Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

I danas veoma toplo, temperatura i do 36 stepeni

20 Jun 2021
1 min.
I danas veoma toplo, temperatura i do 36 stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano i veoma toplo vrijeme uz malu dnevnu oblačnost i temperaturu od 26 do 31, na jugu i do 36 stepeni Celzijusovih.


Ujutru i tokom dana preovladavaće sunčano i veoma toplo vrijeme uz malu dnevnu oblačnost u većini predjela, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kasnije poslije podne biće promjenljivo oblačno i vruće, ponegdje sparno. Uslova za slabe i kratkotrajne pljuskove biće na jugozapadu Krajine, a uveče i u noći na ponedjeljak na sjeveroistoku.

Duvaće slab do umjeren vjetar promjenljivog smjera, u Hercegovini jugozapadni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica 11, Čemerno 15, Srebrenica 16, Gacko, Sokolac i Ivan-sedlo 17, Višegrad, Mrkonjić Grad i Sarajevo 18, Novi Grad 20, Bileća, Prijedor, Zvornik, Tuzla, Zenica 21, Banjaluka i Doboj 22, Trebinje 23, Bijeljina 24, Mostar 25, te Gradačac 26 stepeni Celzijusovih.

Povezani članci

Cvijanović: BiH nije priznala samoproglašeno Kosovo, ne može podržati ni članstvo u Savjet Evrope

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je na današnjoj vanrednoj sjednici, koja je sazvana na njen zahtjev, da je njena obaveza da upozori da BiH nije priznala Kosovo*, te da stoga ne može podržati ni njegovo članstvo u Savjetu Evrope ili bilo kojoj drugoj međunarodnoj organizaciji. Podsjetivši da je samoproglašeno Kosovo 12. maja 2022. […]

U BiH nedostatak građevinskih radnika, trgovaca, ali i visokokvalifikovane radne snage

U BiH još nedostaju radnici u građevini i trgovini, kao i visokokvalifikovana radna snaga, a potrebno je stvarati i radnu snagu koja je konkurentna na tržištu rada, istaknuto je danas u Sarajevu na konferenciji o tržištu rada u BiH. Direktor Agencije za rad i zapošljavanje BiH Ivan Brbalić rekao je da postoji mnogo domaćih radnika […]