Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 22.10.2020.
DODIK: NA DNS-u JE DA ODLUČI DA LI ĆE NAPUSTITI KOALICIJU
Subota, 17.10.2020. | Princip News
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da je na DNS-u da odluči da li će napustiti koaliciju, ali da vjeruje da u toj stranci ima razložnih i racionalnih ljudi i da se to neće desiti.

"Poštovaću svaku odluku, ali vjerujem da se to ipak neće desiti. Mi nemamo potrebe da tolerišemo ništa. Ako neko hoće da bude vani, biće vani i mi ćemo veoma efikasno pomoći da oni budu vani, ako hoće. Ako neće, ja ih pozivam da tu ostanu. Racionalna poltiika kaže da treba ostati okupljen, treba ostati stabilan i razgovaraćemo o svim temema", rekao je Dodik novinarima u Prijedoru.

On je podsjetio da je Nenad Nešić iz zdravstvenih razloga podnio ostavku na mjesto diretora "Puteva Republike Srpske" i da to preduzeće treba da vodi neko ko je već unutra.

"Mi ćemo u neko dogledno vrijeme raspisati konkurs za direktora i razgovarati o tome sa DNS-om, ukoliko ne naprave jednu takvu glupost, kao što čujem i ja", poručio je Dodik.

On je dodao da ne vidi nijedan problem, te da ni sinoć kada je razgovarao sa Nešićem nije prepoznao probleme.

"Jeste da je on predsjednik, jeste da to pripada DNS-u, ali svakako jedno direktorsko mjesto ne može da bude razlog da se čitava jedna politika redefiniše ili da se okrene na neku drugu stranu. Ako se desi, svako ko podnese ostavku iz DNS-a, to ćemo prihvatiti", istakao je Dodik.

On je najavio da će se svakom opštinskom odboru koji otkaže koalicioni ugovor sa SNSD-om sa stanovišta ranijih odluka, desiti nešto poput Prijedora.

"Kada je u Prijedoru DNS krenuo u aktivnosti sa SDS-om, otišla je ministar iz Prijedora i neki važni ljudi. Kada su to prekinuli, onda smo ponovo počeli da sarađujemo", podsjetio je Dodik.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
KONSTITUISANA SKUPŠTINA SRBIJE
Skupština Srbije je izborom predsjednika parlamenta, šest potpredsjednika, generalnog sekretara i formiranjem skupštinskih odbora završila kons...
DODIK: PREDUZETI MJERE PROTIV SVAKOG OPTUŽENOG SLUŽBENIKA
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da se prema svakom službeniku i imenovanom licu u organima BiH moraju preduzeti odre...
PALE: ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA TREBEVIĆKE ULICE
U mjesnoj zajednici Stanica u Palama danas je završena rekonstrukcija Trebevićke ulice u dužini oko 350 metara, za koju je iz opštinkog bud...
TUŽILAŠTVO BIH PODIGLO OPTUŽNICU PROTIV OSMICE
Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv direktora Obavještajno-bezbjednosne agencije /OBA/ BiH Osmana Mehmedagića /58/ i rukovodioca Odsjek...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
ISTOČNA ILIDŽA: IZ DNEVNOG PAZARA OTUĐILA VIŠE OD 19.000 KM
Srijeda, 21.10.2020.
Republika Srpska
NEŠIĆ SASLUŠAN ZBOG ZLOUPOTREBE POLOŽAJA I NEIZVRŠENJA SUDSKE ODLUKE
Srijeda, 21.10.2020.
BIH
SRPSKI KLUB OPSTAJE I BEZ NEŠIĆA
Srijeda, 21.10.2020.