Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 14.11.2018.
IZ SAOBRAĆAJA ISKLJUČENO 25 VOZAČA ZBOG VOŽNJE POD DEJSTVOM ALKOHOLA
Četvrtak, 08.11.2018. | Princip News

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo tokom petodnevne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 25 vozača od kojih su tri lišena slobode.

Na alkohol je testirano 213 vozača, od kojih je jedan vozač odbio da se podvrgne testiranju, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Tokom akcije kontrolisano je 574 učesnika u saobraćaju, 160 vozača je prekoračilo brzinu kretanja vozila, a od toga je 131 vozač prekoračio brzinu od 11 do 20 kilometara na čas, 20 vozača je prekoračilo brzinu kretanja od 21 do 30 kilometara na čas, dok je devet vozača prekoračilo brzinu više od 31 kilometar na čas.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo u periodu od 1. do 5. novembra realizovali su republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmjerenu na kontrolu brzine kretanja vozila i prisustvo alkohola u organizmu kod vozača.

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje da se svi učesnici u saobraćaju odgovorno ponašaju i poštuju saobraćajne propise, a posebno da brzinu prilagode stanju i uslovima na putu, te da ne konzumiraju alkohol prije i za vrijeme učestvovanja u saobraćaju.

Policijska uprava Istočno Sarajevo i u narednom periodu sprovodiće aktivnosti sa ciljem poboljšanja ukupnog stanja bezbjednosti saobraćaja, navodi se u saopštenju.

/SRNA/

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
U PETAK U BEOGRADU PROMOCIJA KNJIGE: „GENERAL MLADIĆ: POSLEDNJA BITKA, USPOMENE, INTERVJUI, DOKUMENTI“
Knjiga, koju je pripremio i objavio u Moskvi Ruski društveni komitet za zaštitu generala Ratka Mladića, govori o velikom vojskovođi, visokom pr...
BRITANSKA VLADA PODRŽALA PLAN TEREZE MEJ
Britanski premijer Tereza Mej potvrdila je večeras da se Vlada saglasila sa nacrtom sporazuma o izlasku Britanije iz EU, nakon "duge, detaljne i ...
KRAH KOŠARKAŠA ZVEZDE, MONAKO SLAVIO SA +16
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Monaka 91:75, pred svojim navijačima u sedmom kolu Evrokupa. Francuzi su se revanširali Beograđanim...
MIGRANT IZBO MUŠKARCA U TRAMVAJU U SARAJEVU ?
Jedan muškarac izboden je nožem u tramvaju koji saobraća na relaciji Ilidža-Baščaršija u Sarajevu, javljaju federalni mediji. Kako nezvan...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOM SARAJEVU URUČENA 23 POSTHUMNA ODLIKOVANJA
Utorak, 13.11.2018.
Republika Srpska
U SDS MIJENJAJU KURS GOVEDARICA PRED SMJENOM
Srijeda, 14.11.2018.
BIH
"SLOBODNA REPUBLIKA": ŠAROVIĆ VRATIO DUG SOFTIĆU ZA ZAPOŠLJAVANJE SVOJE SUPRUGE
Srijeda, 14.11.2018.