Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 22.02.2020.
PALE: U DECEMBRU U "PEKIJU" SVESRPSKI KUP U RUKOMETU
Utorak, 10.09.2019. | Princip News
Rukovodstvo opštine Pale razgovaralo je danas sa predstavnicima Rukometnog saveza Republike Srpske o organizovanju četvrtog Svesrpskog kupa u rukometu, koji će 21. i 22. decembra biti održan u ovoj lokalnoj zajednici.

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević rekao je da će na ovom turniru učestvovati četiri ekipe - po dvije iz Srpske i Srbije.

"Republiku Srpsku predstavljaće `Borac` iz Banjaluke i `Sloga` iz Doboja, a Srbiju `Vojvodina` i `Metaloplastika`. Riječ je o jednom od najvećih sportskih događaja na Palama i u dvorani `Peki` i nadam se da će pobijediti ekipe iz Srpske", rekao je Umičević novinarima nakon sastanka.

Umičević je naglasio da će Savez pomoći obnovu rada rukometnog kluba u Palama, podsjećajući da je Rukometni savez Srbije obećao pomoć kako bi rukomet u Republici Srpskoj bio podignut na viši nivo.

Zamjenik načelnika opštine Pale Marko Gajović rekao je da lokalna uprava uvijek podržava sportske manifestacije koje se održavaju na području ove lokalne zajednice.

"Ove godine bićemo domaćini u organizaciji kupa zajedno sa Rukometnim klubom `Slavija` iz Istočnog Sarajeva. Dio učesnika boraviće na Jahorini, a dio u Palama", izjavio je Gajović i dodao da će učiniti sve kako bi u Palama bio pokrenut novi rukometni klub ili obnovljen stari, koji je ugašen.

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović pokrovitelj je četvrtog Svesrpskog kupa u rukometu, koji će biti održan u Sportsko-poslovnom centru "Peki" u Palama.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
PET ZABLUDA O PUNJENJU I BATERIJI MOBILNOG TELEFONA
Da li punjenje telefona tokom cijele noći skraćuje životni vijek baterije? Evo odgovora na mnoge zablude u vezi sa baterijom vašeg mobilnog tel...
DODIK: NITI ĆEMO OTIĆI ODAVDE, NITI ĆEMO KOME DATI SVOJ GRUNT
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je reakcija zamjenika pomoćnika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Metju ...
BESPLATNO NA DERBI: ZVEZDA ČASTI ZA MEČ PROTIV PARTIZANA
Kao što je Crvena zvezda najavila prilikom prodaje paketa karata za utakmice Lige šampiona, svi vlasnici sezonskih karata za ovu godinu imaju pra...
"PANCIR" SLETIO NA BATAJNICU
Prvi dio isporuke od šest naručenih sistema "Pancir S1" koje Srbija nabavlja od Rusije stigla su na batajnički vojni aerodrom "Pukovnik-pilot Mi...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
ZBOG ZLOUPOTREBA KARATA DJECA VIŠE NEĆE MOĆI BESPLATNO DA SKIJAJU
Petak, 21.02.2020.
Republika Srpska
LAKIĆ: PROŠLOGODIŠNJI PRIHOD ŠG "SJEMEĆ" OKO 7,5 MILIONA KM
Petak, 21.02.2020.
BIH
CIJENE ISTE: ČOKOLADA SPALA NA 70 G, ČIPS NA NEKOLIKO KOMADA
Petak, 21.02.2020.