Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 18.10.2019.
NENAD STUPARUŠIĆ IZ SOKOCA OD KLADIONICA "MOZZART" OČEKUJE ISPLATU 69 HILJADA MARAKA
Srijeda, 09.10.2019. | Princip News

Nenad Stuparušić iz Sokoca dobitnik je iznosa od 69.000 KM u sportskoj kladionici "Mozzart" tako što je igrao igre na sreću na mega jack aparatu  pod rednim brojem 4.

Sve ovo dogodilo se u nedjelju kada se Nenad našao u nesvakidašnjoj situaciji jer mu nije isplaćen novac.

“Novac mi nije isplaćen jer gazde i menadžeri tvrde da je u pitanju greška softvera. Dok sam čekao da mi isplate novac vidio sam da se oni bave radnjama koje nisu u kladionici poznate” kaže Nenad i dodaje da su menadžeri bili neodlučni i ubjeđivali ga da sačeka dalji dogovor, nakon čega je dobitnik ovog iznosa pozvao policiju.

“Nazvao sam policiju i stigli su inspektori i napravili uviđaj i nakon toga izuzeli aparat na vještačenje”.

Nakon što je slučaj prijavljen policiji, Nenada su kontaktirali iz Mozzart kladionice kako bi možda već u toku današnjeg dana došlo do dogovora odnosno nagodbe.

“Kontaktirali su me menadžeri iz Banjaluke i Lukavice i nude neke dogovora, možda ćemo se u toku dana dogovoriti i možda će doći do isplate novca koji sam osvojio, tako da čekam”.

Ukoliko ga ne isplate, Nenad Stuparišić u planu ima organizaciju mirnih protesta, jer kako i sam kaže, ima podršku kompletnog stanovništva sarajevsko-romanijskog platoa koje je čulo za ovaj slučaj. A novac će mu, naravno, kao i svakome dobro doći.

“Živim u Sokocu s majkom, radim u šumskom gazdinstvu i naravno da će mi novac dobro doći, nije na odmet”.

Suparišić tvrdi kako je iznenađen ovom situacijom jer jer kladionica Mozzart jedna od najpopularnijih, a kako i sam kaže najviše mještana Sokoca igre na sreću igra upravo u ovoj kladionici. 

Policijskoj stanici Sokolac, u ponedjeljak je prijavljeno da je lice u sportskoj kladionici u Sokocu, osvojilo oko 69.000,00 KM  na „aparatu“ za igre na sreću, te da odgovorno lice u kladionici neće da isplati novac, uz obrazloženje da je došlo do greške.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta i po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu privremeno oduzeli aparat u cilju vještačenja, kao i preduzimanja drugih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Prevara“.

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
DJEVOJKA PORIJEKLOM IZ BIH MEĐU 100 NAJLJEPŠIH ŽENA NA SVIJETU
Australijanka porijeklom iz BiH Ines Bašić svrstana je u 100 najljepših žena Australije, prema magazinu Maxim. Dvadesetdevetogodišnja Ines ...
JOKIĆ 11 POENA U POBJEDI DENVERA
Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 11 poena doprinio je pobjedi Denvera nad Portlandom 110:104 u predsezoni NBA lige. Najbolji košarkaš Nagets...
OPTUŽENIMA ZA ŠVERC DROGE PREDLOŽENO 14 GODINA ROBIJE
Državljani Crne Gore, Đ.R. (38), V.S., (23) i T.M. (29) svi rođeni u Pljevljima, sporazumno su priznali su krivicu za neovlašteni promet droga ...
PUDŽDEMON SE PREDAO, ODBIJA IZRUČENJE
Odbjegli bivši katalonski lider Karles Pudždemon predao se belgijskim pravosudnim vlastima, nakon što je Španija izdala novi nalog za njegovo h...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
I.ILIDŽA: NOVA VEĆINA SUOČAVA SE SA OPSTRUKCIJAMA, SMIJENJENI PREDSJEDNIK ODNIO PEČAT
Četvrtak, 17.10.2019.
Republika Srpska
ZA SEDAM DANA U SRPSKOJ DEVET SLUČAJEVA TEŠKE RESPIRATORNE INFEKCIJE
Petak, 18.10.2019.
BIH
BEZ SAGLASNOSTI SRPSKE USVOJEN AKCIONI PLAN
Srijeda, 16.10.2019.