Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 14.11.2018.
KOŠARAC: SNSD IMA IZRAŽENU PREDNOST NAD DRUGIM STRANKAMA
Nedelja, 24.06.2018. | Princip News
Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je da SNSD uoči opštih izbora ima izraženu prednost nad drugim strankama, prvenstveno zahvaljujući predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijeru Željki Cvijanović koji su afirmisali vrijednosti Srpske i branili je od napada iz Sarajeva i nekih drugih sredina.
Košarac je prije početka sjednice Regionalnog odbora SNSD-a u Istočnom Sarajevu rekao da su tu da afirmišu rezultate postignute u proteklom periodu. 

"Veoma je važno da smo afirmisani u smislu svih potreba Republike Srpske, da je cijenimo, volimo, poštujemo i želimo da nastavimo da je gradimo", rekao je Košarac novinarima. 

On je istakao da SNSD-u veoma važna snaga i stabilnost Srpske, te da će i u narednom raditi na tome. 

"Dvoumljenja nema, za nas je Republika Srpska imperativ i želimo da pod zastavom Srpske afirmišemo sve vrijednosti građana i da zajedno sa njima radimo na napretku i razvoju Republike. Potpuno smo opredjeljeni da radimo za Republiku Srpsku", poručio je Košarac. 

Predsjednik Regionalnog odbora SNSD-a Ljubiša Ćosić rekao je da u Istočnom Sarajevu nema dovoljno velike sale koja bi mogla da primi sve one koji žele da podrže SNSD, one koji su dio SNSD-ove strukture i koji su vođeni predsjednikom ove stranke Miloradom Dodikom i potpredsjednikom Željkom Cvijanović. 

On je dodao da je 350 ljudi iz osam opština dokaz da nemaju slučajno vlast u pet od osam opština i da nisu slučajno najbitniji politički faktor u ovoj regiji. 

Đosić je poručio da će 7. oktobra pokazati da su još jači i snažniji, da će kandidati SNSD-a Milorad Dodik i Željka Cvijanović ponovo pobijediti, te da će zajedno krenuti u novi rad za lokalne zajednice i Republiku Srpsku. 

On je uvjeren da će SNSD po ko zna koji put pokazati da je ta stranka najbitniji politički faktor u izbornoj jedinici na ovom području, te da će to biti ostavreno zahvaljujući Dodiku i Cvijanovićevoj. 
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
PUCNJAVA U SARAJEVU MUŠKARAC RANJEN ISPRED TERATANE, NAPADAČ U BIJEGU
U sarajevskom naselju Stup večeras je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac. Do vatrenog obračuna došlo je, navodno, ispred je...
BOSANČIĆ: BANJALUČKI DNS ĆE TRAŽITI OSTAVKU PAVIĆA
Gradski odbor DNS-a Banjaluka zatražiće ostavku predsjednika stranke Marka Pavića jer ako je neko odgovoran za stanje u DNS-u onda je to on, rek...
U SDS MIJENJAJU KURS GOVEDARICA PRED SMJENOM
Zahtjevi pojedinih regionalnih odbora SDS da lider stranke Vukota Govedarica podnese ostavku naći će se na sjednici Glavnog odbora SDS, koji bi t...
ĐOKOVIĆ SIGURAN I PROTIV ZVEREVA
Najbolji srpski teniser Novak Đoković zabilježio je i drugu pobjedu na završnom Mastersu u Londonu. Đoković je u meču drugog kola grupne ...
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOM SARAJEVU URUČENA 23 POSTHUMNA ODLIKOVANJA
Utorak, 13.11.2018.
Republika Srpska
KOSTADIN VASIĆ PREŠAO U UJEDINJENU SRPSKU: NE ŽELIM DA SE VALJAM U BLATU SA LJUDIMA IZ SDS-a
Utorak, 13.11.2018.
BIH
"SLOBODNA REPUBLIKA": ŠAROVIĆ VRATIO DUG SOFTIĆU ZA ZAPOŠLJAVANJE SVOJE SUPRUGE
Srijeda, 14.11.2018.