Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 29.02.2020.
UTAKMICA ZABRANJENA: FUDBALERI "CRVENE ZVEZDE" VRAĆENI SA JARINJA
Srijeda, 09.10.2019. | Princip News
Ekipa Fudbalskog kluba "Crvena zvezda", koja je danas trebalo da odigra utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije sa ekipom "Trepče" na stadionu u Žitkovcu kod Zvečana, vraćena je sa administrativnog prelaza Jarinje.

Direktor "Crvene zvezde" Zvezdan Terzić rekao je da je konvoj sa fudbalerima zaustavljen na prelazu Jarinje i da su mu predstavnici Kosovske policijske službe prenijeli da je "Zvezdi" zabranjen ulazak na područje Kosova i Metohije.

"Na moje pitanje zašto i ko je donio takvu odluku, kazali su mi da je to odluka Vlade Kosova", izjavio je Terzić novinarima na administrativnom prelazu Jarinje.

On je istakao da je utakmica "Crvene zvezde" sa "Trepčom" iz Kosovske Mitrovice bila prilika da se narodu na Kosovu i Metohiji priredi "lep ugođaj".

Terzić je rekao da je laž sve što kažu institucije samoproglašenog Kosova.

"Pokazali su da im ništa nije u duhu fer-pleja", ocijenio je Terzić, dodajući da su "Zvezdini" navijači "pokazali da je `Crvena zvezda` Srbija i da, gde god ima srpskog naroda, `Crvena zvezda` je tu".

Utakmica je trebalo da bude odigrana 14.00 časova, ali se konvoj sa fudbalerima, rukovodstvom i navijačima "Crvene zvezde" vratio nazad put Raške.

"Utakmica će biti odigrana sutra na nekom stadionu u Beogradu", najavio je Terzić.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ČUVAJTE ZDRAVLJE I DOK VJEŽBATE
Kroz brojna istraživanja otkriveno je kako se mnoge bakterije i virusi donose kući iz teretane, te zbog toga mnogi izbjegavaju odlaske na trening...
U ROGATICI ZA OTKUP OSTAO JOŠ 31 STAN, ROK DO KRAJA JUNA
U opštini Rogatica ostao je da se otkupi 31 stan, a rok za privatizaciju državnih stanova produžen je do kraja juna. Načelnik opštinskog Od...
CVIJANOVIĆ: AKO U NEKIM GLAVAMA IMA PRIČE O RATU, ONDA SU TO SARAJEVSKE
Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras da situacija u BiH može eskalirati, ali samo u političkom smislu - da bude ...
ELEKTRODISTRIBUCIJA PALE: STANIŠIĆ UMJESTO MRDE
Nadzorni odbor "Elektrodistribucije Pale" na današnjoj sjednici razriješio je dužnosti direktora ovog preduzeća Ljubomira Mrdu, saznaje ATV.  ...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
ŠEŠELJ: SRBA U FBiH NEMA, A GRAD ISTOČNO SARAJEVO DRUGIMA NUDI USTUPKE
Četvrtak, 27.02.2020.
Republika Srpska
VUJIČIĆ: ZA PROJEKTE ZAPOŠLJAVANJA VEĆ OBEZBIJEĐENO 10 MILIONA KM
Petak, 28.02.2020.
BIH
UBISTVO SRPSKOG SVATA ORGANIZOVALO VOJNO KRILO SDA!
Četvrtak, 27.02.2020.