Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 20.07.2019.
FOTOGRAFIJE JAHORINE MARIJE NIŠIĆ PRED BEOGRAĐANIMA
Ponedeljak, 15.04.2019. | Princip News
Izložba fotografija, instalacija i crteža Jahorine autora Marije Nišić otvorena je večeras u beogradskoj Galeriji "Zum".

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnajić rekao je prilikom otvaranja izložbe da su ove sezone postigli istorijski uspjeh i rekorde na svim poljima. 

On je naglasio da sezona na Jahorini još traje, da je danas na olimpijskoj ljepotici 138. dan skijanja, a da će konačni bilans sezone saopštiti za sedam dana. 

"Već sada mogu da kažem da smo postigli istorijski uspjeh. Povećali smo broj skijaša za 225 odsto, a prihode uvećali za 170 odsto", rekao je Ljevnajić novinarima. 

On je istakao da je posebno ponosan što je izložbu pripremila Mišićeva koja je dio uspješnog Olimpijskog tima "Jahorina" i koja je u ovoj planini pronašla inspiraciju kao što je pronalaze i svi koji na nju dođu. 

Autor izložbe Marija Nišić rekla je da je dva mjeseca vršila selekciju fotografija i radova koji će u narednim danima biti prikazani beogradskoj publici i da njenim radovima dominiraju motivi ranog jutra i predvečerja, koje ona smatra i najljepšim trenucima na Jahorini. 

"Raduje me da ono u čemu sam ja uživala bar jednim dijelom vide oni koji nisu bili u prilici da dođu na Jahorinu i tako je upoznaju", rekla je Nišićeva. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
"TOP GAN" SE VRAĆA NA VELIKO PLATNO (VIDEO)
"Top Gan" se vratio u četvrtak kad se Tom Kruz (57) iznenada pojavio na Komik-konu kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka tog vo...
JEDITE BOROVNICE I USPORITE STARENJE
Muškarci i žene nemaju iste navike kada je riječ o ishrani i izboru svakodnevnih namirnica. Dok se ženama savjetuje ishrana sa više kalcijuma ...
SARA LUČIĆ 14. NA EVROPSKOM PRVENSTVU U ŠVEDSKOJ
Atletičarka sokolačkog kluba "Glasinac" Sara Lučić zauzela je 14. mjesto na Evropskom prvenstvu za juniore/ke u Švedskoj skokom uvis 178 centi...
HARADINAJ PODNIO OSTAVKU
Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj podnio je ostavku na sjednici privremene vlade i rekao da je dobio poziv za saslušanje u Hagu u ...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOM SARAJEVU UHAPŠENO LICE ZBOG ORGANIZOVANOG KRIMINALA
Četvrtak, 18.07.2019.
Republika Srpska
DODIK: SVAKOM NOVOM BRAČNOM PARU KREDIT OD 30.000KM
Petak, 19.07.2019.
BIH
ZA SAMO ŠEST DANA U SARAJEVU PRIJAVLJENO 57 SLUČAJEVA ZARAZNIH BOLESTI
Četvrtak, 18.07.2019.