Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik čestitao rođendan Putinu

07 Oktobar 2022
1 min.
Dodik čestitao rođendan Putinu

 Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je rođendansku čestitku predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu sa željom da njegove višestruke aktivnosti za dobro Rusije i ruskog naroda, u težnji ka nepokolebljivim vrijednostima patriotizma, slobode i pravde, budu uspješne i plodonosne.


“Veoma cijenimo prijateljske odnose između Republike Srpske i Ruske Federacije, a u ovim teškim vremenima poseban značaj ima međusobno razumijevanje i zajedništvo naših interesa, što će svakako doprinijeti održavanju i razvoju kulturnih i ekonomskih veza dvije zemlje”, istakao je Dodik u čestitki koju je uputio u ime Republike Srpske, srpskog naroda i svoje ime.

Srpski član Predsjedništva poželio je predsjedniku Ruske Federacije zdravlje, blagostanje i uspjehu u odgovornim državnim aktivnostima.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin danas slavi 70. rođendan.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Nastavlja se razvoj Andrićgrada- projekta za budućnost

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Višegradu da je Andrićgrad projekat za budućnost, koji će nastaviti da se razvija i da se priprema za novu turističku sezonu. Dodik je napomenuo da je uvijek dobro biti u Višegradu. “Uvijek je dobro razgovarati sa /idejnim tvorcem Andrićgrada/ Emirom Kusturicom i uvijek je lako riješiti […]

U Andrićgradu sastanak Dodika, Kusturice i čelnih ljudi Višegrada

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Andrićgrad, gdje u Andrićevom institutu razgovara sa idejnim tvorcem Andrićgrada i proslavljenim srpskim i svjetskim rediteljem Emirom Kustutricom i čelnim ljudima Višegrada o aktuelnim pitanjima u ovoj lokalnoj zajednici. Sastanku prisustvuje i predstavnik državnog kapitala u Andrićgradu Nedeljko Elek. Dobrodošlicu predsjedniku Srpske na ulazu u Andrićgrad poželjeli […]