Molimo sačekajte......

Baner poz1 Termag
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 15.08.2018.
JAHORINA - BIJEG OD GRADSKE GUŽVE I VISOKIH TEMPERATURA
Petak, 10.08.2018. | Princip News
Planina Jahorina, čija ponuda je prilagođena različitim ukusima, uz prijatne planinske temperature i ovog vikenda predstavlja idealno utočište za bijeg od gradske gužve i vrućine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".
Dječiji grad "Poljice" sa tjubing stazom i dodatnim zabavnim elementima omogućava najmlađim posjetiocima neograničenu zabavu. 

"Panoramska vožnja šestosjedom koja posjetioce vodi do najljepšeg pogleda na okolne planine, vožnja kvadova i planinskih bicikala, šetnja po uređenim planinskim stazama, branje ljekovitog bilja i borovnica sigurno su dodatni razlog da se vikend provede na Jahorini", dodaje se u saopštenju. 

Sutra će na platou Poljice biti održana prva ljetna humanitarna "Trka za život" koju organizuju Olimpijski centar "Jahorina" i Humanitarna fondacija "Podrži život". 

Izvršni direktor za informacione tehnologije, prodaju i marketing Olimpijskog centra "Jahorina" Iva Ivkić ranije je rekla da će prva trka u ljetnoj sezoni biti izazov za porodice, rekreativce i iskusne takmičare, te da će biti održana u porodičnoj i ekstremnoj disciplini. 

Porodična trka, dužine 500 metara, koncentrisana je oko vrtića na Poljicama, sa simboličnih pet prepreka i upotrebom tjubinga. Takmičarska ekstremna staza, dužine pet kilometara, sa 15 prepreka spremljena je samo za iskusne trkače. 

Kotizacija za obje trke je po 20 KM, a sva prikupljena sredstva idu u dobrotvorne svrhe. Nakon završetka trke, u 22.00 časa u hotelu "Bistrica" počeće dobrotvorna "di-džej" žurka. 

Svi koji žele da učestvuju u humanitarnoj trci mogu da rezervišu svoje mjesto na www.oc-jahorina.com, kao i na platou Poljice ili u hotelu "Bistrica", a uplate će se vršiti i u hotelu "Termag" i u aparthotelu "Vučko". 

Oni koji žele da podrže akciju, a nisu u mogućnosti da se takmiče, mogu to učiniti kupovinom marame posebno dizajnirane za "Trku za život".
Najnovije
DO SADA U SREDNJE ŠKOLE U ISTOČNOM SARAJEVU UPISANO 614 UČENIKA
U srednje škole na području Istočnog Sarajeva u školsku 2018/2019. godinu, do sada je upisano 614 učenika, što je približno prošlogodišnje...
VLADA ĆE POSTUPATI U SKLADU SA ZAKLJUČCIMA PARLAMENTA
Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da će Vlada Srpske postupati u skladu sa zaključcima Narodne skupštine Republike Srpsk...
RISTOVIĆ: OSIM UDŽBENIKA I BOGATA PALETA ŠKOLSKOG PRIBORA
Direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Novo Sarajevo Rade Ristović rekao je Srni da Zavod, osim udžbenika za narednu školsk...
PREVENTIVNA KONTROLA ZDRAVLJA ZAPOSLENIH
Medicinsko osoblje Bolnice Istočno Sarajevo danas je obavilo preventivne preglede zaposlenih radnika Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Isto...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
KOŠARAC: SNSD IMA IZRAŽENU PREDNOST NAD DRUGIM STRANKAMA
Nedelja, 24.06.2018.
Republika Srpska
CVIJANOVIĆ: PREDSTAVNICI PDP-A I SDS-A POMAGAČI U ŠIRENJU LAŽI O SRPSKOJ
Srijeda, 08.08.2018.
BIH
KOŠARAC: ŠAROVIĆEVA IZJAVA O MIGRANTSKOJ KRIZI ZLONAMJERNA I LICEMJERNA
Srijeda, 25.07.2018.