Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 14.11.2019.
UZROCI POŽARA NA GRBAVICI NEPOZNATI, VATRA ZAHVATILA TRI STANA
Subota, 09.11.2019. | Princip News

Uzroci sinoćnjeg izbijanja požara u neboderu u sarajevskom naselju Grbavica još nisu poznati, a policija i dalje obavlja uviđaj na mjestu događaja.

U dijelu zgrade gdje je došlo do izbijanja požara nastupila je velika materijalna šteta. Najviše su izgorjela dva stana na devetom spratu te jedan stan na desetom spratu zgrade, piše Klix.ba.

Stanari iz ovih stanova su se požalili kako ne mogu boraviti u svojim domovima zbog nepodnošljivog smrada.

Iz Profesionalne vatrogasne brigade nisu mogli dati više informacija o uzrocima izbijanja požara, kao ni iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo čiji pripadnici i dalje obavljaju uviđaj u Grbavičkoj ulici.

Ono što je poznato jeste da je požaru prethodila jaka eksplozija koja je uznemirila stanare. U trenutku izbijanja požara u stanu je bila starija ženska osoba koja, na sreću, nije povrijeđena.

Za sarajevske vatogasce sinoć je bila teška noć s obzirom da je vjetar rasplamsavao požar. Prilikom intervencije dvojica policajaca su se nagutala dima te im je pružena ljekarska pomoć, a jedan od njih upućen je u zdravstvenu ustanovu. Na sreću, uspjei su lokalizovati i ugasiti požar.

Nakon uviđaja koji će danas biti završen, biće pooznato više informacija kako je došlo do izbijanja požara te šta je prouzrokovalo eksploziju.

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
EU UPOZARAVA VLASTI U BIH NA HUMANITARNU KRIZU
 Komesar EU za migracije Dimitris Avramopulos upozorio je danas vlasti u BiH na predstojeću humanitarnu krizu ove zime zbog veoma loših uslova u...
VUČIĆ ODLUČIO - NE PUTUJE U ZAGREB
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da ne otputuje u Zagreb, gdje će biti održan kongres Evropske narodne partije (EPP), na koji je...
UHAPŠENI REKETAŠI U POLICIJSKOJ AKCIJI "OBJEKAT" (VIDEO)
Pripadnici MUP-a TK u akciju kodnog naziva "Objekat" uhapsili su pet osoba sa područja Tuzle, Živinica i Banovića zbog prijetnje prema vlasnicim...
METEOR OD 100 KILOGRAMA PROBIO ZVUČNI ZID IZNAD AMERIKE (VIDEO)
Kameni meteor veličine košarkaške lopte projurio je brzinom od 53.910 kilometara na čas iznad američke države Misuri i tom prilikom je probio...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
SAOBRAĆAJKA U ISTOČNOJ ILIDŽI (FOTO)
Utorak, 12.11.2019.
Republika Srpska
"INFOSRPSKA": ŠAROVIĆ I BORENOVIĆ PROTIV VOLJE NARODA SRPSKE
Srijeda, 13.11.2019.
BIH
SIPA U BANJALUCI I ISTOČNOM SARAJEVU UHAPSILA I SVOJE KOLEGE
Srijeda, 13.11.2019.