Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 22.05.2019.
MALTRETIRAO KOMŠIJE GLASNOM MUZIKOM, DOK GA JEDAN NIJE PREBIO (VIDEO)
Četvrtak, 14.03.2019. | Princip News
Mladić iz Kijeva mjesecima je izluđivao svoje susjede puštajući preglasno muziku uprkos upozorenjima. Niko nije mogao da mu stane na put dok jedan komšija nije riješio da uzme stvari u svoje ruke, ali mu zbog toga prijeti krivični postupak.

Naime, nadzorna kamera zgrade u ulici Kalniševskogo snimila je trenutak obračuna sa susjedom koji je druge maltretirao bukom iz svoga stana.

Mladiću je na ulazna vrata pokucala mlada djevojka, dok se muškarac, inače njen otac, skrivao iza vrata. Kada joj je mladi galamdžija otvorio vrata, počela je da razgovara s njim, ali onda je u stan ušao otac i napao mladića.

"Dobro, jesi li čuo dovoljno muzike, pitam te?", galamio je napadač na problematičnog komšiju, koji je ležao na podu dok ga je ovaj šutirao.

Nakon što se snimak napada proširio internetom, ostali stanari priznali su da ih mladić po imenu Edik duže vrijeme maltretira preglasnom muzikom, međutim smatraju da je otac djevojke koja je pokucala na vrata ipak pretjerao sa svojom reakcijom.

"Ne znam da li će žrtva tužiti napadača, ali mislim da će, ako ih identifikujemo, biti kažnjeni", rekla je jedna komšinica, piše ATV.


 

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NEMA VREMENA ZA ODMOR: NEMANJA MAJDOV OTPUTOVAO U KINU
Džudista Crvene zvezde, Nemanja Majdov, otputovao je na Grend pri u kineski Hohot. Nakon što je prije dvije sedmice osvojio svoj prvi Grend sl...
FERRATI VIŠE NEĆE ISPORUČIVATI MOTORE ZA MASERATI
Iako još nije službeno potvrđeno hoće li do prestanka saradnje doći 2021. ili 2022. godine, ono što je sigurno je da Ferrari više neće ispo...
ĐOKOVIĆ SVOJ 32. ROĐENDAN POSVETIO DJECI SRBIJE
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je obilježavanje svog 32. rođendana posvetio djeci Srbije, objavljeno je na sajtu Fondacije "Novak Đoko...
DODIK I DORFER: DOBRI ODNOSI BIH I EUFOR-a
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i komandant Eufora u BiH Martin Dorfer konstatovali su danas da su između BiH, na svim nivoima,...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
DANAS I SUTRA U ISTOČNOM SARAJEVU KAMPANJA "RASTIMO SIGURNO"
Utorak, 21.05.2019.
Republika Srpska
DOGOVORENA RASPODJELA SVIH DIREKTORSKIH POZICIJA U SRPSKOJ
Utorak, 21.05.2019.
BIH
RIJEŠEN SLUČAJ NESEĆE NA STUPU: ŽENA SE UBILA SKOKOM IZ STANA STAMBENE ZGRADE
Srijeda, 22.05.2019.