Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 25.04.2019.
KOŠARAC: PORAŽENE OPASNE POLITIČKE NAMJERE GOVEDARICE I KORMAKOVE PREMA SRPSKOJ
Srijeda, 10.10.2018. | Princip News
Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac pozvao je predsjednika SDS-a Vukotu Govedaricu da prizna rezultate izbora i da prestane sa širenjem neistina i mržnje prema političkim protivnicima u Republici Srpskoj.
"Svima u Republici Srpskoj jasno je da je poražena politika mržnje, podjela i napada na institucije Republike Srpske. Ogromnom broju funkcionera SDS-a jasno je da su Govedarica i njegovi najbliži saradnici vodili pogrešnu i gubitničku politiku, koju su građani žestoko kaznili na izborima. Svima je jasno da je takva politika propala, osim Govedarici i njegovoj šefici /američkoj ambasadorki u BiH Morin/ Kormakovoj", rekao je Košarac u izjavi za Srnu. 

Komentarišući ocjene predsjednika SDS-a o neregularnosti izbora, Košarac je upozorio da Govedarica vrlo dobro zna ko je na terenu pokušavao da kupuje glasove i radi druge nezakonite radnje u okviru izbornog procesa. 

S tim u vezi, on je podsjetio na činjenicu da je policija u Istočnom Sarajeve uhvatila dva SDS-ova "bugarska voza". 

"U nekim opštinama Istočnog Sarajeva, SDS nije stigao da dolare koje su dobili za kupovinu glasova pretvori u domaću valutu. Govedarica i Kormakova sve ovo dobro znaju, baš kao što im je jasno da su poražene njihove opasne političke namjere prema Republici Srpskoj. To dvoje gubitnika do Nove godine će biti politička prošlost", poručio je Košarac. 

On je dodao da će pobjeda SNSD-a na svim izbornim nivoima značiti dodatno političko i ekonomsko jačanje Republike Srpske, kao i promjenu politike i pozicije srpskih predstavnika u zajedničkim institucijama vlasti u Sarajevu. 

"Mi ćemo obezbijediti neophodno političko jedinstvo institucija Republike Srpske i srpskih predstavnika u Sarajevu i time ojačati poziciju Republike Srpske. To je ono što strašno smeta Govedarici, Ivaniću i svima koji su u protekle četiri godine u Sarajevu radili protiv Republike Srpske i srpskog naroda", zaključio je Košarac.
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NOVI DŽEJMS BOND- JOŠ JEDNOM DANIJEL KREJG (VIDEO)
Detalji nastavka sage o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu, 25. po redu, biće poznati danas, na zvaničnom predstavljanju informacija, a uoči po...
SNIMLJEN BMW SERIJE 4 CABRIO
Novi BMW Serije 4 kabriolet uskoro stiže, a biće, kako stvari stoje, značajno različit od svog prethodnika, što se najprije odnosi na njegov n...
U VIŠEGRADU ZA VASKRS RADE SAMO PEKARE, DRAGSTORI I BENZINSKE PUMPE
U opštini Višegrad, na Vaskrs radiće samo pekare, dragstori i benzinske pumpe, dok će 1. i 9. maja radnje biti otvorene do 14.00 časova, reče...
NARODNA BIBLIOTEKA SOKOLAC BOGATIJA ZA 85 NOVIH NASLOVA
Narodna biblioteka Sokolac ove godine nabavila je 85 novih naslova povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, rekla je Srni viši knjižniča...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
LUBURA: SEZONA GRIJANJA ZAVRŠENA USPJEŠNO
Srijeda, 24.04.2019.
Republika Srpska
MILANOVIĆ PUŠTEN, PODNESEN IZVJEŠTAJ PROTIV BALDE, ĐUKANOVIĆA I KOVAČEVIĆA
Srijeda, 24.04.2019.
BIH
VELIKI POŽAR KOD SARAJEVA: GORI SKLADIŠTE PRIVATNE FIRME, ŠTETA OGROMNA
Srijeda, 24.04.2019.