Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 18.10.2019.
UTAKMICA ZABRANJENA: FUDBALERI "CRVENE ZVEZDE" VRAĆENI SA JARINJA
Srijeda, 09.10.2019. | Princip News
Ekipa Fudbalskog kluba "Crvena zvezda", koja je danas trebalo da odigra utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije sa ekipom "Trepče" na stadionu u Žitkovcu kod Zvečana, vraćena je sa administrativnog prelaza Jarinje.

Direktor "Crvene zvezde" Zvezdan Terzić rekao je da je konvoj sa fudbalerima zaustavljen na prelazu Jarinje i da su mu predstavnici Kosovske policijske službe prenijeli da je "Zvezdi" zabranjen ulazak na područje Kosova i Metohije.

"Na moje pitanje zašto i ko je donio takvu odluku, kazali su mi da je to odluka Vlade Kosova", izjavio je Terzić novinarima na administrativnom prelazu Jarinje.

On je istakao da je utakmica "Crvene zvezde" sa "Trepčom" iz Kosovske Mitrovice bila prilika da se narodu na Kosovu i Metohiji priredi "lep ugođaj".

Terzić je rekao da je laž sve što kažu institucije samoproglašenog Kosova.

"Pokazali su da im ništa nije u duhu fer-pleja", ocijenio je Terzić, dodajući da su "Zvezdini" navijači "pokazali da je `Crvena zvezda` Srbija i da, gde god ima srpskog naroda, `Crvena zvezda` je tu".

Utakmica je trebalo da bude odigrana 14.00 časova, ali se konvoj sa fudbalerima, rukovodstvom i navijačima "Crvene zvezde" vratio nazad put Raške.

"Utakmica će biti odigrana sutra na nekom stadionu u Beogradu", najavio je Terzić.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
DJEVOJKA PORIJEKLOM IZ BIH MEĐU 100 NAJLJEPŠIH ŽENA NA SVIJETU
Australijanka porijeklom iz BiH Ines Bašić svrstana je u 100 najljepših žena Australije, prema magazinu Maxim. Dvadesetdevetogodišnja Ines ...
JOKIĆ 11 POENA U POBJEDI DENVERA
Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 11 poena doprinio je pobjedi Denvera nad Portlandom 110:104 u predsezoni NBA lige. Najbolji košarkaš Nagets...
OPTUŽENIMA ZA ŠVERC DROGE PREDLOŽENO 14 GODINA ROBIJE
Državljani Crne Gore, Đ.R. (38), V.S., (23) i T.M. (29) svi rođeni u Pljevljima, sporazumno su priznali su krivicu za neovlašteni promet droga ...
PUDŽDEMON SE PREDAO, ODBIJA IZRUČENJE
Odbjegli bivši katalonski lider Karles Pudždemon predao se belgijskim pravosudnim vlastima, nakon što je Španija izdala novi nalog za njegovo h...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
I.ILIDŽA: NOVA VEĆINA SUOČAVA SE SA OPSTRUKCIJAMA, SMIJENJENI PREDSJEDNIK ODNIO PEČAT
Četvrtak, 17.10.2019.
Republika Srpska
ZA SEDAM DANA U SRPSKOJ DEVET SLUČAJEVA TEŠKE RESPIRATORNE INFEKCIJE
Petak, 18.10.2019.
BIH
BEZ SAGLASNOSTI SRPSKE USVOJEN AKCIONI PLAN
Srijeda, 16.10.2019.