Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 18.07.2019.
PALE: ODRŽANO PRVENSTVO BiH U TEKVONDOU
Subota, 08.06.2019. | Princip News
Na Palama je danas održano 5. prvenstvo BiH u tekvondou za juniore, seniore i pionire, na kojem je učestvovalo oko 300 takmičara iz 26 klubova.

Predsjednik Tekvondo saveza Republike Srpske Branislav NJegovan rekao je da je Prvenstvo BiH u tekvondou ispunilo sva očekivanja, a da su takmičari napravili jednu stepenicu više za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano od 10. oktobra u Sarajevu. 

Dragiša Stanišić, predsjednik Tekvondo kluba "Romanija" sa Pala, koje je i organizator prvenstva, kaže da je mnogo truda uloženo u organizaciju koja nije nimalo laka, te da ovo takmičenje mnogo znači za mlade sportiste, jer im je podstek za dalji rad i napredovanje. 

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković rekao je da se kao lokalna zajednca trude da pomognu organizaciji svih takmičenja na području grada, te čestitao Tekvondo klubu "Romanija" na dobroj organizaciji. 

Vuković je dodao da je današnje takmičenje još samo jedna potvrda da su Istočno Sarajevo i Pale gradovi sporta i da je ovo mjesto koje ima perspektivu. 

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je opština podržala ovo takmičenje i da će tako biti i u budućnosti. 

Direktor Turističke organizacije "Jahorina" Istočno Sarajevo Igor Tošić rekao je da je ova organizacija prepoznala značaj ovog takmičenja i da su sportisti najbolji ambasadori Republike Srpske, ali i grada Istočno Sarajevo. 

Prvenstvo BiH u tekvandou održano je u Sportsko-poslovnom centru "Peki".

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
KUZMIĆA BUDE IZ KOME
Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je novo saopštenje o zdravstvenom stanju srpskog reprezentativca Ognjena Kuzmića, koji je u nedelju teš...
DODIK: UVIJEK ĆU ŠTITITI VITALNI INTERES SRPSKE
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da današnja posebna sjednica predstavlja afirmaci...
ŠTETA 3.000 KM: U PALAMA UKRADENI ELEMENTI SA STUBOVA ZA STRUJU
U mjestu Stambolčić u opštini Pale ukraden je veći broj metalnih elemenata sa stubova za struju, čime je pričinjena šteta od oko 3.000 KM pr...
VODAFONE POKRENUO PRVU 5G MREŽU U NJEMAČKOJ
​Telekomunikacijski operater Vodafone pokrenuo je u utorak prvu komercijalnu 5G mobilnu mrežu u Njemačkoj. Mreža ima 25 odašiljača u Dizeldo...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
U DOMU ZDRAVLJA U TRNOVU PREGLEDI INTERNISTE BOLNICE "SRBIJA"
Srijeda, 17.07.2019.
Republika Srpska
VIŠKOVIĆ: USKORO ZABRANA PRIJEMA RADNIKA U JAVNA PREDUZEĆA I USTANOVE
Utorak, 16.07.2019.
BIH
OPTUŽNICA PROTIV GOVEDARICE ZBOG PORESKE UTAJE 290.000 KM
Srijeda, 17.07.2019.