Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Danas kišovito i toplije

02 Decembar 2021
1 min.
Danas kišovito i toplije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti kišovito i toplije, sa lokalno obilnijim padavinama na jugu i jugozapadu.


Tokom noći na petak uslijediće pad temperature i snijeg u višim predjelima i na planinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od sedam do 12, na sjeveru do 14, a na planinama od tri stepena Celzijusovaa.

Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Rudo minus jedan, Višegrad nula, Čemerno dva, Sokolac i Foča tri, Zenica i Gacko četiri, Kalinovik i Nevesinje pet, Sarajevo, Brčko i Mrkonjić Grad šest, Prijedor, Gradiška, Srebrenica, Šipovo, Ribnik i Drnić sedam, Bijeljina i Zvornik osam, Trebinje, Bileća i Tuzla devet, Doboj 10, Banjaluka i Novi Grad 12, te Neum 15 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Cvijanović: Za pravnu nesigurnost krivi strani mešetari i njihovi sljedbenici

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da su voluntarizam i politikantstvo stvari koje mogu samo da štete BiH i da je jadna zemlja u kojoj građani treba da žive u pravnoj nesigurnosti. “Bojim se da su izvor te pravne nesigurnosti strani mešetari i njihovi sljedbenici u okviru institucaja, uključujući pravosuđe koji to poslušnički […]

Održano ročište Dodiku i Lukiću, naredno 29. aprila

Pred Sudom BiH održano je ročiše predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske Milošu Lukiću na kojem su svjedočili bivši direktori Služebenog glasnika Srpske Milka Devušić i Vladimir Јanković. Tužilaštvo je iznijelo dva od predloženih 59 materijalnih dokaza. Naredno ročište zakazano je za 29. april u 14.00 časova. Dodik je […]