Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Ponedeljak, 18.02.2019.
KOŠARAC: SNSD IMA IZRAŽENU PREDNOST NAD DRUGIM STRANKAMA
Nedelja, 24.06.2018. | Princip News
Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je da SNSD uoči opštih izbora ima izraženu prednost nad drugim strankama, prvenstveno zahvaljujući predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijeru Željki Cvijanović koji su afirmisali vrijednosti Srpske i branili je od napada iz Sarajeva i nekih drugih sredina.
Košarac je prije početka sjednice Regionalnog odbora SNSD-a u Istočnom Sarajevu rekao da su tu da afirmišu rezultate postignute u proteklom periodu. 

"Veoma je važno da smo afirmisani u smislu svih potreba Republike Srpske, da je cijenimo, volimo, poštujemo i želimo da nastavimo da je gradimo", rekao je Košarac novinarima. 

On je istakao da SNSD-u veoma važna snaga i stabilnost Srpske, te da će i u narednom raditi na tome. 

"Dvoumljenja nema, za nas je Republika Srpska imperativ i želimo da pod zastavom Srpske afirmišemo sve vrijednosti građana i da zajedno sa njima radimo na napretku i razvoju Republike. Potpuno smo opredjeljeni da radimo za Republiku Srpsku", poručio je Košarac. 

Predsjednik Regionalnog odbora SNSD-a Ljubiša Ćosić rekao je da u Istočnom Sarajevu nema dovoljno velike sale koja bi mogla da primi sve one koji žele da podrže SNSD, one koji su dio SNSD-ove strukture i koji su vođeni predsjednikom ove stranke Miloradom Dodikom i potpredsjednikom Željkom Cvijanović. 

On je dodao da je 350 ljudi iz osam opština dokaz da nemaju slučajno vlast u pet od osam opština i da nisu slučajno najbitniji politički faktor u ovoj regiji. 

Đosić je poručio da će 7. oktobra pokazati da su još jači i snažniji, da će kandidati SNSD-a Milorad Dodik i Željka Cvijanović ponovo pobijediti, te da će zajedno krenuti u novi rad za lokalne zajednice i Republiku Srpsku. 

On je uvjeren da će SNSD po ko zna koji put pokazati da je ta stranka najbitniji politički faktor u izbornoj jedinici na ovom području, te da će to biti ostavreno zahvaljujući Dodiku i Cvijanovićevoj. 
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
UZNEMIRUJUĆE ZA SRBE: POCIJEPANA ZASTAVA SRBIJE NA KEJU U KOSOVSKOJ MITROVICI
Na keju u blizini glavnog ibarskog mosta, u sjevernom dijelu Mitrovice nepoznati počinioci pocijepali su i pokušali da zapale zastavu Srbije. ...
I.N. SARAJEVO: PREDSJEDNIK LOKALNOG PARLAMENTA NATAŠA BOGDANOVIĆ TRIFKOVIĆ
Odbornici Skupštine opštine /SO/Istočno Novo Sarajevo danas su za predsjednika lokalnog parlamenta izabrali Natašu Bogdanović Trifković iz "S...
NAJBOLJIM STUDENTIMA OD 400 DO 10.000 KM: POTPISANI UGOVORI ZA STIPENDIJE FONDA "DR MILAN JELIĆ"
Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević potpisao je danas u Banjaluci ...
NA JAHORINI REKORDNIH 6.000 SKIJAŠA U JEDNOM DANU
Na 40 kilometara uređenih skijaških i borderskih staza na Jahorini juče je zabilježen rekordan broj od 6.000 skijaša, što je nezapamćeno u i...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
I.N.SARAJEVO: IZDATA 242 PREKRŠAJNA NALOGA ZA NEPROPISNO PARKIRANJE
Nedelja, 17.02.2019.
Republika Srpska
SLAVLJE U STRANAČKIM ŠTABOVIMA: ĆURIĆ NOVI GRADONAČELNIK TREBINJA, JERINIĆ PROGLASIO POBJEDU U DOBOJU
Nedelja, 17.02.2019.
BIH
NAKON UBISTVA POLICAJACA, AUTO MAFIJA U KANTONU SARAJEVO "POVUKLA RUČNU"
Nedelja, 17.02.2019.