Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 24.01.2019.
NA PALAMA OTVOREN PRVI ZIMSKI DŽUDO KAMP
Subota, 12.01.2019. | Princip News
Na Palama je danas počeo prvi zimski džudo kamp koji je okupio 120 učesnika iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Prvi zimski džudo kamp održava se u Sportsko-poslovnom centru "Peki" u organizaciji Džudo kluba "Rajko Kušić" sa Pala i Džudo saveza Republike Srpske. 

Predsjednik paljanskog Džudo kluba "Rajko Kušić" Njegoš Poljaković kaže da su zimski kamp organizovali jer su Pale sportski grad i zbog blizine olimpijske ljepotice Jahorine, a nadaju se da će njegovo održavanje preći u tradiciju. 

"Želimo da animiramo i ostale grane sporta i ostale Saveze da se počnu organizovati zimski kampovi u Palama, koriste potencijali za smještaj, dvorana i sve ostale mogućnosti koje one pružaju", rekao je Poljaković novinarima. 

On navodi da su se takmičari odazvali u velikom broju, da je jako iznenađen ali da su uspjeli okupiti najbolje kadete, seniore i juniore. 

Predsjednik Džudo saveza Republike Srpske Ognjen Pavlović istakao je da je ovo još jedna od novih aktivnosti u Savezu koja treba da bude tradicionalna. 

Pavlović kaže da već 20 godina imaju ljetni džudo kamp u Trebinju, te da im je želja bila da naprave i zimske pripreme. 

On naglašava da su uslovi jako dobri u dvorani "Peki", kao i smještaj i ishrana u Studentskom centru "Pale". 

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je opština pokrovitelj prvog zimskog džudo kampa koji je okupio 120 učesnika, a koji će trajati tri dana. 

On je dodao da je lijepo vidjeti džudiste u velikom broju kako treniraju u dvorani dva puta dnevno, i da će iz ovoga kampa izvući sve pouke, kako bi bilo još bolje idući put. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ERDOAN: BRATE MADURO, TURSKA JE UZ TEBE
Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan pozvao je venecuelanskog predsjednika Nikolasa Madura, čiji odlazak traže SAD, i izrazio mu podršku. ...
VELIKA AKCIJA U PRIŠTINI, UHAPŠENO 16 OSOBA
Kosovska policija uhapsila je 16 osoba, pod sumnjom da su neovlašteno posjedovale narkotičke supstance, oružje i da su uključene u druge krivi...
OBEĆAO DA ĆE TREBINJKI NABAVITI AUTO, PA ISPARIO S PARAMA
- Pripadnici trebinjske policije dostavili su Izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje protiv E.R. (40) iz Novog Sarajeva, osumnjičenog z...
IMENOVANE SUDIJE OSNOVNIH SUDOVA U SRPSKOJ
Visoki sudski i tužilački savjet BiH /VSTS/ danas je imenovao Sanju Salčić Sabljicu za sudiju Osnovnog suda na Sokocu. Na poziciju sudije Os...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Srijeda, 23.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.