Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Utorak, 10.12.2019.
ISTI DAN OSVOJILI MILION FUNTI I SAZNALI DA ONA VIŠE NEMA RAK
Petak, 15.11.2019. | Princip News

​Lin (55) i Dejvid Prajs (53) iz Velike Britanije zauvijek će pamtiti kako su im se životi promijenili u trenu - isti dan su saznali da su osvojili "Lucky Dip Euromillions" na Nacionalnoj lutriji i da naznaka raka dojke kod Lin nema.

Tog dana, 29. oktobra ove godine, Lin je primila pismo iz bolnice o nalazima mamografije u kojemu je pisalo da više nema raka dojke. Nije se stigla ni veseliti kako treba kada je nakon deset minuta ušao njen suprug te joj sav uzbuđen rekao da su upravo postali milioneri, osvojili su milion funti.

"Deset minuta prije nego što je ušao kroz vrata, otvorila sam pismo u kojem je pisalo da je moj mamogram čist već četiri godine zaredom. Bila sam tako sretna. Stavila sam pismo na ormarić i krenula pripremati večeru, a onda je David ušao i rekao da smo bogati. Mislila sam da me zafrkava, zaista, ali nije. Stala sam i i zurila u zid neko vrijeme, a zatim otišla u kupatilo. Dva sata kasnije pokucao je na vrata i pitao jesam li dobro, tek tada sam se sjetila pisma i rekla mu za to", prisjetila se Lin.

Kaže da je dan ranije spomenula suprugu kako joj se nisu javili iz bolnice i da je pomalo zabrinuta. On joj je rekao neka pričeka još nekoliko dana, a zatim ih nazove.

I David je ispričao kako je taj dan izgledao, odnosno detalj kada je ušao u kuću s dobrim vijestima.

"Za svaki slučaj sam se odmaknuo malo od nje u slučaju da me udari misleći da je zafrkavam", kazao je smijući se i dodao da, iako ih novac jako veseli i olakšati će im život, vijest da mu je supruga zdrava im ipak puno više znači.

"Zdravlje je pravo bogatstvo", rekao je.

Njegova majka je umrla od raka dojke godinu dana prije nego je Lin saznala svoju dijagnozu, a to je pak bilo u gotovo isto vrijeme kada su rak na dojci pronašli i kod njene majke. David je, kaže, bio vrlo zabrinut. Nije želio izgubiti ljubav svog života.

"Bilo mu je jako teško, a ovaj oktobar je bio toliko srećan za nas. Ovo je naš srećni mjesec, zaista je", dodala je Lin.

U samo jednom danu život im je postao lakši, kao da im je neko s leđa skinuo ogroman teret. Lin i Dejvid su roditelji troje djece. Ona radi u praonici rublja u staračkom domu, a on u "British Airwaysu". Kaže da je gotovo zaboravio provjeriti dobitni listić, kolega na poslu ga je podsjetio. Imao je dva uplaćena listića, a da je dobitnik saznao je pogledavši na mobitel sat vremena prije završetka smjene.

"Jednostavno, bio sam zapanjen. Zamolio sam kolegu i prijatelje da još jednom provjere moj listić, nisam mogao vjerovati. Ostao sam na poslu tih sat vremena iako mi je šef rekao da slobodno idem kući ako želim. Smijao se zajedno sa mnom, a ja sam se samo tresao. Niko nije mogao vjerovati", prisjetio se.

" Kući sam stigao ošamućen. I Lin je još jednom provjerila listić. Zapravo smo osvojili 8 funti na jednom listiću i milion na drugom", dodao je.

Ovaj srećni par kaže da će dio novca potrošiti na odlazak u bazni kamp podno Mount Everesta, a velika želja im je i otputovati u Kinu, prenose "Nezavisne novine".

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
JAVNI SLUŽBENICI U SRPSKOJ PLATU ĆE DOBIJATI PO UČINKU
Kao i prethodni, i nedavno utvrđeni Program ekonomskih reformi od 2020. do 2022. godine predviđa izradu registra zaposlenih kod korisnika budžet...
SRUŠIO SE ČILEANSKI AVION, TRAGA SE ZA 38 OSOBA
 Srušio se čileanski vojno-transportni avion S-130 "Herkules" u kojem je bilo 38 ljudi - 17 članova posade i 21 putnik, saopštilo je Ratno vaz...
NA DANAŠNJI DAN UMRO SRPSKI DRŽAVNIK NIKOLA PAŠIĆ
 Na današnji dan 1926. godine umro je srpski državnik Nikola Pašić, jedan od osnivača Radikalne stranke 1881. godine i njen vođa, te tvorac ...
DANAS POČINJE ISPLATA PENZIJA ZA NOVEMBAR
Za 266.753 korisnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske danas počinje isplata penzija za novembar, najavljeno je iz...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
MALA LAVICA OTIŠLA U FRANCUSKU: IVANA SA OSMIJEHOM KRENULA NA LIJEČENJE
Nedelja, 08.12.2019.
Republika Srpska
NEIMARI U ROGATICI I PO ZIMI GRADE FONTANU I DVORANU
Ponedeljak, 09.12.2019.
BIH
SIPA UHAPSILA FUNKCIONERA PARLAMENTA FBIH I POLICAJCA
Ponedeljak, 09.12.2019.