Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 23.01.2019.
KOŠARAC: PORAŽENE OPASNE POLITIČKE NAMJERE GOVEDARICE I KORMAKOVE PREMA SRPSKOJ
Srijeda, 10.10.2018. | Princip News
Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac pozvao je predsjednika SDS-a Vukotu Govedaricu da prizna rezultate izbora i da prestane sa širenjem neistina i mržnje prema političkim protivnicima u Republici Srpskoj.
"Svima u Republici Srpskoj jasno je da je poražena politika mržnje, podjela i napada na institucije Republike Srpske. Ogromnom broju funkcionera SDS-a jasno je da su Govedarica i njegovi najbliži saradnici vodili pogrešnu i gubitničku politiku, koju su građani žestoko kaznili na izborima. Svima je jasno da je takva politika propala, osim Govedarici i njegovoj šefici /američkoj ambasadorki u BiH Morin/ Kormakovoj", rekao je Košarac u izjavi za Srnu. 

Komentarišući ocjene predsjednika SDS-a o neregularnosti izbora, Košarac je upozorio da Govedarica vrlo dobro zna ko je na terenu pokušavao da kupuje glasove i radi druge nezakonite radnje u okviru izbornog procesa. 

S tim u vezi, on je podsjetio na činjenicu da je policija u Istočnom Sarajeve uhvatila dva SDS-ova "bugarska voza". 

"U nekim opštinama Istočnog Sarajeva, SDS nije stigao da dolare koje su dobili za kupovinu glasova pretvori u domaću valutu. Govedarica i Kormakova sve ovo dobro znaju, baš kao što im je jasno da su poražene njihove opasne političke namjere prema Republici Srpskoj. To dvoje gubitnika do Nove godine će biti politička prošlost", poručio je Košarac. 

On je dodao da će pobjeda SNSD-a na svim izbornim nivoima značiti dodatno političko i ekonomsko jačanje Republike Srpske, kao i promjenu politike i pozicije srpskih predstavnika u zajedničkim institucijama vlasti u Sarajevu. 

"Mi ćemo obezbijediti neophodno političko jedinstvo institucija Republike Srpske i srpskih predstavnika u Sarajevu i time ojačati poziciju Republike Srpske. To je ono što strašno smeta Govedarici, Ivaniću i svima koji su u protekle četiri godine u Sarajevu radili protiv Republike Srpske i srpskog naroda", zaključio je Košarac.
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Budžet opštine Rogatica za ovu godinu projektovan je na iznos od 6,4 miliona maraka, što ga čini jednim od najvećih u posljednjih deset godina...
GIGANT JUGOSLOVENSKE INDUSTRIJE NAPUŠTA PROIZVODNJU TEŠKE OPREME, SLIJEDE OTKAZI
 Kompanija Đuro Đaković Industrijska rješenja donijela je odluku o napuštanju neprofitabilnog dijela djelatnosti proizvodnje teške opreme. ...
KOŠARKAŠI MLADOSTI OSVOJILI KUP SRPSKE
Košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada osvojili su večeras na domaćem terenu Kup Republike Srpske pobjedom nad ekipom Leotara iz Trebinja. Ek...
VUČIĆ NAKON SASTANKA S MERKELOVOM: IMAMO RAZLIČITE POGLEDE NA KOSOVO
Njemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da ponovo posjeti Berlin, prenio je novinarima srpski predsje...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
U ROGATICI PROŠLE GODINE ROĐENA 101 BEBA
Utorak, 22.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.