Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 23.08.2019.
MLADI SNSD-A PALE FARBANJEM KLUPA OBILJEŽILI DAN PLANETE ZEMLJE
Ponedeljak, 22.04.2019. | Princip News
Mladi SNSD-a još jednom su pokazali društvenu odgovornost i, u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem „Komunalno“ a.d. Pale, pokrenuli akciju farbanja 35 klupa duž paljanske Promenade, čime su obilježili 22. april – Dan planete Zemlje.

Predsjednik mladih SNSD-a Luka Cicović izjavio je da je ova akcija skroman doprinos ove omladine poboljšanju izgleda opštine Pale, te pozvao ostale političke partije da organizuju sličnu aktivnost u što skorije vrijeme i urade konkretne stvari na poboljšanju izgleda ove opštine.

 „Ovu aktivnost pokrenuli smo sa ciljem podsticanja stanovnika da se uključe u rješavanje problema u našoj lokalnoj sredini. Ovo je samo jedan mali gest kojim smo doprinijeli poboljšanju izgleda našeg grada. Komunalno preduzeće, na čelu sa direktorom Komom Simovićem, odazvalo se ovoj akciji i podržalo nas, te koristim priliku da im se ovim putem zahvalim na tome“, istakao je Cicović i najavio još ovakvih akcija u narednom periodu.

Predrag Klačar, predstavnik Javnog komunalnog preduzeća „Komunalno“ a. d. Pale, istakao je da je ovo lijep gest omladine SNSD-a, te naglasio da će ovo preduzeće uvijek podržavati ovakve akcije.

Boško Jugović, načelnik opštine Pale i predsjednih opštinskog odbora SNSD-a, zahvalio se mladim socijaldemokratama u ime svih građana, te pozvao sve stanovnike opštine Pale da na bilo koji način daju doprinos uređenju ove opštine.

„Mi moramo da sprovodimo ovakve aktivnosti da bismo vratili sjaj Zemlji i da bi sve ono što uzimamo od nje na određen način nadomjestili. Znači, preuzimamo šumska blaga, vodene izvore i moramo na određen način da uzvratimo i damo svoj doprinos uređenju životne sredine. Mislim da je ova omladina na pravom putu i zaista im se zahvaljujem od srcana ovoj aktivnosti“, istakao je Jugović.

Mladi socijaldemokrate istakli su da je ova aktivnost samo jedna u nizu akcija koje slijede u narednom periodu, sa ciljem uređenja opštine Pale i očuvanja životne sredine.

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
SVIJET I DALJE STREPI I GLEDA KATASTROFU U AMAZONIJI (VIDEO)
Svijet strepi zbog požara u Amazoniji, koja važi za "pluća planete". Prema Brazilskoj svemirskoj agenciji, broj požara porastao je za 83 odsto ...
ZLATNE MEDALJE ZA ROGATIČANKE SNEŽANU ĆAĆIĆ I MAGDALENU ILIĆ
Atletičarke iz Rogatice Snežana Ćaćić i Magdalena Ilić osvojile su zlatne medalje u skoku uvis na atletskom mitingu prijateljstva u Sremskoj ...
"PALE-NEKAD I SAD": OTVORENA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA MILETA RAJIĆA
Izložba pod nazivom "Pale – nekad i sad" na kojoj je predstavljeno više od 100 fotografija penzionisanog foto-reportera Novinske agencije Repub...
ZAVRŠNA FAZA REKONSTRUKCIJE ZNAČAJNIH PALJANSKIH SAOBRAĆAJNICA
U Palama je u toku završna faza rekonstrukcije – asfaltiranje značajnih saobraćajnica koje centar grada povezuju sa periferijom. Najbolji p...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Istočno Sarajevo
SOKOLAC: U POŽARU IZGORJELE KOLIBA I ŠUPA
Četvrtak, 22.08.2019.
Republika Srpska
ROGATICA: LOVAČKO UDRUŽENJE OŠTEĆENO ZA OKO 216.000 KM
Srijeda, 21.08.2019.
BIH
STUDENTKINJA IZ BIH PRIMLJENA NA KEMBRIDŽ SA PUNOM STIPENDIJOM
Srijeda, 21.08.2019.