Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Ti si i dalje naš šampion

29 Juli 2021
1 min.
Dodik: Ti si i dalje naš šampion

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je u telefonskom razgovoru sa reprezentativcem Srbije, džudistom Nemanjom Majdovom da je on i dalje za sve nas šampion i veliki sportista.


Dodik je dao podršku Majdovu nakon što je juče, u prvom kolu završio učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju izgubivši od Nijemca Eduarda Tripela.

“Ti si i dalje naš šampion i siguran sam da ćeš još dugo godina svoju superiornost, snagu i vještinu iskazivati na sportskim terenima, a nas činiti ponosnim i srećnim, jer ti i jesi ponos naše nacije, naše Republike Srpske, Srbije i grada Istočno Sarajevo”, istakao je srpski član Predsjedništva u telefonskom razgovoru sa Majdovom.

Dodik je rekao da je Majdov mlad uspješan sportista i da će sigurno u budućoj karijeri ostvariti svoj san i osvojiti olimpijsku medalju, te mu poželio mnogo zdravlja i uspjeha u životu.

SRNA

Povezani članci

Fond je prva adresa, finansira liječenje i troškove puta pacijenta

Zbog učestalijih humanitarnih akcija za liječenje djece u posljednje vrijeme, Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu ponovo podsjeća da se u slučaju potrebe liječenja djece do 18 godina u inostranstvu porodice prvo obrate ovoj ustanovi. U saopštenju se navodi da se dešava da se u medijima pokrenu humanitarne […]

Dodik: Pripadnici MUP-a nezamjenjiv dio bezbjednosnog sektora Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova profesionalnim radom uspješno obavljaju zadatke u borbi protiv svih bezbjednosnih prijetnji, potvrđujući da su jedan od ključnih faktora i nezamjenjiv dio bezbjednosnog sektora Republike Srpske. Dodik je istakao da se pripadnici MUP-a, njegujući dugogodišnje tradicije i prateći savremene tokove, danas svrstavaju u red […]