su turistički aranžmani uveliko počeli”, istakla je Šljivančaninova.

Prema njenim riječima, nadležni resor se suočio i ove godine sa brojnim problemima, a pojedini se ponavljaju iz godine i godinu. “Tu su prije svega radovi na saobraćajnoj infrastrukturi. Ti radovi još traju i gužve nećemo moći izbjeći”, dodala je ona.

Šljivančaninova je ukazala i da postoji veliki procenat sive ekonomije u oblasti privatnog smještaja.

SRNA

Povezani članci

Patrijarh Porfirije: I onima koji nas mrze recimo “Hristos Vaskrse”

Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije poručio je vjernom narodu da zagrle i oproste jedni drugima, te poželio da praštaju, a onima koji ih mrze da pjevaju pjesmu o Hristovom vaskrsenju. Patrijarh srpski je na Pashalnoj večernjoj službi – večernjoj ljubavi u Hramu Svetog Save na Vračaru, kojoj su prisustvovali i veterani sa Košara i Paštrika, […]

Zemljotres tri stepena po Rihteru u Herceg Novom

Zemljotres jačine tri stepena po Rihteru pogodio je jutros Herceg Novi, saopštio je Zavod za seizmologiju Crne Gore. Prema podacima Zavoda, zemljotres je registrovan jutros oko četiri časa. Epicentar je bio u blizini Herceg Novog, a hipocentar na dubini od devet kilometara.