Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 22.10.2020.
ČUBRILOVIĆ: OČEKUJEM DOBRE REZULTATE NA SARAJEVSKO-ROMANIJSKOJ REGIJI
Subota, 17.10.2020. | Princip News
Predsjednik Demokratske saveza Nedeljko Čubrilović poručio je večeras da ova stranka očekuje dobre rezultate na lokalnim izborima u Sarajevsko-romanijskoj regiji.

"Očekujemo da Demos bude parlamentarna stranka u svim lokalnim zajednicama u gradu Istočno Sarajevo i ako budu ovako radili kao što su pokazali – jedinstvo, energiju, volju, siguran sam u dobar rezultat", rekao je Čubrilović novinarima prije početka proširene sjednice Opštinskog odbora Demosa Pale.

On je podsjetio na potpisane sporazume o podršci kandidatima SNSD-a za načelnike u svih šest opština u sastavu grada Istočno Sarajevo, kao i na podršku kandidatu za gradonačelnika, te izrazio nadu da će članovi i simpatizeri Demosa ispoštovati odluku rukovodstva stranke i podržati kandidate sa kojima je potpisan sporazum.

Čubrilović je istakao da su se danas na Palama uvjerili u aktivnost članova u vezi sa pripremama za lokalne izbore, te istakao da se veliki broj kandidata prvi put nalazi na kandidatskoj listi.

On je naveo da stranka i njeni članovi pred sobom imaju tridesetak dana predizborne kampanje, a da je najvažnije izdržati i posljednji dan.

Nosilac kandidatske liste Demosa za Skupštinu opštine Pale na predstojećim lokalnim izborima Aco Stanišić očekuje da ova stranka osvoji šest odborničkih mandata i da budu u većini u Skupštini grada Istočno Sarajevo, kao i u vlasti u svim opštinama u sastavu grada.

On je izrazio zadovoljstvo što se predsjednik Demosa, prilikom posjete Opštinskom odboru stranke na Sokocu, uvjerio da je situacija možda i bolja nego što je očekivao.

"Večeras će se uvjeriti da je na Palama zasigurno najbolja situacija u cijeloj Sarajevsko-romanijskoj regiji", rekao je Stanišić, te podsjetio da Demos prvi put izlazi na izbore, kao i da će ostvariti zapažene rezultate.

Proširenoj sjednici Opštinskog odbora Demosa prisustvovali su i kandidati SNSD-a za načelnika Pala Boško Jugović i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić. 

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
KONSTITUISANA SKUPŠTINA SRBIJE
Skupština Srbije je izborom predsjednika parlamenta, šest potpredsjednika, generalnog sekretara i formiranjem skupštinskih odbora završila kons...
DODIK: PREDUZETI MJERE PROTIV SVAKOG OPTUŽENOG SLUŽBENIKA
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da se prema svakom službeniku i imenovanom licu u organima BiH moraju preduzeti odre...
PALE: ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA TREBEVIĆKE ULICE
U mjesnoj zajednici Stanica u Palama danas je završena rekonstrukcija Trebevićke ulice u dužini oko 350 metara, za koju je iz opštinkog bud...
TUŽILAŠTVO BIH PODIGLO OPTUŽNICU PROTIV OSMICE
Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv direktora Obavještajno-bezbjednosne agencije /OBA/ BiH Osmana Mehmedagića /58/ i rukovodioca Odsjek...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
ISTOČNA ILIDŽA: IZ DNEVNOG PAZARA OTUĐILA VIŠE OD 19.000 KM
Srijeda, 21.10.2020.
Republika Srpska
NEŠIĆ SASLUŠAN ZBOG ZLOUPOTREBE POLOŽAJA I NEIZVRŠENJA SUDSKE ODLUKE
Srijeda, 21.10.2020.
BIH
SRPSKI KLUB OPSTAJE I BEZ NEŠIĆA
Srijeda, 21.10.2020.