Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 11.04.2021.
ČUBRILOVIĆ: OČEKUJEM DOBRE REZULTATE NA SARAJEVSKO-ROMANIJSKOJ REGIJI
Subota, 17.10.2020. | Princip News
Predsjednik Demokratske saveza Nedeljko Čubrilović poručio je večeras da ova stranka očekuje dobre rezultate na lokalnim izborima u Sarajevsko-romanijskoj regiji.

"Očekujemo da Demos bude parlamentarna stranka u svim lokalnim zajednicama u gradu Istočno Sarajevo i ako budu ovako radili kao što su pokazali – jedinstvo, energiju, volju, siguran sam u dobar rezultat", rekao je Čubrilović novinarima prije početka proširene sjednice Opštinskog odbora Demosa Pale.

On je podsjetio na potpisane sporazume o podršci kandidatima SNSD-a za načelnike u svih šest opština u sastavu grada Istočno Sarajevo, kao i na podršku kandidatu za gradonačelnika, te izrazio nadu da će članovi i simpatizeri Demosa ispoštovati odluku rukovodstva stranke i podržati kandidate sa kojima je potpisan sporazum.

Čubrilović je istakao da su se danas na Palama uvjerili u aktivnost članova u vezi sa pripremama za lokalne izbore, te istakao da se veliki broj kandidata prvi put nalazi na kandidatskoj listi.

On je naveo da stranka i njeni članovi pred sobom imaju tridesetak dana predizborne kampanje, a da je najvažnije izdržati i posljednji dan.

Nosilac kandidatske liste Demosa za Skupštinu opštine Pale na predstojećim lokalnim izborima Aco Stanišić očekuje da ova stranka osvoji šest odborničkih mandata i da budu u većini u Skupštini grada Istočno Sarajevo, kao i u vlasti u svim opštinama u sastavu grada.

On je izrazio zadovoljstvo što se predsjednik Demosa, prilikom posjete Opštinskom odboru stranke na Sokocu, uvjerio da je situacija možda i bolja nego što je očekivao.

"Večeras će se uvjeriti da je na Palama zasigurno najbolja situacija u cijeloj Sarajevsko-romanijskoj regiji", rekao je Stanišić, te podsjetio da Demos prvi put izlazi na izbore, kao i da će ostvariti zapažene rezultate.

Proširenoj sjednici Opštinskog odbora Demosa prisustvovali su i kandidati SNSD-a za načelnika Pala Boško Jugović i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić. 

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
LAZIĆ: RUSKI DOBROVOLJCI ZAJEDNO SA VRS BRANILI SRPSKU NEJAČ U VIŠEGRADU
Niko nema pravo, niti može zabraniti obilježavanje Dana ruskih dobrovoljaca u Višegradu koji su rame uz rame sa pripadnicima Vojske Republike Sr...
"CRNOGORSKO PROLJEĆE" TRAŽI OSTAVKU KRIVOKAPIĆEVE VLADE
Građani Podgorice okupljaju se kako bi krenuli u auto-kolonu ulicama grada. Oni se nalaze na zaobilaznici kod Plantaža na Zabjelu, gdje je grafit...
OBILJEŽEN DAN STRADANJA 11 PRIPADNIKA MUP-a U SKELANIMA
Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo danas su u Skelanima kod Srebrenice, povodom 12. aprila, dana stradanja 11 pripadnika MUP-a Republik...
U SARAJEVU NESTAO DVADESETŠESTOGODIŠNJI DINO EMKIĆE, SPASIOCI U POTRAZI
Spasioci tragaju za Dinom Emkićem /26/ čiji je nestanak iz porodične kuće u naselju Ahatovići prijavljen Gorskoj službi spašavanja Sarajevo....
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
VAKCINISANO 150 GRAĐANA PALA STARIJIH OD 65 GODINA
Subota, 10.04.2021.
Republika Srpska
U SRPSKOJ OD SUTRA NA SNAZI UBLAŽENE MJERE
Nedelja, 11.04.2021.
BIH
DODIK NE VIDI RAZLOG ZA FORMIRNJE PREDMETA O OBILJEŽAVANJU DANA RUSKIH DOBROVOLJACA
Subota, 10.04.2021.