Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 25.04.2019.
SUGRAĐANI, DA LI SMO SIGURNI NA PALAMA? KO ĆE NAS ZAŠTITITI?!
Četvrtak, 17.01.2019. | Princip News

Kako su građani upoznati, već par dana, u medijima i na portalima kruži vijest o mladiću iz Pala, S.P. (19), koji je završio na operacionom stolu bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, kada mu je odstranjena slezina, nakon što je, prema njegovim riječima, prilikom davanja izjave u Policijskoj stanici Pale, bio brutalno pretučen.

Naime, tim povodom, na adresu portala Trebevic.net stiglo je pismo našeg sugrađanina koji želi da se čuju i njegove riječi.

Pismo prenosimo u cjelosti:

“Ja, kao savjestan građanin Pala, ne mogu da trpim torturu paljanskih siledžija i ovu priliku koristim da Vam se obratim, te da vas obavijestim o njima i njihovim aktivnostima. Ž.P. je neko ko je silovao prvu komšinicu, staricu (70), majku poginulog borca za šta je odležao 15 mjeseci zatvora. Njegov otac je prije rata takođe silovao ženu. Pomenuti Ž.P. zadužio se za veću sumu novca kod kriminalaca sa Pala, tačnije 30.000 KM duguju, zbog čega je sa sinovima iznuđivao pare od ugledne samohrane majke iz ugledne porodice kako bi vratio dug. Iznos novca koji su tražili od samohrane majke je 30.000 evra, ali iznudu nisu uspjeli realizovati. Plan je bio da i njima nešto ostane kad dug vrate. On je zadnjih godina promjenio više poslova, gdje se kratko zadržavao jer je potkradao vlasnike i vršio pronevjere.

S.P. se druži sa kriminalcima sa Pala, licima koja se dovode u vezu sa ubistvom policajaca u Sarajevu. U Palama je opšte poznato da S.P. dila drogu.

Ž.P. i mlađi K.P. su sa N.C. (koji leži u Zenici zbog razbojništva na Trebeviću) napali policajca u kafiću na Palama razbivši i rasjekavši mu glavu flašama.

Maloljetni K.P. vozi neregistrovano auto bez položenog vozačkog ispita i koristi svaku priliku da se naruga policajcima koji vrše svoju dužnost na području Pala, bježeći prilikom njegovog zaustavljanja. Evo, već dva dana gledam kako ta “žrtva” S.P. policijske brutalnosti divlja autom po Palama i dovodi u opasnost sve ljude koji hodaju i voze auta po paljanskim ulicama.

Paljani ovdje uveliko pričaju da se ovdje radi samo o jednoj stvari, da se ovi ljudi lažno predstave kao žrtve, a u stvarnosti su sve osim žrtve, i žele da iz svega ovoga izvuku korist.

Sad se pitam ko je sljedeći? Možda ja, ili moja porodica, ili možda vaša? Zapitajte se građani Pala!

Vaš sugrađanin/TREBEVIC.NET/

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
KRUNIĆEV OTAC: UBISTVO MOG SINA JE NARUČENO
Drago Krunić, otac ubijenog privrednika Slaviše Krunića, rekao je da je njegov sin bio dobar čovjek koji se uvijek trudio da pomogne ljudima, t...
ČETVORO DRŽAVLJANA SRBIJE POGINULO U HRVATSKOJ, MEĐU NJIMA I DJEČAK
Četvoro državljana Srbije poginulo je noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj, dok je jedna osoba povrijeđena, saopštil...
SASTALI SE PUTIN I KIM DŽONG UN
Ruski predsjednik Vladimir Putin i sjevernokorejski lider Kim Džong Un sastali su se na ostrvu Ruski nedaleko od lučkog grada Vladivostoka i na s...
SRPSKA ĆE USVOJITI IZMJENE ZAKONA I SLAVITI 9. JANUAR
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da će Srpska usvojiti izmjene zakona kojima će biti omogućeno da ...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
LUBURA: SEZONA GRIJANJA ZAVRŠENA USPJEŠNO
Srijeda, 24.04.2019.
Republika Srpska
MILANOVIĆ PUŠTEN, PODNESEN IZVJEŠTAJ PROTIV BALDE, ĐUKANOVIĆA I KOVAČEVIĆA
Srijeda, 24.04.2019.
BIH
VELIKI POŽAR KOD SARAJEVA: GORI SKLADIŠTE PRIVATNE FIRME, ŠTETA OGROMNA
Srijeda, 24.04.2019.