Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Izgubili smo velikog čovjeka i novinara

04 Avgust 2021
1 min.
Dodik: Izgubili smo velikog čovjeka i novinara

 Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Miroslava Lazanskog, ističući da ga je veoma potresla vijest o njegovoj smrti.


“Sa velikom tugom sam primio vijest o smrti velikog čovjeka i izuzetnog novinara, a prije svega mog prijatelja”, istakao je Dodik.

On je istakao da je Miroslav Lazanski bio veliki prijatelj Republike Srpske u koju je rado dolazio i promovisao je širom svijeta, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Hvala mu za sve što je činio za srpski narod i neka mu je vječna slava”, nave je Dodik u telegramu saučešća.

Novinar, pisac i vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski preminuo je u 71. godini u Beogradu.

Smrt ga je zatekla na mjestu ambasadora Srbije u Ruskoj Federaciji.

SRNA

Povezani članci

Obilježeno 26 godina od odbrane zapadnih granica Republike Srpske

U Novom Gradu obilježeno je 26 godina od odbrane zapadnih granica Republike Srpske od hrvatske agresije. Odbrana zapadno-krajiških opština Novog Grada, Kostajnice i Kozarske Dubice imala je veliku ulogu u i odbrani, ali i opstanku Republike Srpske. U napadu elitnih jedinica poginulo je više od 60 civila i isto toliko pripadnika Vojeske Republike Srpske i […]

Dodik: Spasavanje savezničkih pilota – odraz veličine i snage srpskog naroda

 Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je danas u dobojskom selu Boljanić da akcija “Halijard” prije 77 godina predstavlja junački poduhvat srpskog naroda, koji je uvijek bio na strani slobode i pravde. “Ovdje smo na obilježavanju istorijskih i istinitih događaja o kojima se nije pričalo 70 godina jer tadašnji režim to nije dozvoljavao”, rekao […]