Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 13.12.2019.
U SOKOCU POČEO "ILINDAN SPORT FEST"
Subota, 20.07.2019. | Princip News
U Sokocu je sinoć počela osma sportsko-zabavna manifestacija "Ilindan sport fest - Jelen kup", na kojoj će do 27. jula na turnirima u futsalu, uličnom basketu i odbojci učestvovati više od 30 ekipa sa Sarajevsko-romanijske regije i iz Sarajeva.

Član Organizacionog odbora ove manifestacije Predrag Dobrilović rekao je Srni da je za ljetni futsal turnir, koji traje do 27. jula, prijavljeno 12 ekipa. 

"Posjetioci ove sportsko-zabavne manifestacije imaće priliku da od večeras prisustvuju na mnogo dobrih utakmica i žurki u kasnim večernjim časovima", rekao je Dobrilović. 

On je naglasio da je "Ilindan sport fest" ove godine počeo odbojkaškom utakmicom, kojom je otvoren trodnevni turnir za koji je prijavljeno pet ekipa. 

"Muška odbojka u Sokocu nema tradiciju, za razliku od ženske, pa na ovom turniru učestvuju kombinovane ekipe", naveo je Dobrilović. 

Prema njegovim riječima, prijave za basket turnir "tri na tri" još uvijek traju i organizatori očekuju 15 do 20 ekipa koje će se takmičiti od 25. do 27. jula. 

Dobrilović je podsjetio da je "Ilindan sport fest" dio bogatog sportskog programa koji se tradicionalno organizuje u susret 2. avgustu - prazniku Svetog proroka Ilije, koji je Dan i krsna slava opštine Sokolac. 

Svi sportski susreti u okviru ove sportsko-zabavne manifestacije biće održavani u večernjim terminima. 

Ovogodišnji "Ilindan sport fest - Jelen kup" biće svečano zatvoren 27. jula kada će biti proglašene najbolje ekipe i najbolji igrači, strijelci i mlade nade turnira, te uručene nagrade. 

Pokrovitelj "Ilindan sport festa" je opština Sokolac. 

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
MIROVIĆ: RUSOFOBSKA ELITA I NAROD KOJI SA LJUBAVLJU GLEDA U RUSIJU
 Srpski političar i pravnik Dejan Mirović održao je večeras u Andrićgradu predavanje pod nazivom "Rusofobija kod Srba od 1878. do 2017. godin...
U ROGATICI OTVOREN RENOVIRANI VRTIĆ BAMBI, VRIJEDNOST RADOVA 156.000KM (FOTO)
U Rogatici je danas otvoren renovirani vrtić "Bambi" u koji je investirano 156.000 KM koje su obezbijedili Vlada Srbije, predsjednik Republike Srp...
NEŠIĆ: PROTIV BOŽOVIĆA JE GRUPICA U DNS KOJA JE PREDLOŽILA TINTORETA
Potpredsjednik DNS Nenad Nešić potvrdio je za "Srpskainfo" da je predložio Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savje...
U ISTOČNOM SARAJEVU POČELI "DANI VOJINA KOMADINE"
 Dvodnevna manifestacija "Dani Vojina Komadine" počela je danas u Istočnom Sarajevu, a u okviru nje biće održana predavanja iz oblasti muzikol...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
AKTIVISTA SDS-a OŠTETIO STAKLENE PORTALE NA KANCELARIJI SDS-a
Četvrtak, 12.12.2019.
Republika Srpska
DIJANA GRAHOVAC NAPUSTILA SDS
Petak, 13.12.2019.
BIH
MLAĐEN BOŽOVIĆ JOŠ JEDAN KANDIDAT DNS-a ZA FUNKCIJU MINISTRA
Petak, 13.12.2019.