Molimo sačekajte......

Baner poz1 Termag
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 19.07.2018.
MILICA GRGIĆ: "MICA OKLAGIJICA" VEĆ JE PREPOZNATLJIV BREND
Srijeda, 09.05.2018. | Princip News

"Vjeruj u sebe i radi naporno i uspjeh je zagarantovan". Ovu rečenicu izgovorili su mnogi koji su vlastiti posao započeli od nule, a mnogi su sada na Forbsovoj listi. Milica Grgić na tu listu možda i neće stići, ali je zbog originalne ideje već privukla brojne klijente i uspjela da u Istočnom Sarajevu stvori vlastiti brend.  Da je dobra ideja najvažnije potvrđuje i Milica u razgovoru za Princip. 

Princip: Za početak ću da nas uvedeš u svijet maderoterapije.

M.G.: Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korišćenju anatomski izradjenih elemenata od drveta, što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže I namijenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksina u potkožnom tkivu i celulitu. Ovom metodom stimuliše se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bolova. Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da reafirmiše i oblikuje figuru, potpuno bezbolno, bez podliva, modrica i oštećenja.

Princip: Odakle uopšte ideja da se počneš baviti ovom tehnikom masaže?

M.G.: Pa,moram priznati, sasvim slučajno.Od svoje trinaeste godine sam u dodiru sa kozmetikom i uvijek sam bila spremna na neke inovativne stvari. U razgovoru sa prijateljicom čula sam za maderoterapiju, otišla u Beograd na obuku i pokrenula sopstveni salon.

Princip: Kako je javnost prihvatila tvoju ideju?

M.G.: Kao prva u BIH imala sam ispred sebe dug i težak put da upoznam klijente sa ovom metodom. Ali sam uspjela. Bilo je tu i nepovjerenja, ismijavanja ali kako sam osoba predana cilju, bila sam spremna na sve izazove.Korak po korak i moj brend “Mica Oklagijica” postaje preoznatljiv i uvlači se u ženski razgovor.

Princip: To je i najbolja reklama, zar ne?

M.G.: Hahaha (smijeh) hoćeš reći da žene puno pričaju? Šalu na stranu,preporuke su najpouzdaniji vid marketinga. Pored toga trudim se održati kvalitet i to mi je omogućilo da steknem veliki broj klijenata širom BiH ali i regiona. Moram se malo pohvaliti da sam tetmane radila i u Danskoj.

Princip: Da li svoj brend “dijeliš” sa drugim ?

M.G.: Da. Vršim edukaciju učenica i prenosim im svoje znanje i iskustvo. Njihova zainteresovanost me je i postakla da 15. aprila napravim prvi događaj takvog tipa u BIH u restoranu BOB, gdje su bili prisutni moji klijenti, učenici i poslovni partneri. Jedno lijepo i edukativno druženje koje je ostavilo utisak na sve prisutne. A moje ogromno zadovoljstvo.

Princip: Tretmani su isključivo za žene ili su i muškarci dobrodošli?

M.G.: Evo tebi bi mogli malo neutralisati naslage na stomaku hahaha (smijeh). Nema ekskluzivnosti polova. Moram priznati da sam ponosna što ženama, a i muškarcima, pomažem da rješavamo jedan od najvećih neprijatelja njihovog tijela. I što sam prepoznatljiva po kvalitetu, naravno.

Najnovije
"MALI ZEJTINLIK" - KULTURNA BAŠTINA SRPSKE
Kulturnom baštinom Republike Srpske biće proglašeno vojničko spomen-groblje na Sokocu "Mali Zejtinlik", na kojem je sahranjeno 985 boraca pogin...
U PETAK POČINJE MANIFESTACIJA "SOKOLAC 2018"
Šestim ljetnim turnirom u odbojci i sedmim u futsalu na Sokocu će u petak, 20. jula, biti otvoren "Ilindan sport fest - Jelen kup Sokolac 2018". ...
U HAN PIJESKU OTVORENA PETA REVIJA RUSKOG FILMA
U Han Pijesku večeras je otvorena Peta revija ruskog filma na kojoj će do 20. jula biti prikazana tri filma - dokumentarnog, reportažnog i turis...
U NOVOJ EMISIJI "LJETNIH RAZGOVORA" O TRNOVU (VIDEO)
U novoj emisiji "Ljetnih razgovora" govori načelnik Trnova Dragomir Gagović. Saznajte više romanu "Lejla" u izdanju Zavoda za udžbenike Republi...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
KOŠARAC: SNSD IMA IZRAŽENU PREDNOST NAD DRUGIM STRANKAMA
Nedelja, 24.06.2018.
Republika Srpska
LAŽNA SNIŽENJA: NA AKCIJAMA KUPUJEMO SKUPLJU ROBU
Nedelja, 15.04.2018.
BIH
ODREĐENE ZAPADNE DRŽAVE I NEVLADINE ORGANIZACIJE UMIJEŠANE U PRODUKOVANJE MIGRANTSKE KRIZE
Srijeda, 20.06.2018.