Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Do kraja godine pripremni radovi za aerodrom u Trebinju

22 Jun 2021
1 min.
Do kraja godine pripremni radovi za aerodrom u Trebinju

 Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je danas u Narodnoj skupštini da bi pripremni radovi za izgradnju aerodroma u Trebinju trebalo da počnu do kraja ove godine.


“Projektno-tehnička dokumentacija za izgradnju aerodroma je sačinjena, nakon čega je predviđena eksproprijacija zemljišta za šta su djelimično obezbijeđena novčana sredstva”, rekao je Ćorić u Narodnoj skupštini tokom aktuelnog časa.

Ćorić je podsjetio da su vlade Republike Srpske i Srbije definisale dva strateška projekta – izgradnja aerodroma u Trebinju i gradnja auto-puta Banjaluka-Beograd.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Napad u Dobrovoljačkoj pokazao svijetu na šta su sve muslimani spremni da bi ostvarili san o unitarnoj BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je stradanje nedužnih vojnika i civila u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu jedan u nizu kukavičkih zločina koje su počinili muslimani, a koji je tada veoma jasno pokazao ne samo Srbima i Hrvatima u BiH, već cijelom svijetu da je tadašnje muslimansko rukovodstvo bilo na na sve spremni […]

Dogovor šalje izborna pravila Srpske u ladicu

 Ako dođe do realizacije dogovora partnera vlasti na nivou BiH u vezi sa obećanjima kada je riječ o izbornom zakonodavstvu, Republika Srpska obustaviće sve dalje procedure o pitanju usvojenog republičkog Izbornog zakona i njegovog konačnog stupanja na snagu. Poručili su to u petak poslanici SNSD-a nakon što je Narodna skupština Republike Srpske usvojila Izborni zakon. […]