Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Dodik-Milanović: Ostvariti legitimno predstavljanje sva tri naroda u BiH (FOTO)

26 Oktobar 2021
1 min.
Dodik-Milanović: Ostvariti legitimno predstavljanje sva tri naroda u BiH (FOTO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastao se danas u Zagrebu sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem.

U saopštenju Kabineta predsjednika Hrvatske se ističe da je sastanak Milanovića sa Dodikom nastavak aktivnosti u cilju stabilnosti i funkcionisanja BiH, te ostvarenja legitimnog predstavljanja sva tri konstitutivna naroda u skladu sa Dejtonskim sporazumom.

Milorad Dodik i Zoran Milanović (Foto: predsjednik.hr)

“S tim ciljem Milanović je ranije održao sastanke sa Bakirom Izetbegovićem, predstavnikom bošnjačkog naroda i Draganom Čovićem, predstavnikom hrvatskog naroda u BiH”, ističe se u saopštenju.

Milorad Dodik i Zoran Milanović (Foto: predsjednik.hr)
RTRS

Povezani članci

I danas se nastavlja potraga za tijelom Danke Ilić: Policija pretražuje imanje osumnjičenog

Potraga za telom ubijene dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u mjestu Banjsko Polje kod Bora sinoć je zaustavljena zbog mraka, a pretpostavlja se da će se danas nastaviti u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo, javlja reporter Tanjuga iz Banjskog Polja. Trenutno nema novih informacija u vezi potrage za tijelom djevojčice, zbog čijeg […]

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić: Ocu rekli da nisu vidjeli Danku, dok su njeno tijelo vozili u autu (VIDEO)

S. J. i D. D. osumnjičeni da su autom udarili i ubili dvogodišnju Danku Ilić, pa njeno tijelo bacili na deponiju, priznali su i do detalja opisali zločin. Rekao je to ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić koji se obraća se javnosti nakon vijesti da je Danka Ilić, devojčica za kojom je tragano 10 dana, […]