Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 24.01.2019.
ČLANOVIMA SVOJE PORODICE POKLONIO JE DNK TESTOVE ZA BOŽIĆ
Subota, 05.01.2019. | Princip News
Jedan muškarac je sve članove svoje porodice odlučio da obraduje za Božić - kućnim DNK testovima. Svima je skoro uništio ovaj, a lako je mogao i mnoge naredne Božiće, piše britanski Mirror.
 

Svoju priču je potom ispričao na Redditu. Počeo je sa objašnjenjem da je ranije ove godine kompanija AncestryDNA imala kućne DNK testove na sniženju (u kojima se ostavi malo sadržaja iz nosa na sterilnom štapiću) pa je on, iz nekog razloga, pomislio kako bi to bio odličan božićni poklon. Kupio je šest komada: za sebe, mamu i tatu, brata i dve sestre. 

"Čim smo svi otvorili poklone mama je počela da paniči. Rekla je da "ne želi da se testiramo jer brine da ti kućni DNK testovi sadrže neke štetne hemikalije, ali bilo je i očigledno da zapravo paniči iz nekog drugog razloga", ispričao je čovjek koji je odlučio da ostane anoniman. 

On je dodao da su majci objasnili da testovi ne sadrže ništa toksično, ali ona je bila odlučna da odbije testiranje.

"Kasnije, nakon nekoliko sati, počela je da nas uvjerava da je dovoljno da se samo jedan od nas testira jer ćemo, prema njenim riječima, ionako svi imati iste rezultate, pošto smo braća, i da je bolje da druge testove vratim u apoteku i uštedim novac". 

Budući da se svih troje dece i nakon tog pokušaja majke još htjelo da testira, napetost je rasla. Kako je mladić napisao, roditelji su otišli u spavaću sobu, gdje su nastavili da se svađaju narednih sat vremena, dok se četvoro djece u prizemlju pitalo što se događa. 

A onda je došlo do zapleta. Roditelji su se spustili i svima im objasnili da jedno od njih ima drugog oca.

"Dogodilo se da je otac moje sestre umro ubrzo nakon njenog rođenja. To je za mamu bilo jako težak period ali je ona imala prijatelja sa kojim je sve lakše prebrodila. Kasnije se u tog prijatelja, mog oca, i zaljubila pa su zajedno osnovali ostatak moje porodice", ispričao je anonimni muškarac. 

Nakon objašnjenja, bračni par je po prvi put djeci pokazao i fotografije iz tog peroda, na kojima je i pokojni otac djevojčice. A čjovek koji je cijelu priču započeo svojim bizarnim poklanom, tvrdi da su događaji sa Badnje večeri članove njegove porodice još više zbližili. 

"Ovo je Božić koji nećemo zaboraviti. I da, naravno, ipak ćemo svi uraditi test", zaključio je on./B92/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ERDOAN: BRATE MADURO, TURSKA JE UZ TEBE
Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan pozvao je venecuelanskog predsjednika Nikolasa Madura, čiji odlazak traže SAD, i izrazio mu podršku. ...
VELIKA AKCIJA U PRIŠTINI, UHAPŠENO 16 OSOBA
Kosovska policija uhapsila je 16 osoba, pod sumnjom da su neovlašteno posjedovale narkotičke supstance, oružje i da su uključene u druge krivi...
OBEĆAO DA ĆE TREBINJKI NABAVITI AUTO, PA ISPARIO S PARAMA
- Pripadnici trebinjske policije dostavili su Izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje protiv E.R. (40) iz Novog Sarajeva, osumnjičenog z...
IMENOVANE SUDIJE OSNOVNIH SUDOVA U SRPSKOJ
Visoki sudski i tužilački savjet BiH /VSTS/ danas je imenovao Sanju Salčić Sabljicu za sudiju Osnovnog suda na Sokocu. Na poziciju sudije Os...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Srijeda, 23.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.