Molimo sačekajte......

baner lijevo
baner desno
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 20.09.2018.
GOTOVO JE, REAL POTVRDIO RONALDO U JUVENTUSU (VIDEO)
Srijeda, 11.07.2018. | Princip News
Cristiano Ronaldo je novi igrač Juventusa, prenose brojni ugledni talijanski i španjolski mediji poput Marce, Asa, Gazzete dello Sport i Tuttosporta.
Vijest je objavio i poznati talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, čije riječi imaju posebnu težinu kada je riječ o nogometnoj tržnici.
Transfer je potvrdio i Real Madrid priopćenjem na svojoj službenoj stranici, a objavili su i oproštajno pismo Cristiana Ronalda, koji napušta Madrid nakon devet godina.
"Real želi zahvaliti igrači koji se dokazao kao najbolji na svijetu i koji je obilježio jednu od najsvjetlijih era u povijesti našeg kluba i svjetskog nogometa.

Osim titula, trofeja i trijumfa na terenu, Ronaldo je bio primjer predanosti, rada, odgovornosti, talenta i napretka.
Također je postao najbolji strijelac u povijesti Reala s 451 golom u 438 utakmica. Ukupno je osvojio 16 titula, uključujući četiri Lige prvaka, tri uzastopnu i četiri u zadnjih pet sezona. Individualno, osvojio je, između ostaloga, četiri zlatne i tri zlatne kopačke.
Za Real će Ronaldo uvijek biti jedan od velikih simbola i referenca za buduće generacije.
Real Madrid će uvijek biti tvoj dom", stoji u priopćenju.
Odšteta iznosi 105 milijuna eura. Di Marzio piše kako će Ronaldo početkom sljedećeg tjedna stići u Torino, gdje će obaviti liječničke preglede i službeno postati novi igrač Juventusa. Ronaldo bi trebao zarađivati 30 milijuna eura po sezoni.
O transferu se puno pisalo u zadnje vrijeme, a da je blizu realizacije postalo je jasno kada su Talijani u utorak ujutro uhvatili predsjednika Juventusa Andreu Agnellija na putu u Grčku, gdje se Ronaldo trenutno odmara.
Agnelli je u Grčkoj pregovarao s Ronaldom oko zadnjih detalja i predstavljanja u Torinu. Drugi dio operacije vodio je portugalski superagent Jorge Mendes, koji je pregovarao s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.
Perez je, prema pisanju španjolskih medija, želio povećati odštetu na 150 milijuna eura, ali Mendes ga je očito ''smekšao'' i nagovorio da pristane na prvotnu cifru.
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
PRONAĐENO 40 MIGRANATA IZ PAKISTANA
U mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, policija je pronašla 40 migranata koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz su...
LUSI MEJER SA ČLANOVIMA UDRUŽENJA "SUNCE" SA PALA
Višestruki šampion Specijalne olimpijade Lusi Mejer razgovaraće danas na Palama sa članovima udruženja "Sunce" i predstavnicima Omladinskog ak...
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DATUM, 20. SEPTEMBAR
Danas je četvrtak, 20. septembar, 263. dan 2018. Do kraja godine ima 102 dana. 480. p. n. e. - U pomorskoj bici kod ostrva Salamina u Egejskom...
HRVATSKA- USTAŠTVO SLAVE U LEKTIRI, SRBI SU HULIGANI
Učenici u Hvatskoj i dalje čitaju lektiru u kojoj su Srbi prikazani kao neprijatelji, pa i kada je riječ o djeci, jer se dječaci srpske naciona...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
U SAOBRAĆAJ PUŠTEN NOVOIZGRAĐENI KRUŽNI TOK
Srijeda, 19.09.2018.
Republika Srpska
U ROGATICI POLOŽEN KAMEN-TEMELJAC ZA OBJEKAT "ELEKTRODISTRIBUCIJE" I "ZVORNIČANKE"
Srijeda, 19.09.2018.
BIH
NA TRI LOKACIJE U SARAJEVU ODUZETA FINANSIJSKA DOKUMENTACIJA
Utorak, 18.09.2018.