Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 05.07.2020.
ILIDŽANSKI BORAC: NA VIDOVDAN OBILAZAK GROBNOG MJESTA DOKTORA LAZIĆA U NIŠU
Srijeda, 03.06.2020. | Princip News
Boračka organizacija "Ilidžanski borac" najavila je da će na Vidovdan, 28. juna, organizovati posjetu grobnom mjestu doktora Miodraga Lazića u Nišu, te pozvala zainteresovane građane da se pridruže.

Polazak u Niš je planiran za subotu, 27. juna, u kasnim večernjim časovima, a zbog planiranja i organizacije putovanja zainteresovani treba da se prijave za putovanje najkasnije do 19. juna.

"Prijave se mogu izvršiti direktno u kancelariji Boračke organizacije 'Ilidžanski borac' u ulici Vojovode Radomira Putnika dva – prekoputa ulaza u Opštinu Istočna Ilidža ili na telefon 057/317-399", saopšteno je iz ove organizacije.

U saopštenju se navodi da se obaveze prijavljivanja odnose i na lica koja odluče da putuju vlastitim prevozom, dok je za korisnike autobuskog prevoza broj mjesta ograničen.

"Napominjemo da je riječ o prilično dugom i napornom putu u relativno kratkom vremenskom roku, te stoga molimo da se ne prijavljuju lica koja nisu dobrog opšteg zdravstvenog stanja", poručuju iz "Ilidžanskog borca".

Doktor Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra u Nišu i ratni hirurg u Republici Srpskoj tokom proteklog Odbrambeno-otadžbinskog rata, preminuo je 14. aprila u bolnici u Nišu od virusa korona, a sahranjen je 18. aprila na niškom Novom groblju.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
DEJAN SAVIĆ SE OPORAVIO OD VIRUSA KORONA
Legendarni srpski vaterpolista i najuspješniji selektor Dejan Savić više nije pozitivan na virus korona. Savić je dvije nedjelje bio u izola...
GRČKA: MOGUĆE ZATVARANJE GRANICE ZA TURISTE IZ SRBIJE
Ministarstvo spoljnih poslova Grčke nije moglo da potvrdi da će od sutra biti zatvorena granica za turiste iz Srbije, ali nije ni isključilo tak...
SAVČIĆ: ODGOVORNI ZA ZLOČINE MORAJU BITI PROCESUIRANI
Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić izjavio je danas u Bratuncu da mora biti procesuiran svako ko je odgovoran za i...
VIŠKOVIĆ: MONSTRUOZNO I SVIREPO UBIJANJE DJECE U PODRINJU
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas u Bratuncu da je srpski narod na području Podrinja u proteklom Odbrambeno-o...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner ZZZ RS novi
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
ZAVRŠEN FUDBALSKI TEREN NA TVRDIMIĆIMA (FOTO)
Subota, 04.07.2020.
Republika Srpska
ISTRAŽIVANJE PDP-a: IGOR RADOJIČIĆ OSTAJE GRADONAČELNIK BANJA LUKE
Subota, 04.07.2020.
BIH
U KANTONU SARAJEVO OD SUTRA NA SNAZI NOVE RESTRIKTIVNE MJERE
Nedelja, 05.07.2020.