Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 25.04.2019.
IZ SAOBRAĆAJA ISKLJUČENO 25 VOZAČA ZBOG VOŽNJE POD DEJSTVOM ALKOHOLA
Četvrtak, 08.11.2018. | Princip News

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo tokom petodnevne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 25 vozača od kojih su tri lišena slobode.

Na alkohol je testirano 213 vozača, od kojih je jedan vozač odbio da se podvrgne testiranju, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Tokom akcije kontrolisano je 574 učesnika u saobraćaju, 160 vozača je prekoračilo brzinu kretanja vozila, a od toga je 131 vozač prekoračio brzinu od 11 do 20 kilometara na čas, 20 vozača je prekoračilo brzinu kretanja od 21 do 30 kilometara na čas, dok je devet vozača prekoračilo brzinu više od 31 kilometar na čas.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo u periodu od 1. do 5. novembra realizovali su republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmjerenu na kontrolu brzine kretanja vozila i prisustvo alkohola u organizmu kod vozača.

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje da se svi učesnici u saobraćaju odgovorno ponašaju i poštuju saobraćajne propise, a posebno da brzinu prilagode stanju i uslovima na putu, te da ne konzumiraju alkohol prije i za vrijeme učestvovanja u saobraćaju.

Policijska uprava Istočno Sarajevo i u narednom periodu sprovodiće aktivnosti sa ciljem poboljšanja ukupnog stanja bezbjednosti saobraćaja, navodi se u saopštenju.

/SRNA/

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NOVI DŽEJMS BOND- JOŠ JEDNOM DANIJEL KREJG (VIDEO)
Detalji nastavka sage o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu, 25. po redu, biće poznati danas, na zvaničnom predstavljanju informacija, a uoči po...
SNIMLJEN BMW SERIJE 4 CABRIO
Novi BMW Serije 4 kabriolet uskoro stiže, a biće, kako stvari stoje, značajno različit od svog prethodnika, što se najprije odnosi na njegov n...
U VIŠEGRADU ZA VASKRS RADE SAMO PEKARE, DRAGSTORI I BENZINSKE PUMPE
U opštini Višegrad, na Vaskrs radiće samo pekare, dragstori i benzinske pumpe, dok će 1. i 9. maja radnje biti otvorene do 14.00 časova, reče...
NARODNA BIBLIOTEKA SOKOLAC BOGATIJA ZA 85 NOVIH NASLOVA
Narodna biblioteka Sokolac ove godine nabavila je 85 novih naslova povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, rekla je Srni viši knjižniča...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
LUBURA: SEZONA GRIJANJA ZAVRŠENA USPJEŠNO
Srijeda, 24.04.2019.
Republika Srpska
MILANOVIĆ PUŠTEN, PODNESEN IZVJEŠTAJ PROTIV BALDE, ĐUKANOVIĆA I KOVAČEVIĆA
Srijeda, 24.04.2019.
BIH
VELIKI POŽAR KOD SARAJEVA: GORI SKLADIŠTE PRIVATNE FIRME, ŠTETA OGROMNA
Srijeda, 24.04.2019.