Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Usvojen izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo

26 April 2024
1 min.
Usvojen izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo

Skupština grada Istočno Sarajevo, usvojila je danas Izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo za prošlu 2023. godinu.

Na 25. redovnoj sjednici, usvojeni su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo i Matične biblioteke Istočno Sarajevo, a jednoglasno je usvojen i izvještaj o radu Gradske radio-televizije Istočno Sarajevo za prošlu godinu.

Odbornici su razmotrili i informacije o funkcionisanju javnog gradskog prevoza u prošloj godini, o stanju u oblasti zdravstvene zaštite, boračko-invalidske zaštite i o radu Poreske uprave Republike Srpske, Područni centar Istočno sarajevo.

Povezani članci

“Jahorina poslovni forum” od 13. do 16. maja

Na Jahorini će od 13. do 16. maja biti održan “Jahorina poslovni forum” posvećen cirkularnoj ekonomiji i modelu novih poslovnih prilika. Učesnici će, uz raznovrsne panele i prezentacije, imati priliku da se informišu o najnovijim trendovima, razmijene iskustva i steknu uvide koji će im pomoći da unaprijede poslovanje. “Kroz raznovrsnost tema učesnici će imati priliku […]

U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića

Iz hrama Svetog velikomučenika Georgija Miljevići obavještavaju sugrađane da će ispraćaj prote Voja biti upriličen na Svijetli utorak, 7. maja 2024. godine. Sveta liturgija biće služena u 10.00 časova u hramu Svetog velikomučenika Georgija, a u nastavku opijelo u 12.00 časova. Vojislav Čarkić, u narodu poznat i kao pop Žućo, preminuo je u subotu u 87. […]