Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 05.07.2020.
BOŽOVIĆ: POTVRĐENO DA NISAM VRŠIO MOBING
Ponedeljak, 01.06.2020. | Princip News
Nekadašnji direktor Fonda za povratak BiH izjavio je da je dobio sudsku odluku kojom se u konačnici potvrđuje da nije vršio mobing Irine Lovrić.

- Ja sam prije par dana dobio odluku Ustavnog suda BiH koja je donesena na sjednici 6. maja, a u kojoj se kaže da se odbija kao neosnovana apelacija Irine Lovrić protiv svih presuda po pitanju mobinga - rekao je Božović Srni.

On je istakao da mu je ova, ali i druge tužbe koje je podnosila Lovrićeva, nanijela mnogo štete, posebno u periodu kada je bio kandidat za ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara.

- Protiv mene je vođena medijska hajka u periodu kada sam bio kandidat za ministra za ljudska prava i izbjeglice, iako sam prošao sve provjere i Centralne izborne komisije i Agencije za istrage i zaštitu - rekao je Božović.

Prema njegovim riječima, ova odluka Ustavnog suda, kao najvišeg pravosudnog organa u BiH, mu je satisfakcija za sve što je prošao u posljednjih nekoliko godina.

Kao tadašnjeg direktora Fonda za povratak BiH Božovića je tužila zaposlena u Fondu Irina Lovrić, prijavljujući ga za mobing, fizički napad i korupciju.

U decembru prošle godine, kada je Božović predložen za ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara, Lovrićeva je najavila štrajk ukoliko on bude imenovan na tu poziciju.


/RTRS/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
DEJAN SAVIĆ SE OPORAVIO OD VIRUSA KORONA
Legendarni srpski vaterpolista i najuspješniji selektor Dejan Savić više nije pozitivan na virus korona. Savić je dvije nedjelje bio u izola...
GRČKA: MOGUĆE ZATVARANJE GRANICE ZA TURISTE IZ SRBIJE
Ministarstvo spoljnih poslova Grčke nije moglo da potvrdi da će od sutra biti zatvorena granica za turiste iz Srbije, ali nije ni isključilo tak...
SAVČIĆ: ODGOVORNI ZA ZLOČINE MORAJU BITI PROCESUIRANI
Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić izjavio je danas u Bratuncu da mora biti procesuiran svako ko je odgovoran za i...
VIŠKOVIĆ: MONSTRUOZNO I SVIREPO UBIJANJE DJECE U PODRINJU
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas u Bratuncu da je srpski narod na području Podrinja u proteklom Odbrambeno-o...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner ZZZ RS novi
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
ZAVRŠEN FUDBALSKI TEREN NA TVRDIMIĆIMA (FOTO)
Subota, 04.07.2020.
Republika Srpska
ISTRAŽIVANJE PDP-a: IGOR RADOJIČIĆ OSTAJE GRADONAČELNIK BANJA LUKE
Subota, 04.07.2020.
BIH
U KANTONU SARAJEVO OD SUTRA NA SNAZI NOVE RESTRIKTIVNE MJERE
Nedelja, 05.07.2020.