Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 04.06.2020.
JAVNI POZIV ZA ZAKUP KUĆICA NA MANIFESTACIJI "ZIMA U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU"
Ponedeljak, 02.12.2019. | Princip News
 Manifestacija turističko-zabavnog karaktera "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" biće održana od 20. decembra do 14. januara, a raspisan je i javni poziv za zakup drvenih kućica za vrijeme manifestacije.

Cilj manifestacije, koja će biti održana na trgu ispred sportske dvorane koja je u izgradnji u ovoj lokalnoj zajednici, jeste promovisanje turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine Istočno Novo Sarajevo i namijenjena je svim građanima, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine.

"Opština ovim putem poziva sve zainteresovane izlagače da se nadmeću za zakup drvenih kućica u kojima će tokom trajanja manifestacije `Zima u Istočnom Novom Sarajevu` vršiti promociju i prodaju proizvoda. Zakup drvenih kućica je besplatan", podsjetili su iz opštinske uprave.

Pravo učešća imaju svi privredni subjekti, udruženja i pojedinci koji se bave proizvodnjom i prodajom hrane, pića, rukotvorina, suvenira, te ostali zainteresovani ponuđači čija se ideja i segment djelovanja uklapaju u manifestaciju.

Zainteresovani izlagači ponude sa opisom djelatnosti i potrebnom dokumentacijom mogu dostaviti putem prijavnog obrasca koji se može preuzeti sa internet stranice opštine.

Iz opštine navode da će prednost imati izlagači koji će da ponude interesantan asortiman i program , a ukupnu ocjenu i procjenu prijava vršiće komisija.

Rok za podnošenje prijava je sedam dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Prijavu sa dokumentima potrebno je dostaviti poštom ili lično u opštinu Istočno Novo Sarajevo, na adresu Ulica Stefana Nemanje broj dva, 71 123 Istočno Novo Sarajevo, sa naznakom "Prijava za zakup kućica tokom manifestacije `Zima u Istočnom Novom Sarajevu`".

Više informacija zainteresovani mogu da dobiju i putem telefona 057/341-399.

Nepotpune i neblagovremene ponude neće biti razmatrane. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
JOŠ 31 OSOBA U SRPSKOJ POZITIVNA NA VIRUS KORONA
Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske,...
MURAL U GRADIŠCI POSVEĆEN KOBIJU BRAJANTU NAJVEĆI U EVROPI (FOTO)
Prve košarkaške korake napravili smo zahvaljujući Kobiju Brajantu, pa smo odlučili da mu na ovaj način iskažemo poštovanje i naglasimo kakav...
DODIK I IVANCOV RAZGOVARALI O AKTUELNIM POLITIČKIM PITANJIMA U SRPSKOJ I BiH
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH Petrom Ivancovim o aktuelnim p...
PALE: KOJADINOVIĆI SA BOROVNICAMA IZLAZE U SVIJET (FOTO)
Mladi bračni par Kojadinović iz Pala počeo se baviti uzgojem američke borovnice sorta "djuk" da bi, prvenstveno, svome sinu pružili prirodan ...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
ŠEŠELJ: LOŠ RAD INSTITUCIJA GRADA ISTOČNO SARAJEVO
Utorak, 02.06.2020.
Republika Srpska
U SRPSKOJ OSAM NOVOZARAŽENIH VIRUSOM KORONA
Srijeda, 03.06.2020.
BIH
KOŠARAC: FORMIRAĆEMO EKSPERTSKI I PRAVNI TIM ZBOG TRGOVSKE GORE
Srijeda, 03.06.2020.