Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ćosić sa Viškovićem na konsultacijama za sastav nove Vlade

02 Decembar 2022
1 min.
Ćosić sa Viškovićem na konsultacijama za sastav nove Vlade

Predsjednik Saveza opština i gradova Republike Srpske Ljubiša Ćosić i mandatar Radovan Višković, održali su sastanak u okviru konsultacija za sastav nove Vlade Republike Srpske.

“Savez opština i gradova Republike Srpske uvijek će biti konstruktivan sagovornik i partner u daljem unapređenju funkcionisanja naših lokalnih zajednica i podizanju kvaliteta života i poslovanja u njima” rekao je Ćosić.

Ćosić naglašava da prioritet buduće Vlade treba da bude ravnomjeran razvoj Republike Srpske.

“Moramo i dalje raditi na otvaranju novih i proširenju postojećih poslovnih zona, kao i jačanju koncepta slobodnih zona, kako bismo dodatno unaprijedili poslovni ambijent.Zajedno ćemo raditi i na izmjenama i dopunama određenih zakonskih rješenja kako bismo došli do pravednije preraspodjele određenih prihoda, te drugačije organizacije pojedinih službi u organima lokalnih zajednica s ciljem njihovog boljeg funkcionisanja” , dodaje Ćosić.

Povezani članci

Predstavljeni studijski programi fakulteta i akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Univerzitet u Istočnom Sarajevu danas je srednjoškolcima završnih razreda iz opština iz sastava grada i Rogatice predstavio fakultete i akademije i koje su prednosti studiranja na tim studijskim programima, s obzirom na to da je ova ustanova na prvom mjestu na SIR listi među univerzitetima iz BiH. Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Milan Kulić rekao […]

Ženu u Palama udario automobil, teško povrijeđena

Žena pješak čiji su inicijali M.R. teško je povrijeđena kada je u Palama udario automobil “audi”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Povrijeđenoj je pomoć ukazana u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu. Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 18.00 časova kada je vozilo “audi”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali N.Š. udarilo pješaka. […]