Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Utorak, 10.12.2019.
GONDOLA "EMIR KUSTURICA" PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU GOSTIJU
Nedelja, 01.12.2019. | Princip News
Novootvorena kabinska gondola "Emir Kusturica" na Jahorini je za dva dana funkcionisanja prevezla je već oko 5.000 posjetilaca ove olimpijske ljepotice, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Sanja Ćeremidžić.

Ona je naglasila da je zbog velikog interesovanja posjetilaca menadžment Olimpijskog centra odlučio da i danas usluge gondole budu besplatne za sve goste Jahorine.

Ćeremidžićeva je dodala da su se gosti Jahorine posebno interesovali za uslove skijanja na novoj stazi koja je juče dobila ime po proslavljenom srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Prema njenim riječima, niske temperature vazduha omogućile su nesmetan rad sistema za vještačko osnježavanje ski-staza na Jahorini.

Na Jahorini je juče svečano puštena u rad prva kabinska gondola koja je dobila ime po reditelju Emiru Kusturici.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić, predsjednik Nadzornog odbora ovog centra Nedeljko Elek, projekt-menadžer kompanije "Lajtner" Katerina Baldo, ministri u Vladi Republike Srpske, šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac, te načelnici opština Pale Boško Jugović, Sokolac Milovan Bjelica i opštine Istočni Stari grad Bojo Gašanović, brojni predstavnici političkog, kulturnog i javnog života sa područja Istočnog Sarajeva.

Kao poseban gost na otvaranju bio je Srđan Đoković, otac najpoznatijeg srpskog tenisera.

Nakon otvaranja kabinske gondole "Emir Kusturica" uslijedio je spektakularni koncert Saše Matića koji je priredio sjajnu atmosferu i pjevao do kasnih večernjih časova.

"Za ovaj koncert danima se tražila karta više, a poznati pjevač je svojim emotivnim i fenomenalnim nastupom opravdao ukazano poverenje", istakla je Ćeremidžićeva.
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
KOD TROGIRA ULOVLJENA AJKULA TEŠKA POLA TONE (VIDEO)
Marko Šola, ribar iz Trogira, ulovio je ajkulu u blizini Rogoznice, koja je teška oko pola tone. Dalmatinski ribari su se šokirali kad su u m...
PROJEKCIJOM FILMA "POP" U PALAMA POČELA REVIJA RUSKOG FILMA
 Projekcijom filma "Pop" autora Vladimira Hotinjenka, koji je snimljen prema istinitoj priči iz perioda Velikog otadžbinskog rata, večeras je n...
U HOTELU "ZLATNI BOR" U SOKOCU OTVOREN SPA-CENTAR
Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković otvorio je večeras novi spa-centar u hotelu "Zlatni bor" u Sokocu, vrijednosti 150.000 KM, čime...
UKINUTO “UPOZORENJE” U SARAJEVU: OPADA KONCENTRACIJA ZAGAĐUJUĆIH MATERIJA U ZRAKU
Vlada Kantona Sarajevo je danas na vanrednoj telefonskoj sjednici donijela Odluku o ukidanju epizode “Upozorenje“ povećanih koncentracija zaga...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
MALA LAVICA OTIŠLA U FRANCUSKU: IVANA SA OSMIJEHOM KRENULA NA LIJEČENJE
Nedelja, 08.12.2019.
Republika Srpska
NEIMARI U ROGATICI I PO ZIMI GRADE FONTANU I DVORANU
Ponedeljak, 09.12.2019.
BIH
SIPA UHAPSILA FUNKCIONERA PARLAMENTA FBIH I POLICAJCA
Ponedeljak, 09.12.2019.