Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 03.04.2020.
BESPLATNO NA DERBI: ZVEZDA ČASTI ZA MEČ PROTIV PARTIZANA
Subota, 22.02.2020. | Princip News
Kao što je Crvena zvezda najavila prilikom prodaje paketa karata za utakmice Lige šampiona, svi vlasnici sezonskih karata za ovu godinu imaju pravo da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za vječiti derbi koji će biti odigran u nedelju 1. marta 2020. godine na stadionu “Rajko Mitić”.

Blagajne će ovim povodom biti otvorene nakon završetka utakmice crveno-bijelih sa Vojvodinom u subotu 22. februara 2020. sve do 22 časa (utakmica je zakazana za 18 časova) kao i u nedjelju, ponedeljak i utorak od 10 do 18 časova.

Svaki vlasnik sezonske karte FK Crvena zvezda može preuzeti jednu dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji ima kupljenu sezonsku kartu. Takođe, moguće je izvršiti zamjenu i umjesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cijenom.

Iz “Ljutice Bogdana” napominju da, kao i za sve utakmice Superlige Srbije, sezonske karte važe i za ovaj meč.

Mogućnost preuzimanja dodatnih besplatnih karata ne važi za vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata. Sa druge strane, porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za djecu ne tretiraju se kao besplatne i za svaku od njih moguće je preuzeti dodatnu besplatnu kartu.

Preuzimanje ovih karata na blagajni stadiona moguće je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Moguće je preuzeti kartu i za drugu osobu uz pokazivanje sezonske karte i kopije ličnog dokumenta vlasnika. Kao kopija se priznaju kopija na papiru ili slika ličnog dokumenta na mobilnom telefonu.

Slobodna prodaja karata za vječiti derbi počeće u srijedu 26. februara 2020. o čemu će Crvena zvezda blagovremeno detaljnije obavestiti javnost.


/SRPSKAINFO/

 

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ŽELJKO BEKRIĆ IZ SOKOCA TREBA NAŠU POMOĆ: POZOVIMO HUMANITARNI BROJ 1458
Ispit humanosti građani Istočnog Sarajeva i Republike Srpske do sada su položili bezbroj puta. A ona je u ovim teškim vremenima i te kako po...
BROJ ZARAŽENIH VIRUSOM KORONA NA SVIJETU DOSTIGAO MILION
Broj zaraženih virusom korona večeras je dostigao milion. Smrtonosni virus se samo nakon samo nekoliko mjeseci iz kineske provincije Hubei i grad...
OBJAVLJENA ODLUKA O PROGLAŠENJU VANREDNOG STANJA U REPUBLICI SRPSKOJ
Odluka o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srpske usljed virusa korona objavljena je u Službenom glasniku, rekao je Srni direk...
TRIVIĆ: UPIS DJECE U PRVI RAZRED ČIM SE STEKNU USLOVI
Republički štab za vanredne situacije usvojio je zaključak da upis djece u prvi razred, propisan Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, ko...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
ŠEŠLIJA: NA KUĆNOM LIJEČENJU ČETIRI LICA POZITIVNA NA VIRUS KORONA
Srijeda, 01.04.2020.
Republika Srpska
VIRUSOM KORONA ZARAŽENE JOŠ 24 OSOBE U SRPSKOJ
Četvrtak, 02.04.2020.
BIH
DODIK: DŽAFEROVIĆ ZLOUPOTRIJEBIO INSTITUCIJU, PREKRŠIO USTAV I OBMANUO DRŽAVNIKE
Srijeda, 01.04.2020.