Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Ponedeljak, 13.07.2020.
KOŠARAC: SNSD POKAZAO SNAGU OTVARANJEM DISCIPLINSKOG POSTUPKA
Srijeda, 27.05.2020. | Princip News
Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac smatra da je SNSD još jednom pokazao da je najjača i najorganizovanija politička partija, koja je pokazala snagu time što je otvorila disciplinski proces protiv njega zbog ponašanja u doba vanrednog stanja izazvanog virusom korona.

"SNSD je pokazao da, za razliku od drugih političkih partija čiji su funkcioneri i poslanici činili još teže prekršaje u Republici Srpskoj, ima snagu da na bazi argumenata pokrene pitanje odgovornosti", rekao je Košarac novinarima u Srpcu.

On je naveo da je prisustvo slavlju u Sarajevu bio neoprezan čin, zbog kojeg se još jednom izvinio građanima.

"Moja odgovornost jeste prema građanima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/. Treba istaći da sam u izbornom procesu imao gotovo 40.000 glasova i da svoju odgovornost dijelim sa građanima koji su mu ukazali povjerenje, jer sam na taj način izabran u Predstavnički dom parlamenta BiH, a odatle na poziciju ministra", objasnio je Košarac.

On je dodao da je potpuno spreman da pred disciplinskom komisijom SNSD-a iznese svoj stav o ovom pitanju.

"Nakon tog događaja sam otišao u samoizolaciju 14 dana, smatrajući da je to zdravstveno kulturno i neophodno. Raduje me činjenica da niko nije zaražen iz tog društva i da nismo prenosili nikakve viruse, te da nije bilo pogoršanja epidemiološke situacije", naveo je Košarac.

Prema njegovim riječima, na temelju svih procedura koje su pokrenuli određeni opozicioni poslanici, dostavio je svoje izjašnjenje predsjedavajućem Savjeta ministara.

"Legalista sam i poštovaću odluku institucija. Dovoljno sam o ovome sve rekao i više nema potrebe govoriti o tom pitanju. Imamo važnih poslova za sve građane Republike Srpske i FBiH i ja ću se primarno baviti tim poslom", naglasio je Košarac.

/Izvor: SRNA/
Napiši komentar

Komentari (1)
Anonimno
Srijeda, 27.05.2020.
Stasa molim te Popusti vise, ne filozofiraj Kosa na glavi mi se dize od tebe Treba biti ljigavac pa tako zboriti
Najnovije
"TERMAG ČELENDŽ REJS" OKUPIO 221 TAKMIČARA (FOTO)
Trejl-trka "Termag čelendž rejs" na Jahorini okupila je danas 221 takmičara iz osam zemalja, a pobjednici na najdužoj stazi od 47 kilometara bi...
U TRNOVU OBILJEŽEN DAN I KRSNA SLAVA OPŠTINE (FOTO)
U Trnovu je služenjem liturgije u crkvi Svetog velikomučenika Georgija i lomljenjem slavskog kolača danas obilježen Dan i krsna slava opštine...
INFEKTOLOG BASETI: EPIDEMIJA U ITALIJI JE PROŠLA, IZAŠLI SMO IZ KRIZE
Infektolog Mateo Baseti, direktor Klinike za Infektivne Bolesti u Đenovi, izjavio je da je epidemija kovid-19 u Italiji prošla i da se to vidi po...
OBILJEŽENO 28 GODINA OD STRADANJA SRBA NA PETROVDAN 1992. GODINE
Na Zalazju kod Srebrenice danas je obilježeno 28 godina od stradanja 69 Srba, koji su ubijeni na Petrovdan 1992. godine. Predstavnik Ministarst...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner ZZZ RS novi
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
JUGOVIĆ: TRAŽIMO ODGOVORNOST GRADSKE TV "OSM" (FOTO)
Subota, 11.07.2020.
Republika Srpska
U REPUBLICI SRPSKOJ NOVOZARAŽENE 34 OSOBE
Nedelja, 12.07.2020.
BIH
DODIK: NOVI SAZIV SREDSTVO DA SE SDA I SDS SVETE DRUGIM STRANKAMA
Nedelja, 12.07.2020.