Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 15.12.2018.
JAHORINA - BIJEG OD GRADSKE GUŽVE I VISOKIH TEMPERATURA
Petak, 10.08.2018. | Princip News
Planina Jahorina, čija ponuda je prilagođena različitim ukusima, uz prijatne planinske temperature i ovog vikenda predstavlja idealno utočište za bijeg od gradske gužve i vrućine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".
Dječiji grad "Poljice" sa tjubing stazom i dodatnim zabavnim elementima omogućava najmlađim posjetiocima neograničenu zabavu. 

"Panoramska vožnja šestosjedom koja posjetioce vodi do najljepšeg pogleda na okolne planine, vožnja kvadova i planinskih bicikala, šetnja po uređenim planinskim stazama, branje ljekovitog bilja i borovnica sigurno su dodatni razlog da se vikend provede na Jahorini", dodaje se u saopštenju. 

Sutra će na platou Poljice biti održana prva ljetna humanitarna "Trka za život" koju organizuju Olimpijski centar "Jahorina" i Humanitarna fondacija "Podrži život". 

Izvršni direktor za informacione tehnologije, prodaju i marketing Olimpijskog centra "Jahorina" Iva Ivkić ranije je rekla da će prva trka u ljetnoj sezoni biti izazov za porodice, rekreativce i iskusne takmičare, te da će biti održana u porodičnoj i ekstremnoj disciplini. 

Porodična trka, dužine 500 metara, koncentrisana je oko vrtića na Poljicama, sa simboličnih pet prepreka i upotrebom tjubinga. Takmičarska ekstremna staza, dužine pet kilometara, sa 15 prepreka spremljena je samo za iskusne trkače. 

Kotizacija za obje trke je po 20 KM, a sva prikupljena sredstva idu u dobrotvorne svrhe. Nakon završetka trke, u 22.00 časa u hotelu "Bistrica" počeće dobrotvorna "di-džej" žurka. 

Svi koji žele da učestvuju u humanitarnoj trci mogu da rezervišu svoje mjesto na www.oc-jahorina.com, kao i na platou Poljice ili u hotelu "Bistrica", a uplate će se vršiti i u hotelu "Termag" i u aparthotelu "Vučko". 

Oni koji žele da podrže akciju, a nisu u mogućnosti da se takmiče, mogu to učiniti kupovinom marame posebno dizajnirane za "Trku za život".
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
MLADENA PETRUŠIĆ- KANDIDAT ATLETSKOG SAVEZA RS ZA SPORTISTU GODINE
Atletski klub Glasinac iz Sokoca odavno važi za jedan od najboljih ne samo u Srpskoj nego i u regionu, a velike zasluge za to idu i na račun Mlad...
JAHORINA: VEČERAS PROMOCIJA ČASOPISA "HELO" I KONCERT "CRVENE JABUKE"
U hotelu "Bistrica" na Jahorini večeras će biti održana promocija časopisa "Helo" posvećen ovoj planini, nakon čega je planiran koncert grupe...
ANDRIĆGRAD: GRAJF PORUČIO DA TREBA PRESTATI SA REVIZIJOM ISTORIJE
Gideon Grajf, glavni istraživač izraelskog Instituta za Holokaust Šem Olam, izjavio je danas u Andrićgradu da se mora stati u kraj reviziji ist...
MIROSLAVLJEVO JEVANĐELJE SVAKE SUBOTE U NARODNOM MUZEJU U BEOGRADU
Najstariji sačuvani srpski ilustrovani ćirilični rukopis Miroslavljevo jevanđelje će svake subote u decembru biti izloženo u Narodnom muzeju ...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Istočno Sarajevo
PALE: FORMIRANA NOVA SKUPŠTINSKA VEĆINA
Petak, 14.12.2018.
Republika Srpska
DVA LICA POGINULA, VIŠE POVRIJEĐENIH U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD NEVESINJA
Subota, 15.12.2018.
BIH
SNIJEG PRAVI PROBLEME: POGLEDAJTE KAKO VOZAČ U SARAJEVU RUŠI SEMAFOR (VIDEO)
Petak, 14.12.2018.