Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 21.10.2018.
JAHORINA - BIJEG OD GRADSKE GUŽVE I VISOKIH TEMPERATURA
Petak, 10.08.2018. | Princip News
Planina Jahorina, čija ponuda je prilagođena različitim ukusima, uz prijatne planinske temperature i ovog vikenda predstavlja idealno utočište za bijeg od gradske gužve i vrućine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".
Dječiji grad "Poljice" sa tjubing stazom i dodatnim zabavnim elementima omogućava najmlađim posjetiocima neograničenu zabavu. 

"Panoramska vožnja šestosjedom koja posjetioce vodi do najljepšeg pogleda na okolne planine, vožnja kvadova i planinskih bicikala, šetnja po uređenim planinskim stazama, branje ljekovitog bilja i borovnica sigurno su dodatni razlog da se vikend provede na Jahorini", dodaje se u saopštenju. 

Sutra će na platou Poljice biti održana prva ljetna humanitarna "Trka za život" koju organizuju Olimpijski centar "Jahorina" i Humanitarna fondacija "Podrži život". 

Izvršni direktor za informacione tehnologije, prodaju i marketing Olimpijskog centra "Jahorina" Iva Ivkić ranije je rekla da će prva trka u ljetnoj sezoni biti izazov za porodice, rekreativce i iskusne takmičare, te da će biti održana u porodičnoj i ekstremnoj disciplini. 

Porodična trka, dužine 500 metara, koncentrisana je oko vrtića na Poljicama, sa simboličnih pet prepreka i upotrebom tjubinga. Takmičarska ekstremna staza, dužine pet kilometara, sa 15 prepreka spremljena je samo za iskusne trkače. 

Kotizacija za obje trke je po 20 KM, a sva prikupljena sredstva idu u dobrotvorne svrhe. Nakon završetka trke, u 22.00 časa u hotelu "Bistrica" počeće dobrotvorna "di-džej" žurka. 

Svi koji žele da učestvuju u humanitarnoj trci mogu da rezervišu svoje mjesto na www.oc-jahorina.com, kao i na platou Poljice ili u hotelu "Bistrica", a uplate će se vršiti i u hotelu "Termag" i u aparthotelu "Vučko". 

Oni koji žele da podrže akciju, a nisu u mogućnosti da se takmiče, mogu to učiniti kupovinom marame posebno dizajnirane za "Trku za život".
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NINA SENIČAR ODUŠEVILA NA CRVENOM TEPIHU U HOLIVUDU
Glumica, model i voditeljica Nina Seničar odavno gradi karijeru svjetske zvijezde i čest je gost na crvenim tepisima među najvećim holivudskim...
LICA LAFORE NAJBOLJI DOKUMENTARNI FILM TUZLA FILM FESTIVALA
Dokumentarni film režisera Denisa Bojića rađen u produkciji Radio-televizije Republike Srpske proglašen je za najbolji dokumentarni film na sed...
LIK ROMANIJKE DONIO MEĐUNARODNE NAGRADE
Učenik Bane Simić tehnikom grafike radio je lik Romanijke, u koji je utkao sve teškoće gorštačkog života... Učenik trećeg razreda gimna...
TIJANA BOŠKOVIĆ NAJBOLJA IGRAČICA SVJETSKOG PRVENSTVA
Odbojkašica Srbije Tijana Bošković, koja je rodom iz Bileće, osvojila je nagradu za najbolju igračicu Svjetskog prvenstva u Japanu. Boškov...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Istočno Sarajevo
SAVO LALOVIĆ: ZGRADA POZORIŠTA BIĆE IZGRAĐENA I PRIJE ZACRTANOG ROKA
Petak, 19.10.2018.
Republika Srpska
DODIK ČASTIO NA GRANICI POVODOM ROĐENJA UNUKA (FOTO)
Petak, 19.10.2018.
BIH
VLADA FBIH REKLA "DA" ISTOPOLNIM BRAKOVIMA
Petak, 19.10.2018.