Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 19.06.2019.
SUGRAĐANI, DA LI SMO SIGURNI NA PALAMA? KO ĆE NAS ZAŠTITITI?!
Četvrtak, 17.01.2019. | Princip News

Kako su građani upoznati, već par dana, u medijima i na portalima kruži vijest o mladiću iz Pala, S.P. (19), koji je završio na operacionom stolu bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, kada mu je odstranjena slezina, nakon što je, prema njegovim riječima, prilikom davanja izjave u Policijskoj stanici Pale, bio brutalno pretučen.

Naime, tim povodom, na adresu portala Trebevic.net stiglo je pismo našeg sugrađanina koji želi da se čuju i njegove riječi.

Pismo prenosimo u cjelosti:

“Ja, kao savjestan građanin Pala, ne mogu da trpim torturu paljanskih siledžija i ovu priliku koristim da Vam se obratim, te da vas obavijestim o njima i njihovim aktivnostima. Ž.P. je neko ko je silovao prvu komšinicu, staricu (70), majku poginulog borca za šta je odležao 15 mjeseci zatvora. Njegov otac je prije rata takođe silovao ženu. Pomenuti Ž.P. zadužio se za veću sumu novca kod kriminalaca sa Pala, tačnije 30.000 KM duguju, zbog čega je sa sinovima iznuđivao pare od ugledne samohrane majke iz ugledne porodice kako bi vratio dug. Iznos novca koji su tražili od samohrane majke je 30.000 evra, ali iznudu nisu uspjeli realizovati. Plan je bio da i njima nešto ostane kad dug vrate. On je zadnjih godina promjenio više poslova, gdje se kratko zadržavao jer je potkradao vlasnike i vršio pronevjere.

S.P. se druži sa kriminalcima sa Pala, licima koja se dovode u vezu sa ubistvom policajaca u Sarajevu. U Palama je opšte poznato da S.P. dila drogu.

Ž.P. i mlađi K.P. su sa N.C. (koji leži u Zenici zbog razbojništva na Trebeviću) napali policajca u kafiću na Palama razbivši i rasjekavši mu glavu flašama.

Maloljetni K.P. vozi neregistrovano auto bez položenog vozačkog ispita i koristi svaku priliku da se naruga policajcima koji vrše svoju dužnost na području Pala, bježeći prilikom njegovog zaustavljanja. Evo, već dva dana gledam kako ta “žrtva” S.P. policijske brutalnosti divlja autom po Palama i dovodi u opasnost sve ljude koji hodaju i voze auta po paljanskim ulicama.

Paljani ovdje uveliko pričaju da se ovdje radi samo o jednoj stvari, da se ovi ljudi lažno predstave kao žrtve, a u stvarnosti su sve osim žrtve, i žele da iz svega ovoga izvuku korist.

Sad se pitam ko je sljedeći? Možda ja, ili moja porodica, ili možda vaša? Zapitajte se građani Pala!

Vaš sugrađanin/TREBEVIC.NET/

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
VLADIKA SERGIJE: LJUBAVLJU SAČUVATI SRPSKE SVETINJE U CRNOJ GORI
Njegovo preosveštenstvo episkop bihaćko-petrovački i rmanjski Sergije ocijenio je da je prošlost Crne Gore srpska istorijska čitanka, ponos i ...
ROGATICA: JAGODIĆ ODOBRIO POMOĆ ZA PČELARE
Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić odobrio je pomoć za članove Udruženja pčelara "Sat" iz Rogatice u vidu nabavke dvije tone šećera...
TRAMP PRODUŽIO VAŽENJE POVIŠENOG STEPENA UPOZORENJA ZA BALKAN
Američki predsjednik Donald Tramp produžio je važenje povišenog stepena upozorenja u vezi sa Zapadnim Balkanom koje je na snazi od 2001. godine...
ZAVRŠENI "DANI VOJISLAVA LUBARDE" U ROGATICI
 U Rogatici je u okviru manifestacije "Dani Vojislava Lubarde" održano književno veče posvećeno romanu "Vaznesenje" za koji ovaj pisac 1989. g...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNA ILIDŽA: UHAPŠEN ZBOG PRIJETNJI I PUCANJA IZ PIŠTOLJA U VAZDUH
Ponedeljak, 17.06.2019.
Republika Srpska
SA GRAĐANIM SRPSKE MUP ĆE UBUDUĆE KOMUNICIRATI NA OVAJ NAČIN (VIDEO)
Ponedeljak, 17.06.2019.
BIH
IZGORJELA KLADIONICA U SARAJEVU (VIDEO)
Utorak, 18.06.2019.