Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Utorak, 10.12.2019.
JAVNI POZIV ZA ZAKUP KUĆICA NA MANIFESTACIJI "ZIMA U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU"
Ponedeljak, 02.12.2019. | Princip News
 Manifestacija turističko-zabavnog karaktera "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" biće održana od 20. decembra do 14. januara, a raspisan je i javni poziv za zakup drvenih kućica za vrijeme manifestacije.

Cilj manifestacije, koja će biti održana na trgu ispred sportske dvorane koja je u izgradnji u ovoj lokalnoj zajednici, jeste promovisanje turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine Istočno Novo Sarajevo i namijenjena je svim građanima, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine.

"Opština ovim putem poziva sve zainteresovane izlagače da se nadmeću za zakup drvenih kućica u kojima će tokom trajanja manifestacije `Zima u Istočnom Novom Sarajevu` vršiti promociju i prodaju proizvoda. Zakup drvenih kućica je besplatan", podsjetili su iz opštinske uprave.

Pravo učešća imaju svi privredni subjekti, udruženja i pojedinci koji se bave proizvodnjom i prodajom hrane, pića, rukotvorina, suvenira, te ostali zainteresovani ponuđači čija se ideja i segment djelovanja uklapaju u manifestaciju.

Zainteresovani izlagači ponude sa opisom djelatnosti i potrebnom dokumentacijom mogu dostaviti putem prijavnog obrasca koji se može preuzeti sa internet stranice opštine.

Iz opštine navode da će prednost imati izlagači koji će da ponude interesantan asortiman i program , a ukupnu ocjenu i procjenu prijava vršiće komisija.

Rok za podnošenje prijava je sedam dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Prijavu sa dokumentima potrebno je dostaviti poštom ili lično u opštinu Istočno Novo Sarajevo, na adresu Ulica Stefana Nemanje broj dva, 71 123 Istočno Novo Sarajevo, sa naznakom "Prijava za zakup kućica tokom manifestacije `Zima u Istočnom Novom Sarajevu`".

Više informacija zainteresovani mogu da dobiju i putem telefona 057/341-399.

Nepotpune i neblagovremene ponude neće biti razmatrane. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
KOD TROGIRA ULOVLJENA AJKULA TEŠKA POLA TONE (VIDEO)
Marko Šola, ribar iz Trogira, ulovio je ajkulu u blizini Rogoznice, koja je teška oko pola tone. Dalmatinski ribari su se šokirali kad su u m...
PROJEKCIJOM FILMA "POP" U PALAMA POČELA REVIJA RUSKOG FILMA
 Projekcijom filma "Pop" autora Vladimira Hotinjenka, koji je snimljen prema istinitoj priči iz perioda Velikog otadžbinskog rata, večeras je n...
U HOTELU "ZLATNI BOR" U SOKOCU OTVOREN SPA-CENTAR
Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković otvorio je večeras novi spa-centar u hotelu "Zlatni bor" u Sokocu, vrijednosti 150.000 KM, čime...
UKINUTO “UPOZORENJE” U SARAJEVU: OPADA KONCENTRACIJA ZAGAĐUJUĆIH MATERIJA U ZRAKU
Vlada Kantona Sarajevo je danas na vanrednoj telefonskoj sjednici donijela Odluku o ukidanju epizode “Upozorenje“ povećanih koncentracija zaga...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
MALA LAVICA OTIŠLA U FRANCUSKU: IVANA SA OSMIJEHOM KRENULA NA LIJEČENJE
Nedelja, 08.12.2019.
Republika Srpska
NEIMARI U ROGATICI I PO ZIMI GRADE FONTANU I DVORANU
Ponedeljak, 09.12.2019.
BIH
SIPA UHAPSILA FUNKCIONERA PARLAMENTA FBIH I POLICAJCA
Ponedeljak, 09.12.2019.