Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Djeca sa KiM u I.N.Sarajevu bodre Srbiju

02 Decembar 2022
1 min.
Djeca sa KiM u I.N.Sarajevu bodre Srbiju

Za reprezentaciju Srbije u Istočnom Novom Sarajevu večeras zajedno navijaju djeca sa Kosova i Metohije i Republike Srpske.

Prenos fudbalske utakmice Srbija – Švajcarska u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo budnim okom prate djeca iz Kosovske Kamenice i njihovi domaćini, učenici muzičke sekcije Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” iz Istočne Ilidže.

Osnovci iz Kosovske Kamenice i Istočne Ilidže sutra će, u Kultunom centru Istočno Novo Sarajevo, od 18, 00 časova održati humanitarni koncert “Mi smo djeca neba”, u organizaciji Crvenog krsta Istočna Ilidža. Novac koji prkupe na humanitarnom koncertu namijenjen je za pomoć djeci sa Kosova i Metohije.

I na ovaj način iskazana je neraskidiva veza djece sa Kosmeta i Srpske koja traje već više od deset godina kroz projekat “Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske”. Ovim projektom, više od 6.000 djece sa Kosmeta boravilo je kod svojih vršnjaka u 37 opština i gradova Republike Srpske, u organizaciji banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji.

RTRS

Povezani članci

Najskuplja kuća u I.Sarajevu prema oglasima 1,5 miliona KM

Pretraživali smo koja je to najskuplja kuća na prodaji, a da se nalazi na području naše Sarajevsko-romanijske regije. Prema oglasima PIK.BA, ona se nalazi u I.Novom Sarajevu i košta 1.500 000 KM. U opisu stoji: Vila Stanišić; 10 apartmana, objekat za dugoročnim najamom poslovnog prostora, na odličnoj lokaciji. Prema detaljnom opisu još stoji da je […]

Trnovo: Prijave za banjsku rehabilitaciju do 8. maja

Udruženje penzionera opštine Trnovo pozvalo je članove da se do 8. maja prijave na javni poziv za banjsku rehabilitaciju, koji je raspisalo Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske. Pravo na besplatnu banjsku rehabilitaciju u zdravstveno-turističkim centrima u Republici Srpskoj u trajanju od 10 dana imaju penzioneri koji nemaju drugih ličnih primanja, koji u proteklih […]