Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 14.11.2018.
KOŠARAC: PORAŽENE OPASNE POLITIČKE NAMJERE GOVEDARICE I KORMAKOVE PREMA SRPSKOJ
Srijeda, 10.10.2018. | Princip News
Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac pozvao je predsjednika SDS-a Vukotu Govedaricu da prizna rezultate izbora i da prestane sa širenjem neistina i mržnje prema političkim protivnicima u Republici Srpskoj.
"Svima u Republici Srpskoj jasno je da je poražena politika mržnje, podjela i napada na institucije Republike Srpske. Ogromnom broju funkcionera SDS-a jasno je da su Govedarica i njegovi najbliži saradnici vodili pogrešnu i gubitničku politiku, koju su građani žestoko kaznili na izborima. Svima je jasno da je takva politika propala, osim Govedarici i njegovoj šefici /američkoj ambasadorki u BiH Morin/ Kormakovoj", rekao je Košarac u izjavi za Srnu. 

Komentarišući ocjene predsjednika SDS-a o neregularnosti izbora, Košarac je upozorio da Govedarica vrlo dobro zna ko je na terenu pokušavao da kupuje glasove i radi druge nezakonite radnje u okviru izbornog procesa. 

S tim u vezi, on je podsjetio na činjenicu da je policija u Istočnom Sarajeve uhvatila dva SDS-ova "bugarska voza". 

"U nekim opštinama Istočnog Sarajeva, SDS nije stigao da dolare koje su dobili za kupovinu glasova pretvori u domaću valutu. Govedarica i Kormakova sve ovo dobro znaju, baš kao što im je jasno da su poražene njihove opasne političke namjere prema Republici Srpskoj. To dvoje gubitnika do Nove godine će biti politička prošlost", poručio je Košarac. 

On je dodao da će pobjeda SNSD-a na svim izbornim nivoima značiti dodatno političko i ekonomsko jačanje Republike Srpske, kao i promjenu politike i pozicije srpskih predstavnika u zajedničkim institucijama vlasti u Sarajevu. 

"Mi ćemo obezbijediti neophodno političko jedinstvo institucija Republike Srpske i srpskih predstavnika u Sarajevu i time ojačati poziciju Republike Srpske. To je ono što strašno smeta Govedarici, Ivaniću i svima koji su u protekle četiri godine u Sarajevu radili protiv Republike Srpske i srpskog naroda", zaključio je Košarac.
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
U PETAK U BEOGRADU PROMOCIJA KNJIGE: „GENERAL MLADIĆ: POSLEDNJA BITKA, USPOMENE, INTERVJUI, DOKUMENTI“
Knjiga, koju je pripremio i objavio u Moskvi Ruski društveni komitet za zaštitu generala Ratka Mladića, govori o velikom vojskovođi, visokom pr...
BRITANSKA VLADA PODRŽALA PLAN TEREZE MEJ
Britanski premijer Tereza Mej potvrdila je večeras da se Vlada saglasila sa nacrtom sporazuma o izlasku Britanije iz EU, nakon "duge, detaljne i ...
KRAH KOŠARKAŠA ZVEZDE, MONAKO SLAVIO SA +16
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Monaka 91:75, pred svojim navijačima u sedmom kolu Evrokupa. Francuzi su se revanširali Beograđanim...
MIGRANT IZBO MUŠKARCA U TRAMVAJU U SARAJEVU ?
Jedan muškarac izboden je nožem u tramvaju koji saobraća na relaciji Ilidža-Baščaršija u Sarajevu, javljaju federalni mediji. Kako nezvan...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOM SARAJEVU URUČENA 23 POSTHUMNA ODLIKOVANJA
Utorak, 13.11.2018.
Republika Srpska
U SDS MIJENJAJU KURS GOVEDARICA PRED SMJENOM
Srijeda, 14.11.2018.
BIH
"SLOBODNA REPUBLIKA": ŠAROVIĆ VRATIO DUG SOFTIĆU ZA ZAPOŠLJAVANJE SVOJE SUPRUGE
Srijeda, 14.11.2018.