Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo: Do 15. avgusta prijave za izbor najljepšeg dvorišta i balkona

04 Avgust 2021
1 min.
Istočno Sarajevo: Do 15. avgusta prijave za izbor najljepšeg dvorišta i balkona

Stanovnici Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva do 15. avgusta mogu da se prijave za izbor najljepšeg dvorišta, balkona i prostora zajednica etažnih vlasnika.


Biće izabrana po tri najljepša dvorišta, balkona i prostora zajednica etažnih vlasnika, a prva nagrada je 100 KM za svaku od kategorija, saopšteno je iz Udruženje “Probudi se” Istočno Sarajevo, koje i ove godine organizuje ovaj izbor.

Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica sa područja ove dvije opštine, osim članova Komisije i njihove rodbine.

Pri izboru će biti vrednovani kreativnost, ukrasni elementi, raznolikost biljaka, boja, izbor i međusobno slaganje cvijeća koje tako ističe ljepotu, dodatni sadržaji i opšti izgled.

Za prijavu je potrebno navesti ime i prezime, adresu, opštinu i za koji dio takmičenja se prijavljuju građani – dvorište, balkon ili izlog.

Izbor će vršiti Komisija koja će posjetiti one koji se prijave, a proglašenje pobjednika biće organizovano 3. oktobra.

Prijave se mogu podnijeti pisano na adresu udruženja ili posredstvom “Fejsbuka”, te telefona 057/316-026 /za opštinu Istočna Ilidža/, 065/654-479 /za opštinu Istočno Novo Sarajevo/ i 065/909-008 /Udruženje građana “Probudi se”/.

Javni poziv otvoren je povodom Sajma hrane, pića, poljoprivrede i preduzetništva “Dani tikve” koji će biti održani 2. i 3. oktobra.

SRNA

Povezani članci

Obilježeno 89 godina od oslobođenja Pala (FOTO)

U Palama su danas položeni vijenci na spomenik borcima poginulim u Drugom svjetskom ratu i otkrivena spomen-bista narodnog heroja Mitra Minića, čime je obilježen 3. april – Dan oslobođenja ove opštine u Drugom svjetskom ratu. Predsjednik opštinskog SUBNOR-a Milomir Prović rekao je novinarima da su Paljani tokom vijekova neprestano vodili borbu za slobodu. “Pale su […]

Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske čestitalo Dan policije

Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske čestitalo je 4. april – Dan policije ministru unutrašnjih poslova Srpske Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske. “Želimo svim pripadnicima službi bezbjednosti Republike Srpske puno uspjeha i sreće u razvoju MUP-a i u profesionalnom izvršavanju veoma složenih i teških zadataka, često […]