Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 23.01.2019.
IZ SAOBRAĆAJA ISKLJUČENO 25 VOZAČA ZBOG VOŽNJE POD DEJSTVOM ALKOHOLA
Četvrtak, 08.11.2018. | Princip News

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo tokom petodnevne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 25 vozača od kojih su tri lišena slobode.

Na alkohol je testirano 213 vozača, od kojih je jedan vozač odbio da se podvrgne testiranju, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Tokom akcije kontrolisano je 574 učesnika u saobraćaju, 160 vozača je prekoračilo brzinu kretanja vozila, a od toga je 131 vozač prekoračio brzinu od 11 do 20 kilometara na čas, 20 vozača je prekoračilo brzinu kretanja od 21 do 30 kilometara na čas, dok je devet vozača prekoračilo brzinu više od 31 kilometar na čas.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo u periodu od 1. do 5. novembra realizovali su republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmjerenu na kontrolu brzine kretanja vozila i prisustvo alkohola u organizmu kod vozača.

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje da se svi učesnici u saobraćaju odgovorno ponašaju i poštuju saobraćajne propise, a posebno da brzinu prilagode stanju i uslovima na putu, te da ne konzumiraju alkohol prije i za vrijeme učestvovanja u saobraćaju.

Policijska uprava Istočno Sarajevo i u narednom periodu sprovodiće aktivnosti sa ciljem poboljšanja ukupnog stanja bezbjednosti saobraćaja, navodi se u saopštenju.

/SRNA/

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NAKNADAMA GRADE VODOVOD I KANALIZACIJU U ROGATICI
Budžet opštine Rogatica za ovu godinu projektovan je na iznos od 6,4 miliona maraka, što ga čini jednim od najvećih u posljednjih deset godina...
GIGANT JUGOSLOVENSKE INDUSTRIJE NAPUŠTA PROIZVODNJU TEŠKE OPREME, SLIJEDE OTKAZI
 Kompanija Đuro Đaković Industrijska rješenja donijela je odluku o napuštanju neprofitabilnog dijela djelatnosti proizvodnje teške opreme. ...
KOŠARKAŠI MLADOSTI OSVOJILI KUP SRPSKE
Košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada osvojili su večeras na domaćem terenu Kup Republike Srpske pobjedom nad ekipom Leotara iz Trebinja. Ek...
VUČIĆ NAKON SASTANKA S MERKELOVOM: IMAMO RAZLIČITE POGLEDE NA KOSOVO
Njemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da ponovo posjeti Berlin, prenio je novinarima srpski predsje...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
ISTOČNO NOVO SARAJEVO: MUŠKARAC U ZGRADI M:TEL-a PRIJETI DA ĆE SE ZAPALITI
Utorak, 22.01.2019.
Republika Srpska
U ROGATICI PROŠLE GODINE ROĐENA 101 BEBA
Utorak, 22.01.2019.
BIH
OS BIH: MEDIJSKI LINČ I EKSPRESNA KAZNA ZA SRPSKE VOJNIKE (FOTO+VIDEO)
Srijeda, 23.01.2019.