Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 27.02.2021.
I.N.SARAJEVO: POTPISAN UGOVOR O IZGRADNJI VJEŠTAČKOG JEZERA
Četvrtak, 11.02.2021. | Princip News
Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i direktor preduzeća "RADIS" Igor Dragutinović danas su potpisali ugovor o izgradnji vještačkog jezera u ovoj opštini.

Ukupna vrijednost ugovorenih radova, koji će biti provođeni u dvije faze - voda i kanalizacija, te geotehnička faza, iznosi 206.429,69 KM, a rok za njihovo izvođenje je 60 dana od dana uvođenja u posao.

Nakon izvođenja ovih radova uslijediće spoljašnje uređenje, elektro radovi, postavljanje mobilijara, te sadnja hortikulture.

Ukupna projektantska vrijednost radova je viša oko 800.000 KM.

U sklopu regulacionog plana Centar tri predviđena je izgradnja vještačkog jezera i sportsko-rekreativnih površina u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Projektovano vještačko jezero nepravilnog je oblika, površine oko 3.000 metara kvadratnih, sa prosječnom dubinom od 1,7-2,4 metra i zapremine oko 7.800 metara kubnih.

Direktor preduzeća "RADIS" Igor Dragutinović izrazio je nadu da će izgradnja jezera teći planiranom dinamikom, te da će radovi biti završeni u predviđenom roku, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
PALE: USVOJENA ODLUKA O UKLANJANJU RUŠEVNIH OBJEKATA
Skupština opštine Pale donijela je odluku o uklanjanju objekata koji su u ruševnom stanju i onih bez građevinske dozvole, kao i odluku o utvrđ...
ZA 62 UČENIKA IZ ROGATICE SUTRA BESPLATNO SKIJANJE NA JAHORINI
Na besplatno skijanje na Jahorinu sutra će iz Rogatice otići 62 učenika Osnovne škole "Sveti Sava" i Srednjoškolskog centa "27. januar". Di...
SRĐAN BUTULIJA ZAMIJENIK NAČELNIKA OPŠTINE PALE
Na prijedlog Boška Jugovića, načelnika opštine Pala, odbornici SO Pale većinom glasova izabrali su Srđana Butuliju za zamjenika načelnika op...
ROGATICA: NAKNADA OD PRODAJE ŠUMSKIH DRVNIH SORTIMENATA 704.328 KM
Skupština opštine Rogatica usvojila je danas plan korištenja sredstava od naknada od prodaje šumskih drvnih sortimenata za ovu godinu u iznosu ...
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOJ ILIDŽI OSNOVANA TRI JAVNA PREDUZEĆA
Petak, 26.02.2021.
Republika Srpska
EPIDEMIOLOZI PRIPREMAJU PREPORUKE: PREDLOŽENI DUŽI ČASOVI U ŠKOLAMA
Četvrtak, 25.02.2021.
BIH
TEGELTIJA NAJAVIO DA SE SUTRA POVLAČI IZ PRAVOSUĐA
Četvrtak, 25.02.2021.