Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Izgubili smo velikog čovjeka i novinara

04 Avgust 2021
1 min.

 Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Miroslava Lazanskog, ističući da ga je veoma potresla vijest o njegovoj smrti.


“Sa velikom tugom sam primio vijest o smrti velikog čovjeka i izuzetnog novinara, a prije svega mog prijatelja”, istakao je Dodik.

On je istakao da je Miroslav Lazanski bio veliki prijatelj Republike Srpske u koju je rado dolazio i promovisao je širom svijeta, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Hvala mu za sve što je činio za srpski narod i neka mu je vječna slava”, nave je Dodik u telegramu saučešća.

Novinar, pisac i vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski preminuo je u 71. godini u Beogradu.

Smrt ga je zatekla na mjestu ambasadora Srbije u Ruskoj Federaciji.

SRNA

Povezani članci

Karan: MUP Srpske maksimalno štiti predsjednika Srpske

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan rekao je da je predsjednik Srpske Milorad Dodik već godinama najugroženija ličnost, te naveo da MUP pruža maksimalnu zaštitu u smislu fizičkog obezbjeđenja, ali i reagovanja na sve upućene prijetnje koje nisu rijetkost. “Svakodnevno razmatramo svaku bezbjednosnu situaciju, koja se odnosi na moguće ugrožavanje bezbjednosti predsjednika Republike Srpske. […]

Dionicom Dobro Polje- Miljevina od sutra moguće jednom trakom

Auto-moto savez Republike Srpske saopštio je da je još danas na snazi obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina zbog rušenja tunelske cijevi, te da će od sutra biti moguć prolazak jednom kolovoznom trakom. Putnička i teretna vozila do 20 tona koriste i danas, za vrijeme obustave, kao alternativni pravac koriste Trnovo-Grebak-Ustikolina-Foča. Putnička vozila, […]