Molimo sačekajte......

Baner poz1 Termag
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 19.07.2018.
KOŠARAC: SNSD IMA IZRAŽENU PREDNOST NAD DRUGIM STRANKAMA
Nedelja, 24.06.2018. | Princip News
Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je da SNSD uoči opštih izbora ima izraženu prednost nad drugim strankama, prvenstveno zahvaljujući predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijeru Željki Cvijanović koji su afirmisali vrijednosti Srpske i branili je od napada iz Sarajeva i nekih drugih sredina.
Košarac je prije početka sjednice Regionalnog odbora SNSD-a u Istočnom Sarajevu rekao da su tu da afirmišu rezultate postignute u proteklom periodu. 

"Veoma je važno da smo afirmisani u smislu svih potreba Republike Srpske, da je cijenimo, volimo, poštujemo i želimo da nastavimo da je gradimo", rekao je Košarac novinarima. 

On je istakao da SNSD-u veoma važna snaga i stabilnost Srpske, te da će i u narednom raditi na tome. 

"Dvoumljenja nema, za nas je Republika Srpska imperativ i želimo da pod zastavom Srpske afirmišemo sve vrijednosti građana i da zajedno sa njima radimo na napretku i razvoju Republike. Potpuno smo opredjeljeni da radimo za Republiku Srpsku", poručio je Košarac. 

Predsjednik Regionalnog odbora SNSD-a Ljubiša Ćosić rekao je da u Istočnom Sarajevu nema dovoljno velike sale koja bi mogla da primi sve one koji žele da podrže SNSD, one koji su dio SNSD-ove strukture i koji su vođeni predsjednikom ove stranke Miloradom Dodikom i potpredsjednikom Željkom Cvijanović. 

On je dodao da je 350 ljudi iz osam opština dokaz da nemaju slučajno vlast u pet od osam opština i da nisu slučajno najbitniji politički faktor u ovoj regiji. 

Đosić je poručio da će 7. oktobra pokazati da su još jači i snažniji, da će kandidati SNSD-a Milorad Dodik i Željka Cvijanović ponovo pobijediti, te da će zajedno krenuti u novi rad za lokalne zajednice i Republiku Srpsku. 

On je uvjeren da će SNSD po ko zna koji put pokazati da je ta stranka najbitniji politički faktor u izbornoj jedinici na ovom području, te da će to biti ostavreno zahvaljujući Dodiku i Cvijanovićevoj. 
Najnovije
"MALI ZEJTINLIK" - KULTURNA BAŠTINA SRPSKE
Kulturnom baštinom Republike Srpske biće proglašeno vojničko spomen-groblje na Sokocu "Mali Zejtinlik", na kojem je sahranjeno 985 boraca pogin...
U PETAK POČINJE MANIFESTACIJA "SOKOLAC 2018"
Šestim ljetnim turnirom u odbojci i sedmim u futsalu na Sokocu će u petak, 20. jula, biti otvoren "Ilindan sport fest - Jelen kup Sokolac 2018". ...
U HAN PIJESKU OTVORENA PETA REVIJA RUSKOG FILMA
U Han Pijesku večeras je otvorena Peta revija ruskog filma na kojoj će do 20. jula biti prikazana tri filma - dokumentarnog, reportažnog i turis...
U NOVOJ EMISIJI "LJETNIH RAZGOVORA" O TRNOVU (VIDEO)
U novoj emisiji "Ljetnih razgovora" govori načelnik Trnova Dragomir Gagović. Saznajte više romanu "Lejla" u izdanju Zavoda za udžbenike Republi...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
CVIJANOVIĆ: VIŠE OD SEDAM MILIONA KM ZA STUDENTSKI DOM I FISKULTURNU SALU (FOTO)
Petak, 04.05.2018.
Republika Srpska
LAŽNA SNIŽENJA: NA AKCIJAMA KUPUJEMO SKUPLJU ROBU
Nedelja, 15.04.2018.
BIH
ODREĐENE ZAPADNE DRŽAVE I NEVLADINE ORGANIZACIJE UMIJEŠANE U PRODUKOVANJE MIGRANTSKE KRIZE
Srijeda, 20.06.2018.