Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 18.09.2019.
OD SUTRA U PALAMA DVODNEVNI "DANI BEZBJEDNOSTI SAOBRAĆAJA"
Srijeda, 11.09.2019. | Princip News
Policijska uprava Istočno Sarajevo i policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Pale organizovaće sutra i u petak, 13. septembra, manifestaciju "Dani bezbjednosti saobraćaja u Istočnom Sarajevu".

Ovu manifestacija, koja će biti održana u Palama, organizovana je u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske, opštinom Pale, Agencijom za bezbjednost saobraćaja Srpske i Auto-moto savezom Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave.

U naredna dva dana u 10.00 časova u osnovnim školama "Srbija" i "Pale", te vrtićima "Cvrčak" i "Bubamara" biće održana edukativna predavanja, takmičenja u spretnosti upravljanja biciklom i praktični prikazi o bezbjednosti u saobraćaju.

Sutra od 17.00 časova u amfiteatru Osnovne škole "Srbija", treneri Moto-kluba "Bezbjednost" Beograd i Banjaluka održaće teoretska predavanja motociklistima moto-klubova "Pale" i "Long rajders" o temi bezbjedne vožnje ove kategorije u saobraćaju.

U petak, od 11.30 časova, učenici osnovnih škola "Pale" i "Srbija" kretaće se organizovano u koloni prema Ulici Nikole Tesle gdje će se biti prikazan defile biciklista, motociklista i oldtajmera, nakon čega će se uputiti na šetalište ispred kafe poslastičarnice "Sidnej".

Ispred poslastičarnice od 12.20 do 12.45 časova učenicima će biti podijeljene krede kako bi ostavili "trag i poruke" vozačima da su i djeca učesnici u saobraćaju na koje treba da se obrati posebna pažnja odraslih, nako čega je u 12.45 časova planirano obraćanje načelnika opštine Pale Boška Jugovića i direktora Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske Milije Radovića.

U 13.00 časova predviđen je kulturno-umjetnički program nakon kojeg će načelnik Policijske uprave Branimir Šehovac učesnicima manifestacije dodijeliti zahvalnice i priznanja, dok će u 15.00 časova na platou bivše fabrike "Famos" biti upriličena praktična obuka motociklistima moto-klubova "Pale" i "Long rajders".


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
HOROR: DOK JE MAJKA SPAVALA PETOGODIŠNJAK PRONAŠAO PIŠTOLJ I UBIO MLAĐEG BRATA
Petogodišnjak je ubio četvorogodišnjeg brata nakon što je pronašao pištolj i pucao u njega. Četvorogodišnji dječak umro je nakon što je,...
MILIČIĆ SE VRAĆA NA PARKET
Proslavljeni košarkaš Darko Miličić se vraća na parket! Poslije sedam godina bivši reprezentativac i NBA igrač će zaigrati za ekipu “I co...
VOJNIK IZBODEN USRED MILANA: NAPADAČ GA UBIO MAKAZAMA UZVIKUJUĆI "ALAHU AKBAR"
Italijanski vojnik uboden je makazama u vrat i leđa na Trgu vojvode D'Aoste ispred Centralne željezničke stanice u Milanu, javio je italijan...
NARODNA SKUPŠTINA IZABRALA NOVU MINISTARKU TRGOVINE I TURIZMA (FOTO)
Narodna skupština Republike Srpske izabrala je danas Suzanu Gašić za ministra trgovine i turizma Srpske, nakon što je konstatovana ostavka dosa...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
PERSPEKTIVA PLUS: ZA TRI MJESECA 50 REDOVNIH ČLANOVA
Ponedeljak, 16.09.2019.
Republika Srpska
ODBOR NS RS PODRŽAO INICIJATIVU DA BORCI BUDU USTAVNA KATEGORIJA U RS
Ponedeljak, 16.09.2019.
BIH
SIPA UHAPSILA DVIJE OSOBE NA PODRUČJU FOČE
Ponedeljak, 16.09.2019.