Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 22.05.2019.
MLADI SNSD-A PALE FARBANJEM KLUPA OBILJEŽILI DAN PLANETE ZEMLJE
Ponedeljak, 22.04.2019. | Princip News
Mladi SNSD-a još jednom su pokazali društvenu odgovornost i, u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem „Komunalno“ a.d. Pale, pokrenuli akciju farbanja 35 klupa duž paljanske Promenade, čime su obilježili 22. april – Dan planete Zemlje.

Predsjednik mladih SNSD-a Luka Cicović izjavio je da je ova akcija skroman doprinos ove omladine poboljšanju izgleda opštine Pale, te pozvao ostale političke partije da organizuju sličnu aktivnost u što skorije vrijeme i urade konkretne stvari na poboljšanju izgleda ove opštine.

 „Ovu aktivnost pokrenuli smo sa ciljem podsticanja stanovnika da se uključe u rješavanje problema u našoj lokalnoj sredini. Ovo je samo jedan mali gest kojim smo doprinijeli poboljšanju izgleda našeg grada. Komunalno preduzeće, na čelu sa direktorom Komom Simovićem, odazvalo se ovoj akciji i podržalo nas, te koristim priliku da im se ovim putem zahvalim na tome“, istakao je Cicović i najavio još ovakvih akcija u narednom periodu.

Predrag Klačar, predstavnik Javnog komunalnog preduzeća „Komunalno“ a. d. Pale, istakao je da je ovo lijep gest omladine SNSD-a, te naglasio da će ovo preduzeće uvijek podržavati ovakve akcije.

Boško Jugović, načelnik opštine Pale i predsjednih opštinskog odbora SNSD-a, zahvalio se mladim socijaldemokratama u ime svih građana, te pozvao sve stanovnike opštine Pale da na bilo koji način daju doprinos uređenju ove opštine.

„Mi moramo da sprovodimo ovakve aktivnosti da bismo vratili sjaj Zemlji i da bi sve ono što uzimamo od nje na određen način nadomjestili. Znači, preuzimamo šumska blaga, vodene izvore i moramo na određen način da uzvratimo i damo svoj doprinos uređenju životne sredine. Mislim da je ova omladina na pravom putu i zaista im se zahvaljujem od srcana ovoj aktivnosti“, istakao je Jugović.

Mladi socijaldemokrate istakli su da je ova aktivnost samo jedna u nizu akcija koje slijede u narednom periodu, sa ciljem uređenja opštine Pale i očuvanja životne sredine.

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NEMA VREMENA ZA ODMOR: NEMANJA MAJDOV OTPUTOVAO U KINU
Džudista Crvene zvezde, Nemanja Majdov, otputovao je na Grend pri u kineski Hohot. Nakon što je prije dvije sedmice osvojio svoj prvi Grend sl...
FERRATI VIŠE NEĆE ISPORUČIVATI MOTORE ZA MASERATI
Iako još nije službeno potvrđeno hoće li do prestanka saradnje doći 2021. ili 2022. godine, ono što je sigurno je da Ferrari više neće ispo...
ĐOKOVIĆ SVOJ 32. ROĐENDAN POSVETIO DJECI SRBIJE
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je obilježavanje svog 32. rođendana posvetio djeci Srbije, objavljeno je na sajtu Fondacije "Novak Đoko...
DODIK I DORFER: DOBRI ODNOSI BIH I EUFOR-a
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i komandant Eufora u BiH Martin Dorfer konstatovali su danas da su između BiH, na svim nivoima,...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
DANAS I SUTRA U ISTOČNOM SARAJEVU KAMPANJA "RASTIMO SIGURNO"
Utorak, 21.05.2019.
Republika Srpska
DOGOVORENA RASPODJELA SVIH DIREKTORSKIH POZICIJA U SRPSKOJ
Utorak, 21.05.2019.
BIH
RIJEŠEN SLUČAJ NESEĆE NA STUPU: ŽENA SE UBILA SKOKOM IZ STANA STAMBENE ZGRADE
Srijeda, 22.05.2019.