Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 25.04.2019.
FOTOGRAFIJE JAHORINE MARIJE NIŠIĆ PRED BEOGRAĐANIMA
Ponedeljak, 15.04.2019. | Princip News
Izložba fotografija, instalacija i crteža Jahorine autora Marije Nišić otvorena je večeras u beogradskoj Galeriji "Zum".

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnajić rekao je prilikom otvaranja izložbe da su ove sezone postigli istorijski uspjeh i rekorde na svim poljima. 

On je naglasio da sezona na Jahorini još traje, da je danas na olimpijskoj ljepotici 138. dan skijanja, a da će konačni bilans sezone saopštiti za sedam dana. 

"Već sada mogu da kažem da smo postigli istorijski uspjeh. Povećali smo broj skijaša za 225 odsto, a prihode uvećali za 170 odsto", rekao je Ljevnajić novinarima. 

On je istakao da je posebno ponosan što je izložbu pripremila Mišićeva koja je dio uspješnog Olimpijskog tima "Jahorina" i koja je u ovoj planini pronašla inspiraciju kao što je pronalaze i svi koji na nju dođu. 

Autor izložbe Marija Nišić rekla je da je dva mjeseca vršila selekciju fotografija i radova koji će u narednim danima biti prikazani beogradskoj publici i da njenim radovima dominiraju motivi ranog jutra i predvečerja, koje ona smatra i najljepšim trenucima na Jahorini. 

"Raduje me da ono u čemu sam ja uživala bar jednim dijelom vide oni koji nisu bili u prilici da dođu na Jahorinu i tako je upoznaju", rekla je Nišićeva. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NOVI DŽEJMS BOND- JOŠ JEDNOM DANIJEL KREJG (VIDEO)
Detalji nastavka sage o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu, 25. po redu, biće poznati danas, na zvaničnom predstavljanju informacija, a uoči po...
SNIMLJEN BMW SERIJE 4 CABRIO
Novi BMW Serije 4 kabriolet uskoro stiže, a biće, kako stvari stoje, značajno različit od svog prethodnika, što se najprije odnosi na njegov n...
U VIŠEGRADU ZA VASKRS RADE SAMO PEKARE, DRAGSTORI I BENZINSKE PUMPE
U opštini Višegrad, na Vaskrs radiće samo pekare, dragstori i benzinske pumpe, dok će 1. i 9. maja radnje biti otvorene do 14.00 časova, reče...
NARODNA BIBLIOTEKA SOKOLAC BOGATIJA ZA 85 NOVIH NASLOVA
Narodna biblioteka Sokolac ove godine nabavila je 85 novih naslova povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, rekla je Srni viši knjižniča...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
LUBURA: SEZONA GRIJANJA ZAVRŠENA USPJEŠNO
Srijeda, 24.04.2019.
Republika Srpska
MILANOVIĆ PUŠTEN, PODNESEN IZVJEŠTAJ PROTIV BALDE, ĐUKANOVIĆA I KOVAČEVIĆA
Srijeda, 24.04.2019.
BIH
VELIKI POŽAR KOD SARAJEVA: GORI SKLADIŠTE PRIVATNE FIRME, ŠTETA OGROMNA
Srijeda, 24.04.2019.