Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 23.01.2019.
DETALJI UBISTVA NA DOBRINJI 1
Petak, 01.06.2018. | Princip News

Sjedio sam u kući kada sam čuo četiri hica, odmah sam istrčao na balkon i vidio sam komšiju Sinišu Miličevića kako leži na trotoaru. Odmah sam u čarapama strčao dole kako bi mu pokušao pomoći, jer je još bio živ.

Ispričao je ovo za Srpskainfo Vido B., prvi komšija nastradalog Miličevića.

Siniša Miličević zvani Tigar ubijen je u četvrtak uveče u sačekuši ispred svoje zgrade u Dobrobasanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu. Napadač ga je pogodio sa više hitaca i pobjegao u nepoznatom pravcu, a on je preminuo poslije nekoliko časova u bolnici.

Istragu su preuzeli Republičko tužilaštvo i Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP RS.

Pomenuti komšija kaže da je napadač u Tigra ispalio četiri metka sa leđa.

-Kada sam mu prišao vidio sam da krvavi ispod plećke, pokušao sam mu pomoći i pozvao sam i Hitnu pomoć i policiju. Tu se zaustavio jedan komšija sa džipom i stavili smo ga u auto i on ga je odvezao u bolnicu u Kasindol. Bio je još svjestan, međutim preminuo je na operacionom stolu – pojašnjava naš sagovornik.

Kaže da nije nikog vidio da bježi, ali da je od komšija čuo da su sa leđa vidjeli nekog kako trči prema haustoru suprotne zgrade i na sebi je imao crnu majicu.

Prema riječima glasnogovornika Dalibora Boškovića, Miličević je dovezen u bolnicu privatnim vozilom oko 22:45 sati. Primljen je u hiruršku ambulantu gdje mu je dežurni hirurg konstatovao teške prostrelne rane vatrenim oružjem. Dijagnostikom su utvrđene povrede grudnog koša i stomaka, piše Klix.

“Postavljanjem urinarnog katetera dobili smo krvavi urin, što je bio znak da je došlo do povrede bubrega. Bio je svjestan, ali nije odgovarao na pitanja osim o svom stanju. Bio je u teškom općem stanju, preznojen i tahikardičan. U 23:05 je bio u operacionoj sali gdje su radila dva hirurga”, kazao nam je Bošković.

Kada su mu postavili dren počela je izlaziti krv. Hirurzi su otvorili abdomen gdje je bilo oko litar i po svježe krvi. Nakon što je krv uklonjena hirurzi su tražili mjesto krvarenja i ustanovili da se radi o povredama jetre i bubrega.

“Povrijeđen je sa četiri metka. Pronađene su tri ulazne rane i dvije izlazne. Jedan metak je pronađen u abdomenu, a četvrti je samo okrznuo pacijenta”, kazao je.

Hirurzi su uradili sve što je u njihovoj moći. Uprkos tome i primljenim dozama krvi, Miličevićevo srce je prestalo kucati oko ponoći. Reanimacija nije dala rezultate i ljekari su proglasili smrt u 00:34 sati, prenosi Klix.ba.

Kada je u pitanju Miličević, komšija Vido kaže da je to bio čovjek za primjer, koji je svima pomogao.

-Kada god su se skupljali pare za bilo šta, on je bio prvi koji bi pomogao. Držao je svadbeni salon i kafić „Rodeo“ i od toga izdržavao porodicu. Ovo je veliki gubitak za naš grad – ispričao komšija stradalog Miličevića .

/KLIX.BA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Budžet opštine Rogatica za ovu godinu projektovan je na iznos od 6,4 miliona maraka, što ga čini jednim od najvećih u posljednjih deset godina...
GIGANT JUGOSLOVENSKE INDUSTRIJE NAPUŠTA PROIZVODNJU TEŠKE OPREME, SLIJEDE OTKAZI
 Kompanija Đuro Đaković Industrijska rješenja donijela je odluku o napuštanju neprofitabilnog dijela djelatnosti proizvodnje teške opreme. ...
KOŠARKAŠI MLADOSTI OSVOJILI KUP SRPSKE
Košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada osvojili su večeras na domaćem terenu Kup Republike Srpske pobjedom nad ekipom Leotara iz Trebinja. Ek...
VUČIĆ NAKON SASTANKA S MERKELOVOM: IMAMO RAZLIČITE POGLEDE NA KOSOVO
Njemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da ponovo posjeti Berlin, prenio je novinarima srpski predsje...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
U ROGATICI PROŠLE GODINE ROĐENA 101 BEBA
Utorak, 22.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.