Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 19.06.2019.
NA PALAMA OTVOREN PRVI ZIMSKI DŽUDO KAMP
Subota, 12.01.2019. | Princip News
Na Palama je danas počeo prvi zimski džudo kamp koji je okupio 120 učesnika iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Prvi zimski džudo kamp održava se u Sportsko-poslovnom centru "Peki" u organizaciji Džudo kluba "Rajko Kušić" sa Pala i Džudo saveza Republike Srpske. 

Predsjednik paljanskog Džudo kluba "Rajko Kušić" Njegoš Poljaković kaže da su zimski kamp organizovali jer su Pale sportski grad i zbog blizine olimpijske ljepotice Jahorine, a nadaju se da će njegovo održavanje preći u tradiciju. 

"Želimo da animiramo i ostale grane sporta i ostale Saveze da se počnu organizovati zimski kampovi u Palama, koriste potencijali za smještaj, dvorana i sve ostale mogućnosti koje one pružaju", rekao je Poljaković novinarima. 

On navodi da su se takmičari odazvali u velikom broju, da je jako iznenađen ali da su uspjeli okupiti najbolje kadete, seniore i juniore. 

Predsjednik Džudo saveza Republike Srpske Ognjen Pavlović istakao je da je ovo još jedna od novih aktivnosti u Savezu koja treba da bude tradicionalna. 

Pavlović kaže da već 20 godina imaju ljetni džudo kamp u Trebinju, te da im je želja bila da naprave i zimske pripreme. 

On naglašava da su uslovi jako dobri u dvorani "Peki", kao i smještaj i ishrana u Studentskom centru "Pale". 

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je opština pokrovitelj prvog zimskog džudo kampa koji je okupio 120 učesnika, a koji će trajati tri dana. 

On je dodao da je lijepo vidjeti džudiste u velikom broju kako treniraju u dvorani dva puta dnevno, i da će iz ovoga kampa izvući sve pouke, kako bi bilo još bolje idući put. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ZAVRŠENI "DANI VOJISLAVA LUBARDE" U ROGATICI
 U Rogatici je u okviru manifestacije "Dani Vojislava Lubarde" održano književno veče posvećeno romanu "Vaznesenje" za koji ovaj pisac 1989. g...
KIŠA, OLUJA, PREKID I PREOKRET: VATERPOLISTI SRBIJE SAVLADALI AUSTALIJU
Vaterpolo reprezentacija Srbije sinoć je u burnom meču, koji je na sat vremena prekinulo nevrijeme koje je zadesilo Beograd, pobijedila Australi...
VELIKA AKCIJA POLICIJE: TRI LICA UHAPŠENA, ODUZETA VEĆA KOLIČINA DROGE I EKSPLOZIVA
Tri lica su lišena slobode, dok je veća količina opojne droge oduzeta prilikom realizacije višemjesečne operativne akcije kodnog naziva "Teata...
KARAN: NEFORMIRANJE VLASTI NA NIVOU BiH UDAR NA INSTITUCIJE SRPSKE
Direktna posljedica neformiranja vlasti na svim nivoima u Federaciji BiH /FBiH/ i na nivou BiH jeste udar na budžet Republike Srpske, funkcionisan...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNA ILIDŽA: UHAPŠEN ZBOG PRIJETNJI I PUCANJA IZ PIŠTOLJA U VAZDUH
Ponedeljak, 17.06.2019.
Republika Srpska
SA GRAĐANIM SRPSKE MUP ĆE UBUDUĆE KOMUNICIRATI NA OVAJ NAČIN (VIDEO)
Ponedeljak, 17.06.2019.
BIH
IZGORJELA KLADIONICA U SARAJEVU (VIDEO)
Utorak, 18.06.2019.