Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Utorak, 15.10.2019.
PALE: ODRŽANO PRVENSTVO BiH U TEKVONDOU
Subota, 08.06.2019. | Princip News
Na Palama je danas održano 5. prvenstvo BiH u tekvondou za juniore, seniore i pionire, na kojem je učestvovalo oko 300 takmičara iz 26 klubova.

Predsjednik Tekvondo saveza Republike Srpske Branislav NJegovan rekao je da je Prvenstvo BiH u tekvondou ispunilo sva očekivanja, a da su takmičari napravili jednu stepenicu više za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano od 10. oktobra u Sarajevu. 

Dragiša Stanišić, predsjednik Tekvondo kluba "Romanija" sa Pala, koje je i organizator prvenstva, kaže da je mnogo truda uloženo u organizaciju koja nije nimalo laka, te da ovo takmičenje mnogo znači za mlade sportiste, jer im je podstek za dalji rad i napredovanje. 

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković rekao je da se kao lokalna zajednca trude da pomognu organizaciji svih takmičenja na području grada, te čestitao Tekvondo klubu "Romanija" na dobroj organizaciji. 

Vuković je dodao da je današnje takmičenje još samo jedna potvrda da su Istočno Sarajevo i Pale gradovi sporta i da je ovo mjesto koje ima perspektivu. 

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je opština podržala ovo takmičenje i da će tako biti i u budućnosti. 

Direktor Turističke organizacije "Jahorina" Istočno Sarajevo Igor Tošić rekao je da je ova organizacija prepoznala značaj ovog takmičenja i da su sportisti najbolji ambasadori Republike Srpske, ali i grada Istočno Sarajevo. 

Prvenstvo BiH u tekvandou održano je u Sportsko-poslovnom centru "Peki".

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
RADOMIRU PURKOVIĆU IZ ROGATICE POTREBNO 65.000 EVRA ZA TRANSPLANTACIJU BUBREGA
U Rogatici će večeras biti održano donatorsko veče kako bi se prikupio novac za liječenje Radomira Purkovića iz Rogatice kojem je neophodno 6...
MAJDOV: SRPSKA JE MOJA OTADŽBINA, IZ NJE SAM POSTAO ŠAMPION SVIJETA
 Najbolji srpski džudista Nemanja Majdov u spotu koji će se prikazivati u sklopu kampanje "Volim Srpsku" istakao je da voli Srpsku jer ona voli ...
BOLNICA "SRBIJA": DOGOVORENA SARADNJA SA HIRURGOM PROF. DR VLADOM CVIJANOVIĆEM
Rukovodstvo Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu danas je dogovorilo saradnju sa eminentnim stručnjakom, pukovnikom prof. dr Vladom Cvijanovi...
VIŠEGRAD: MILAN JAKŠIĆ NOVI VRŠILAC DUŽNOSTI NAČELNIKA ODJELJENJA ZA FINANSIJE
Odbornici Skupštine opštine Višegrad imenovali su danas Milana Jakšića za novog vršioca dužnosti načelnika opštinskog Odjeljenja za finans...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
JUGOVIĆ: OTKRITI JAVNOSTI SAZNANJA O SLUČAJU PRIJETEĆIH SMS PORUKA
Nedelja, 13.10.2019.
Republika Srpska
IZVLAČENJE DOBITNIKA ČETVRTOG STANA U IGRI "10RAČUNA IZBROJI, STAN OSVOJI" (RTRS, 20.15)
Nedelja, 13.10.2019.
BIH
KOŠARAC: ŠAROVIĆ BIRA SDA I ŽELI DA OSTANE ŠTO DUŽE NA VLASTI
Ponedeljak, 14.10.2019.