Molimo sačekajte......

baner lijevo
baner desno
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 20.09.2018.
KOŠARAC: SNSD IMA IZRAŽENU PREDNOST NAD DRUGIM STRANKAMA
Nedelja, 24.06.2018. | Princip News
Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je da SNSD uoči opštih izbora ima izraženu prednost nad drugim strankama, prvenstveno zahvaljujući predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijeru Željki Cvijanović koji su afirmisali vrijednosti Srpske i branili je od napada iz Sarajeva i nekih drugih sredina.
Košarac je prije početka sjednice Regionalnog odbora SNSD-a u Istočnom Sarajevu rekao da su tu da afirmišu rezultate postignute u proteklom periodu. 

"Veoma je važno da smo afirmisani u smislu svih potreba Republike Srpske, da je cijenimo, volimo, poštujemo i želimo da nastavimo da je gradimo", rekao je Košarac novinarima. 

On je istakao da SNSD-u veoma važna snaga i stabilnost Srpske, te da će i u narednom raditi na tome. 

"Dvoumljenja nema, za nas je Republika Srpska imperativ i želimo da pod zastavom Srpske afirmišemo sve vrijednosti građana i da zajedno sa njima radimo na napretku i razvoju Republike. Potpuno smo opredjeljeni da radimo za Republiku Srpsku", poručio je Košarac. 

Predsjednik Regionalnog odbora SNSD-a Ljubiša Ćosić rekao je da u Istočnom Sarajevu nema dovoljno velike sale koja bi mogla da primi sve one koji žele da podrže SNSD, one koji su dio SNSD-ove strukture i koji su vođeni predsjednikom ove stranke Miloradom Dodikom i potpredsjednikom Željkom Cvijanović. 

On je dodao da je 350 ljudi iz osam opština dokaz da nemaju slučajno vlast u pet od osam opština i da nisu slučajno najbitniji politički faktor u ovoj regiji. 

Đosić je poručio da će 7. oktobra pokazati da su još jači i snažniji, da će kandidati SNSD-a Milorad Dodik i Željka Cvijanović ponovo pobijediti, te da će zajedno krenuti u novi rad za lokalne zajednice i Republiku Srpsku. 

On je uvjeren da će SNSD po ko zna koji put pokazati da je ta stranka najbitniji politički faktor u izbornoj jedinici na ovom području, te da će to biti ostavreno zahvaljujući Dodiku i Cvijanovićevoj. 
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
PRONAĐENO 40 MIGRANATA IZ PAKISTANA
U mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, policija je pronašla 40 migranata koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz su...
LUSI MEJER SA ČLANOVIMA UDRUŽENJA "SUNCE" SA PALA
Višestruki šampion Specijalne olimpijade Lusi Mejer razgovaraće danas na Palama sa članovima udruženja "Sunce" i predstavnicima Omladinskog ak...
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DATUM, 20. SEPTEMBAR
Danas je četvrtak, 20. septembar, 263. dan 2018. Do kraja godine ima 102 dana. 480. p. n. e. - U pomorskoj bici kod ostrva Salamina u Egejskom...
HRVATSKA- USTAŠTVO SLAVE U LEKTIRI, SRBI SU HULIGANI
Učenici u Hvatskoj i dalje čitaju lektiru u kojoj su Srbi prikazani kao neprijatelji, pa i kada je riječ o djeci, jer se dječaci srpske naciona...
S&G MEDIA
Drugi
Istočno Sarajevo
U SAOBRAĆAJ PUŠTEN NOVOIZGRAĐENI KRUŽNI TOK
Srijeda, 19.09.2018.
Republika Srpska
U ROGATICI POLOŽEN KAMEN-TEMELJAC ZA OBJEKAT "ELEKTRODISTRIBUCIJE" I "ZVORNIČANKE"
Srijeda, 19.09.2018.
BIH
NA TRI LOKACIJE U SARAJEVU ODUZETA FINANSIJSKA DOKUMENTACIJA
Utorak, 18.09.2018.