Molimo sačekajte......

Baner poz1 Termag
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 19.07.2018.
GOTOVO JE, REAL POTVRDIO RONALDO U JUVENTUSU (VIDEO)
Srijeda, 11.07.2018. | Princip News
Cristiano Ronaldo je novi igrač Juventusa, prenose brojni ugledni talijanski i španjolski mediji poput Marce, Asa, Gazzete dello Sport i Tuttosporta.
Vijest je objavio i poznati talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, čije riječi imaju posebnu težinu kada je riječ o nogometnoj tržnici.
Transfer je potvrdio i Real Madrid priopćenjem na svojoj službenoj stranici, a objavili su i oproštajno pismo Cristiana Ronalda, koji napušta Madrid nakon devet godina.
"Real želi zahvaliti igrači koji se dokazao kao najbolji na svijetu i koji je obilježio jednu od najsvjetlijih era u povijesti našeg kluba i svjetskog nogometa.

Osim titula, trofeja i trijumfa na terenu, Ronaldo je bio primjer predanosti, rada, odgovornosti, talenta i napretka.
Također je postao najbolji strijelac u povijesti Reala s 451 golom u 438 utakmica. Ukupno je osvojio 16 titula, uključujući četiri Lige prvaka, tri uzastopnu i četiri u zadnjih pet sezona. Individualno, osvojio je, između ostaloga, četiri zlatne i tri zlatne kopačke.
Za Real će Ronaldo uvijek biti jedan od velikih simbola i referenca za buduće generacije.
Real Madrid će uvijek biti tvoj dom", stoji u priopćenju.
Odšteta iznosi 105 milijuna eura. Di Marzio piše kako će Ronaldo početkom sljedećeg tjedna stići u Torino, gdje će obaviti liječničke preglede i službeno postati novi igrač Juventusa. Ronaldo bi trebao zarađivati 30 milijuna eura po sezoni.
O transferu se puno pisalo u zadnje vrijeme, a da je blizu realizacije postalo je jasno kada su Talijani u utorak ujutro uhvatili predsjednika Juventusa Andreu Agnellija na putu u Grčku, gdje se Ronaldo trenutno odmara.
Agnelli je u Grčkoj pregovarao s Ronaldom oko zadnjih detalja i predstavljanja u Torinu. Drugi dio operacije vodio je portugalski superagent Jorge Mendes, koji je pregovarao s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.
Perez je, prema pisanju španjolskih medija, želio povećati odštetu na 150 milijuna eura, ali Mendes ga je očito ''smekšao'' i nagovorio da pristane na prvotnu cifru.
Najnovije
"MALI ZEJTINLIK" - KULTURNA BAŠTINA SRPSKE
Kulturnom baštinom Republike Srpske biće proglašeno vojničko spomen-groblje na Sokocu "Mali Zejtinlik", na kojem je sahranjeno 985 boraca pogin...
U PETAK POČINJE MANIFESTACIJA "SOKOLAC 2018"
Šestim ljetnim turnirom u odbojci i sedmim u futsalu na Sokocu će u petak, 20. jula, biti otvoren "Ilindan sport fest - Jelen kup Sokolac 2018". ...
U HAN PIJESKU OTVORENA PETA REVIJA RUSKOG FILMA
U Han Pijesku večeras je otvorena Peta revija ruskog filma na kojoj će do 20. jula biti prikazana tri filma - dokumentarnog, reportažnog i turis...
U NOVOJ EMISIJI "LJETNIH RAZGOVORA" O TRNOVU (VIDEO)
U novoj emisiji "Ljetnih razgovora" govori načelnik Trnova Dragomir Gagović. Saznajte više romanu "Lejla" u izdanju Zavoda za udžbenike Republi...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
KOŠARAC: SNSD IMA IZRAŽENU PREDNOST NAD DRUGIM STRANKAMA
Nedelja, 24.06.2018.
Republika Srpska
LAŽNA SNIŽENJA: NA AKCIJAMA KUPUJEMO SKUPLJU ROBU
Nedelja, 15.04.2018.
BIH
ODREĐENE ZAPADNE DRŽAVE I NEVLADINE ORGANIZACIJE UMIJEŠANE U PRODUKOVANJE MIGRANTSKE KRIZE
Srijeda, 20.06.2018.