Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Nedelja, 23.02.2020.
NENAD STUPARUŠIĆ IZ SOKOCA OD KLADIONICA "MOZZART" OČEKUJE ISPLATU 69 HILJADA MARAKA
Srijeda, 09.10.2019. | Princip News

Nenad Stuparušić iz Sokoca dobitnik je iznosa od 69.000 KM u sportskoj kladionici "Mozzart" tako što je igrao igre na sreću na mega jack aparatu  pod rednim brojem 4.

Sve ovo dogodilo se u nedjelju kada se Nenad našao u nesvakidašnjoj situaciji jer mu nije isplaćen novac.

“Novac mi nije isplaćen jer gazde i menadžeri tvrde da je u pitanju greška softvera. Dok sam čekao da mi isplate novac vidio sam da se oni bave radnjama koje nisu u kladionici poznate” kaže Nenad i dodaje da su menadžeri bili neodlučni i ubjeđivali ga da sačeka dalji dogovor, nakon čega je dobitnik ovog iznosa pozvao policiju.

“Nazvao sam policiju i stigli su inspektori i napravili uviđaj i nakon toga izuzeli aparat na vještačenje”.

Nakon što je slučaj prijavljen policiji, Nenada su kontaktirali iz Mozzart kladionice kako bi možda već u toku današnjeg dana došlo do dogovora odnosno nagodbe.

“Kontaktirali su me menadžeri iz Banjaluke i Lukavice i nude neke dogovora, možda ćemo se u toku dana dogovoriti i možda će doći do isplate novca koji sam osvojio, tako da čekam”.

Ukoliko ga ne isplate, Nenad Stuparišić u planu ima organizaciju mirnih protesta, jer kako i sam kaže, ima podršku kompletnog stanovništva sarajevsko-romanijskog platoa koje je čulo za ovaj slučaj. A novac će mu, naravno, kao i svakome dobro doći.

“Živim u Sokocu s majkom, radim u šumskom gazdinstvu i naravno da će mi novac dobro doći, nije na odmet”.

Suparišić tvrdi kako je iznenađen ovom situacijom jer jer kladionica Mozzart jedna od najpopularnijih, a kako i sam kaže najviše mještana Sokoca igre na sreću igra upravo u ovoj kladionici. 

Policijskoj stanici Sokolac, u ponedjeljak je prijavljeno da je lice u sportskoj kladionici u Sokocu, osvojilo oko 69.000,00 KM  na „aparatu“ za igre na sreću, te da odgovorno lice u kladionici neće da isplati novac, uz obrazloženje da je došlo do greške.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta i po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu privremeno oduzeli aparat u cilju vještačenja, kao i preduzimanja drugih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Prevara“.

Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ŠPIRIĆ: OČEKIVANJA DA SE POZDRAVI RJEŠAVANJE PITANJA USTAVNOG SUDA
Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Nikola Špirić izjavio je da je očekivao da iz Sarajeva, od ljudi koji imaju državničku l...
SKANDAL: "RADNA SNAGA IDE NA ZAPAD, SMEĆE IDE NA BALKAN"
Dok bogate zemlje propovjedaju zaštitu životne sredine i kritikuju one koji nisu dovoljno napredni, istovremeno izvoze smeće u Bugarsku i Rumuni...
MLADIĆ (17) IZ BIJELJINE DOBIO POVREDE OPASNE PO ŽIVOT, PREVEZEN U BEOGRAD
Sedamnaestogodišnjak koji je danas povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ljeljenči, transportovan je za Beograd, jer je zadobio...
ČUDNA, ALI MOĆNA KOMBINACIJA: NARODNI LIJEK ZA MNOGE BOLESTI
Nezamjenjiv u ishrani, crveni luk sadrži mnoštvo korisnih sastojaka, zbog čega je izuzetno djelotvoran kod određenih zdravstvenih tegoba. Pr...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
U HUMANITARNOJ TRCI NA JAHORINI PRIKUPLJENO 15.500 KM (FOTO)
Nedelja, 23.02.2020.
Republika Srpska
DODIK: UNIVERZITET ZA POSLOVNE STUDIJE TREBA ODMAH ZATVORITI
Nedelja, 23.02.2020.
BIH
DODIK: NISU SLUČAJNO ISTOVREMENO OTVORENE KRIZE U BIH, CRNOJ GORI I NA KOSMETU
Subota, 22.02.2020.