Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Danas u Istočnom Sarajevu humanitarni koncert “Mi smo djeca neba”

03 Decembar 2022
1 min.
Danas u Istočnom Sarajevu humanitarni koncert “Mi smo djeca neba”

U Istočnom Novom Sarajevu večeras će biti održan humanitarni koncert “Mi smo djeca neba” na kojem će nastupiti osnovci iz Kosovske Kamenice i muzička sekcija Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” iz Istočne Ilidže, najavljeno je iz banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji.


Predsjednik Odbora Milorad Arlov rekao je da je ponosan što će na ovaj način biti iskazana neraskidiva veza Srba i srpske djece sa Kosova i Metohije i Republike Srpske koja traje već više od deset godina kroz projekat “Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske”.

Kroz ovaj projekat do sada je prošlo 6.000 srpske djece sa Kosova koja su boravila u 37 gradova i opština Republike Srpske.

Koncert koji organizuje organizacija Crvenog krsta Istočna Ilidža biće održan u 18.00 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo gdje će biti postavljene kutije za humanitarni prilog, a prikupljeni novac je namijenjen za pomoć djeci sa Kosova i Metohije.

SRNA

Povezani članci

U osnovnim školama u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku 221 budući prvačić

U Osnovnim školama u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku u toku je upis 221 budućeg prvačića, što je 46 djece više nego prošle godine. Psiholog u Osnovnoj školi “Sokolac” Dragana Dubočanin rekla je Srni da je u ovoj školi za upis u prvi razred prijavljeno 120 budućih prvačića, što je za 45 više nego u […]

Iz stana u Istočnoj Ilidži ukradeni namještaj i kućni aparati

Iz stana u Istočnoj Ilidži nepoznati počinioci ukrali su namještaj i kućne aparate, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Krađa iz stana u Ulici Basarevića, koji je bio iznajmljen trećem licu, prijavljena je policiji juče. Policija radi na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.