Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 18.10.2019.
"NELT" OTVORIO NOVI POSLOVNI OBJEKAT VRIJEDNOSTI ČETIRI MILIONA EVRA
Četvrtak, 10.10.2019. | Princip News
U Istočnoj Ilidži danas je svečano otvoren novi poslovni objekat kompanije "Nelt" u vrijednosti četiri miliona evra.

Goran Cerovina, izvršni direktor "Nelta" u BiH koji svojim partnerima pruža usluge uvoza i carinjenja robe, skladištenja, prodaje i dostave, distribucije i logistike, rekao je novinarima da ta kompanija zapošljava 375 ljudi, te da raspolaže sa 3.500 metara kvadratnih kancelarijskog i 12.000 skladišnog prostora.

Kapaciteti ove kompanije prošireni su za 7.500 metara kvadratnih, od čega je 5.000 paletnih mjesta, što će rezultirati novim zapošljavanjem.

"Nastaljamo dalje da širimo svoje distributivne i logističke kapacitete. U protekle dvije godine zaposleno je 40 radnika, a sa proširenjem kapaciteta očekujemo da se taj broj poveća", naveo je Cerovina.

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović istakao je da "Nelt" zapošljava veliki broj radnika sa područja ove lokalne zajednice, te da je to jedna od najvećih kompanija u BiH koja se bavi distribucijom i logistikom.

"Veoma sam ponosan što se kompanija `Nelt` nalazi na području opštine Istočna Ilidža", istakao je Božović i dodao da je za investitore, kao što je "Nelt", veoma značajan pristup magistralnom putu.

Prema njegovim riječima, u narednoj godini opština će nastaviti da radi na razvijanju ove poslovne zone, te izgradnje mosta preko rijeke Željeznice, kako bi stvorili uslove za dolazak novih investitora na površini od 200 dunuma zemlje.

"Iduće godine završamo kanalizaciju, tako da ćemo imati jednu od rijetkih poslovih zona na području Istočne Ilidže koja će imati gas, fekalnu i kišnu kanalizaciju, vodu, struju i ostale neophodne stvari", rekao je Božović.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
DJEVOJKA PORIJEKLOM IZ BIH MEĐU 100 NAJLJEPŠIH ŽENA NA SVIJETU
Australijanka porijeklom iz BiH Ines Bašić svrstana je u 100 najljepših žena Australije, prema magazinu Maxim. Dvadesetdevetogodišnja Ines ...
JOKIĆ 11 POENA U POBJEDI DENVERA
Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 11 poena doprinio je pobjedi Denvera nad Portlandom 110:104 u predsezoni NBA lige. Najbolji košarkaš Nagets...
OPTUŽENIMA ZA ŠVERC DROGE PREDLOŽENO 14 GODINA ROBIJE
Državljani Crne Gore, Đ.R. (38), V.S., (23) i T.M. (29) svi rođeni u Pljevljima, sporazumno su priznali su krivicu za neovlašteni promet droga ...
PUDŽDEMON SE PREDAO, ODBIJA IZRUČENJE
Odbjegli bivši katalonski lider Karles Pudždemon predao se belgijskim pravosudnim vlastima, nakon što je Španija izdala novi nalog za njegovo h...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
I.ILIDŽA: NOVA VEĆINA SUOČAVA SE SA OPSTRUKCIJAMA, SMIJENJENI PREDSJEDNIK ODNIO PEČAT
Četvrtak, 17.10.2019.
Republika Srpska
ZA SEDAM DANA U SRPSKOJ DEVET SLUČAJEVA TEŠKE RESPIRATORNE INFEKCIJE
Petak, 18.10.2019.
BIH
BEZ SAGLASNOSTI SRPSKE USVOJEN AKCIONI PLAN
Srijeda, 16.10.2019.