Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Četvrtak, 22.10.2020.
NA CRVENIM STIJENAMA OKVIR-PANO I KLUPA ZA FOTOGRAFISANJE
Srijeda, 23.09.2020. | Princip News
Na lokalitetu Crvene stijene na Romaniji danas je postavljen drveni okvir - pano za fotografisanje i drvena klupa, u okviru projekta "Razglednica sa Romanije", ukupne vrijednosti 3.700 KM, koji će poslužiti za promociju ljepota ove planine.

Koordinator projekta Svjetlana Rajić rekla je Srni da je neformalna grupa mladih iz Sokoca, u saradnji sa lokalnim Planinarskim društvom "Glasinac", danas krenula u realizaciju projekta, postavljanjem okvir-panoa za fotografisanje i klupe, a narednih dana biće uređena planinarska staza, postavljene kante za otpatke i klupe koje su nabavljene.

Ona je naglasila da neformalna grupa mladih želi da animira mlađu populaciju da bolje upozna, otkriva, njeguje i čuva prirodne ljepote sredine u kojoj žive."Brojne fotografije koje zahvaljujući postavljenom okviru i klupi budu sačinjene na Crvenim stijenama, jednom od najljepših vidikovaca Romanije, biće publikovane posredstvom društvenih mreža, što će doprinijeti promociji ove planine i njenih turističkih potencijala", navela je Rajićeva.

Ona je precizirala da je vrijednost celokupnog projekta 3.700 KM, te da Omladinska banka opštine Sokolac i Fondacija "Mozaik" učestvuju sa 1.500 KM, opština Sokolac će sufinansirati sa 1.700 KM, a Šumsko gazdinstvo "Romanija" sa 500 KM.

Rajićeva je istakla da na realizaciji projekta aktivno radi 25 volontera, te da su članovi projektnog tima i Stefan Bajagić, Božidar Curević i Mirjana Divčić.

Ona je dodala da će od 1. do 15. oktobra biti organizovana edukacija i druženje za sve volontere koji su učestvovali u ovom projektu.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
KONSTITUISANA SKUPŠTINA SRBIJE
Skupština Srbije je izborom predsjednika parlamenta, šest potpredsjednika, generalnog sekretara i formiranjem skupštinskih odbora završila kons...
DODIK: PREDUZETI MJERE PROTIV SVAKOG OPTUŽENOG SLUŽBENIKA
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da se prema svakom službeniku i imenovanom licu u organima BiH moraju preduzeti odre...
PALE: ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA TREBEVIĆKE ULICE
U mjesnoj zajednici Stanica u Palama danas je završena rekonstrukcija Trebevićke ulice u dužini oko 350 metara, za koju je iz opštinkog bud...
TUŽILAŠTVO BIH PODIGLO OPTUŽNICU PROTIV OSMICE
Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv direktora Obavještajno-bezbjednosne agencije /OBA/ BiH Osmana Mehmedagića /58/ i rukovodioca Odsjek...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Meridijan banercic
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
ISTOČNA ILIDŽA: IZ DNEVNOG PAZARA OTUĐILA VIŠE OD 19.000 KM
Srijeda, 21.10.2020.
Republika Srpska
NEŠIĆ SASLUŠAN ZBOG ZLOUPOTREBE POLOŽAJA I NEIZVRŠENJA SUDSKE ODLUKE
Srijeda, 21.10.2020.
BIH
SRPSKI KLUB OPSTAJE I BEZ NEŠIĆA
Srijeda, 21.10.2020.