Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Sutra u Republici Srpskoj neradni dan

08 Maj 2024
1 min.
Sutra u Republici Srpskoj neradni dan

U Republici Srpskoj sutra će biti neradni dan jer se obilježava Dan pobjede nad fašizmom, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske.

U dane praznika ne rade republički organi i organizacije, organi jedinice lokalne samouprave, preduzeća, ustanove i druge organizacije i lica koja profesionalno obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti.

Načelnici opština, odnosno gradonačelnici će odrediti koja su preduzeća, ustanove i druge organizacije sa područja jedinice lokalne samouprave obavezne da rade i u dane praznika i u kojem obimu radi zadovoljenja neophodnih potreba građana. 

SRNA

Povezani članci

Dodik: Odnosi Banjaluke i Sarajeva na možda najgorem nivou; Sa Bećirovićem se ne može otvoriti dijalog

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović iznosi laži na račun Republike Srpske i da se sa njim ne može otvoriti nikakav dijalog. Dodik je istakao da su odnosi između Banjaluke i Sarajeva možda na najgorem nivou i da je mir jedina vrijednost za koju se zalaže. Ocijenio […]

Karan: Rezoluciju o Srebrenici nazvati antisrpska rezolucija

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan izjavio je danas da bi rezoluciji o Srebrenici trebalo dati naziv antisrpska rezolucija. Karan je novinarima u Banjaluci rekao da Bošnjaci svojim postupcima samo pojačavaju taj antisrpski element, koji je usmjeren protiv cijelog srpskoj naroda, Srbije i Republike Srpske. On je ukazao i na skrivene političke ciljeve stigmatizacije […]