Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 20.07.2019.
ČLANOVIMA SVOJE PORODICE POKLONIO JE DNK TESTOVE ZA BOŽIĆ
Subota, 05.01.2019. | Princip News
Jedan muškarac je sve članove svoje porodice odlučio da obraduje za Božić - kućnim DNK testovima. Svima je skoro uništio ovaj, a lako je mogao i mnoge naredne Božiće, piše britanski Mirror.
 

Svoju priču je potom ispričao na Redditu. Počeo je sa objašnjenjem da je ranije ove godine kompanija AncestryDNA imala kućne DNK testove na sniženju (u kojima se ostavi malo sadržaja iz nosa na sterilnom štapiću) pa je on, iz nekog razloga, pomislio kako bi to bio odličan božićni poklon. Kupio je šest komada: za sebe, mamu i tatu, brata i dve sestre. 

"Čim smo svi otvorili poklone mama je počela da paniči. Rekla je da "ne želi da se testiramo jer brine da ti kućni DNK testovi sadrže neke štetne hemikalije, ali bilo je i očigledno da zapravo paniči iz nekog drugog razloga", ispričao je čovjek koji je odlučio da ostane anoniman. 

On je dodao da su majci objasnili da testovi ne sadrže ništa toksično, ali ona je bila odlučna da odbije testiranje.

"Kasnije, nakon nekoliko sati, počela je da nas uvjerava da je dovoljno da se samo jedan od nas testira jer ćemo, prema njenim riječima, ionako svi imati iste rezultate, pošto smo braća, i da je bolje da druge testove vratim u apoteku i uštedim novac". 

Budući da se svih troje dece i nakon tog pokušaja majke još htjelo da testira, napetost je rasla. Kako je mladić napisao, roditelji su otišli u spavaću sobu, gdje su nastavili da se svađaju narednih sat vremena, dok se četvoro djece u prizemlju pitalo što se događa. 

A onda je došlo do zapleta. Roditelji su se spustili i svima im objasnili da jedno od njih ima drugog oca.

"Dogodilo se da je otac moje sestre umro ubrzo nakon njenog rođenja. To je za mamu bilo jako težak period ali je ona imala prijatelja sa kojim je sve lakše prebrodila. Kasnije se u tog prijatelja, mog oca, i zaljubila pa su zajedno osnovali ostatak moje porodice", ispričao je anonimni muškarac. 

Nakon objašnjenja, bračni par je po prvi put djeci pokazao i fotografije iz tog peroda, na kojima je i pokojni otac djevojčice. A čjovek koji je cijelu priču započeo svojim bizarnim poklanom, tvrdi da su događaji sa Badnje večeri članove njegove porodice još više zbližili. 

"Ovo je Božić koji nećemo zaboraviti. I da, naravno, ipak ćemo svi uraditi test", zaključio je on./B92/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
"TOP GAN" SE VRAĆA NA VELIKO PLATNO (VIDEO)
"Top Gan" se vratio u četvrtak kad se Tom Kruz (57) iznenada pojavio na Komik-konu kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka tog vo...
JEDITE BOROVNICE I USPORITE STARENJE
Muškarci i žene nemaju iste navike kada je riječ o ishrani i izboru svakodnevnih namirnica. Dok se ženama savjetuje ishrana sa više kalcijuma ...
SARA LUČIĆ 14. NA EVROPSKOM PRVENSTVU U ŠVEDSKOJ
Atletičarka sokolačkog kluba "Glasinac" Sara Lučić zauzela je 14. mjesto na Evropskom prvenstvu za juniore/ke u Švedskoj skokom uvis 178 centi...
HARADINAJ PODNIO OSTAVKU
Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj podnio je ostavku na sjednici privremene vlade i rekao da je dobio poziv za saslušanje u Hagu u ...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOM SARAJEVU UHAPŠENO LICE ZBOG ORGANIZOVANOG KRIMINALA
Četvrtak, 18.07.2019.
Republika Srpska
DODIK: SVAKOM NOVOM BRAČNOM PARU KREDIT OD 30.000KM
Petak, 19.07.2019.
BIH
ZA SAMO ŠEST DANA U SARAJEVU PRIJAVLJENO 57 SLUČAJEVA ZARAZNIH BOLESTI
Četvrtak, 18.07.2019.