Molimo sačekajte......

Lijevi
Desni
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 21.06.2018.
DETALJI UBISTVA NA DOBRINJI 1
Petak, 01.06.2018. | Princip News

Sjedio sam u kući kada sam čuo četiri hica, odmah sam istrčao na balkon i vidio sam komšiju Sinišu Miličevića kako leži na trotoaru. Odmah sam u čarapama strčao dole kako bi mu pokušao pomoći, jer je još bio živ.

Ispričao je ovo za Srpskainfo Vido B., prvi komšija nastradalog Miličevića.

Siniša Miličević zvani Tigar ubijen je u četvrtak uveče u sačekuši ispred svoje zgrade u Dobrobasanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu. Napadač ga je pogodio sa više hitaca i pobjegao u nepoznatom pravcu, a on je preminuo poslije nekoliko časova u bolnici.

Istragu su preuzeli Republičko tužilaštvo i Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP RS.

Pomenuti komšija kaže da je napadač u Tigra ispalio četiri metka sa leđa.

-Kada sam mu prišao vidio sam da krvavi ispod plećke, pokušao sam mu pomoći i pozvao sam i Hitnu pomoć i policiju. Tu se zaustavio jedan komšija sa džipom i stavili smo ga u auto i on ga je odvezao u bolnicu u Kasindol. Bio je još svjestan, međutim preminuo je na operacionom stolu – pojašnjava naš sagovornik.

Kaže da nije nikog vidio da bježi, ali da je od komšija čuo da su sa leđa vidjeli nekog kako trči prema haustoru suprotne zgrade i na sebi je imao crnu majicu.

Prema riječima glasnogovornika Dalibora Boškovića, Miličević je dovezen u bolnicu privatnim vozilom oko 22:45 sati. Primljen je u hiruršku ambulantu gdje mu je dežurni hirurg konstatovao teške prostrelne rane vatrenim oružjem. Dijagnostikom su utvrđene povrede grudnog koša i stomaka, piše Klix.

“Postavljanjem urinarnog katetera dobili smo krvavi urin, što je bio znak da je došlo do povrede bubrega. Bio je svjestan, ali nije odgovarao na pitanja osim o svom stanju. Bio je u teškom općem stanju, preznojen i tahikardičan. U 23:05 je bio u operacionoj sali gdje su radila dva hirurga”, kazao nam je Bošković.

Kada su mu postavili dren počela je izlaziti krv. Hirurzi su otvorili abdomen gdje je bilo oko litar i po svježe krvi. Nakon što je krv uklonjena hirurzi su tražili mjesto krvarenja i ustanovili da se radi o povredama jetre i bubrega.

“Povrijeđen je sa četiri metka. Pronađene su tri ulazne rane i dvije izlazne. Jedan metak je pronađen u abdomenu, a četvrti je samo okrznuo pacijenta”, kazao je.

Hirurzi su uradili sve što je u njihovoj moći. Uprkos tome i primljenim dozama krvi, Miličevićevo srce je prestalo kucati oko ponoći. Reanimacija nije dala rezultate i ljekari su proglasili smrt u 00:34 sati, prenosi Klix.ba.

Kada je u pitanju Miličević, komšija Vido kaže da je to bio čovjek za primjer, koji je svima pomogao.

-Kada god su se skupljali pare za bilo šta, on je bio prvi koji bi pomogao. Držao je svadbeni salon i kafić „Rodeo“ i od toga izdržavao porodicu. Ovo je veliki gubitak za naš grad – ispričao komšija stradalog Miličevića .

/KLIX.BA/
Najnovije
ACO STANIŠIĆ, ODBORNIK DNS U SKUPŠTINI OPŠTINE PALE: U ISTOK SRPSKE ULAGATI KAO U ZAPAD
Odavno prepoznatljiv kao uspješan privrednik i porodičan čovjek, a od prije nepune dvije godine i kao novo lice na političkoj sceni Pala i sara...
DRUGI PUT U 10 DANA OPLJAČKANA PUMPA U ISTOČNOM STAROM GRADU
Razbojnici su jutros ponovo opljačkali benzinsku pumpu "Nešković" u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari grad, odakle su ovaj put ukrali...
ISTOČNI STARI GRAD: NASTAVAK IZGRADNJE BICIKLISTIČKE STAZE NA TREBEVIĆU
Načelnik Opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović i direktor programa CRS-a za Bosnu i Hercegovinu su danas uz prisustvo odabranog izvođača...
ŠPIRIĆ: IZBOR GRAĐANA OPET ĆE BITI SNSD
Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je večeras da će izbor građana opet biti SNSD i da sva istraživanja pokazuju da je to najsnažnij...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
UBISTVO NA DOBRINJI 1: NA SINIŠU MILIĆEVIĆA PUCALA NEPOZNATA OSOBA
Petak, 01.06.2018.
Republika Srpska
AKCIJA "NASLJEDNIK": PAO I OTAC UBIJENOG MLADIĆA, DROGU PRODALI POLICAJCIMA
Utorak, 15.05.2018.
BIH
KOŠARAC: SAVJET MINISTARA SE PONAŠA BAHATO PREMA GRAĐANIMA SREBRENICE
Ponedeljak, 11.06.2018.