Molimo sačekajte......

baner lijevo
baner desno
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 20.09.2018.
MILICA GRGIĆ: "MICA OKLAGIJICA" VEĆ JE PREPOZNATLJIV BREND
Srijeda, 09.05.2018. | Princip News

"Vjeruj u sebe i radi naporno i uspjeh je zagarantovan". Ovu rečenicu izgovorili su mnogi koji su vlastiti posao započeli od nule, a mnogi su sada na Forbsovoj listi. Milica Grgić na tu listu možda i neće stići, ali je zbog originalne ideje već privukla brojne klijente i uspjela da u Istočnom Sarajevu stvori vlastiti brend.  Da je dobra ideja najvažnije potvrđuje i Milica u razgovoru za Princip. 

Princip: Za početak ću da nas uvedeš u svijet maderoterapije.

M.G.: Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korišćenju anatomski izradjenih elemenata od drveta, što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže I namijenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksina u potkožnom tkivu i celulitu. Ovom metodom stimuliše se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bolova. Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da reafirmiše i oblikuje figuru, potpuno bezbolno, bez podliva, modrica i oštećenja.

Princip: Odakle uopšte ideja da se počneš baviti ovom tehnikom masaže?

M.G.: Pa,moram priznati, sasvim slučajno.Od svoje trinaeste godine sam u dodiru sa kozmetikom i uvijek sam bila spremna na neke inovativne stvari. U razgovoru sa prijateljicom čula sam za maderoterapiju, otišla u Beograd na obuku i pokrenula sopstveni salon.

Princip: Kako je javnost prihvatila tvoju ideju?

M.G.: Kao prva u BIH imala sam ispred sebe dug i težak put da upoznam klijente sa ovom metodom. Ali sam uspjela. Bilo je tu i nepovjerenja, ismijavanja ali kako sam osoba predana cilju, bila sam spremna na sve izazove.Korak po korak i moj brend “Mica Oklagijica” postaje preoznatljiv i uvlači se u ženski razgovor.

Princip: To je i najbolja reklama, zar ne?

M.G.: Hahaha (smijeh) hoćeš reći da žene puno pričaju? Šalu na stranu,preporuke su najpouzdaniji vid marketinga. Pored toga trudim se održati kvalitet i to mi je omogućilo da steknem veliki broj klijenata širom BiH ali i regiona. Moram se malo pohvaliti da sam tetmane radila i u Danskoj.

Princip: Da li svoj brend “dijeliš” sa drugim ?

M.G.: Da. Vršim edukaciju učenica i prenosim im svoje znanje i iskustvo. Njihova zainteresovanost me je i postakla da 15. aprila napravim prvi događaj takvog tipa u BIH u restoranu BOB, gdje su bili prisutni moji klijenti, učenici i poslovni partneri. Jedno lijepo i edukativno druženje koje je ostavilo utisak na sve prisutne. A moje ogromno zadovoljstvo.

Princip: Tretmani su isključivo za žene ili su i muškarci dobrodošli?

M.G.: Evo tebi bi mogli malo neutralisati naslage na stomaku hahaha (smijeh). Nema ekskluzivnosti polova. Moram priznati da sam ponosna što ženama, a i muškarcima, pomažem da rješavamo jedan od najvećih neprijatelja njihovog tijela. I što sam prepoznatljiva po kvalitetu, naravno.

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
PRONAĐENO 40 MIGRANATA IZ PAKISTANA
U mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, policija je pronašla 40 migranata koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz su...
LUSI MEJER SA ČLANOVIMA UDRUŽENJA "SUNCE" SA PALA
Višestruki šampion Specijalne olimpijade Lusi Mejer razgovaraće danas na Palama sa članovima udruženja "Sunce" i predstavnicima Omladinskog ak...
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DATUM, 20. SEPTEMBAR
Danas je četvrtak, 20. septembar, 263. dan 2018. Do kraja godine ima 102 dana. 480. p. n. e. - U pomorskoj bici kod ostrva Salamina u Egejskom...
HRVATSKA- USTAŠTVO SLAVE U LEKTIRI, SRBI SU HULIGANI
Učenici u Hvatskoj i dalje čitaju lektiru u kojoj su Srbi prikazani kao neprijatelji, pa i kada je riječ o djeci, jer se dječaci srpske naciona...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
U SAOBRAĆAJ PUŠTEN NOVOIZGRAĐENI KRUŽNI TOK
Srijeda, 19.09.2018.
Republika Srpska
U ROGATICI POLOŽEN KAMEN-TEMELJAC ZA OBJEKAT "ELEKTRODISTRIBUCIJE" I "ZVORNIČANKE"
Srijeda, 19.09.2018.
BIH
NA TRI LOKACIJE U SARAJEVU ODUZETA FINANSIJSKA DOKUMENTACIJA
Utorak, 18.09.2018.