Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Utorak, 15.10.2019.
PALE: ŠKOLOVANJE ZAVRŠILO 200 MALIH MATURANATA
Petak, 07.06.2019. | Princip News
Kulturno-umjetničkim programom ispred Hrama Sabora Svetog arhangela Gavrila večeras je na Palama ispraćena generacija od 200 svršenih osnovaca sa područja ove lokalne zajednice.

Načelnik opštine Boško Jugović uručio je prigodne poklone za 20 vukovaca i tri đaka generacije, te istakao da ovo veče pokazuje mladost, ljepotu i ono što krasi Pale. 

"Ispratili smo još jednu generaciju maturanata osnovaca i zaista želim da čestitam, prije svega njima, onda njihovim roditeljima, nastavnicima i direktorima škola. Želim im uspješan nastavak školovanja, kao i ono što je najbitnije, a to je da ostanu na ovim prostorima u Repubici Srpskoj", izjavio je Jugović. 

Direktor Osnovne škole /OŠ/ "Pale" Aleksandar Rajić rekao je da je ovo druga godina kako sve paljanske škole zajedno proslavljaju malu maturu. 

"Nadam se da će ovo postati tradicija. Poručio bih đacima da ostanu vrijedni i lijepi, da slijede primjere svojih roditelja i nastavnika", ističe Rajić. 

Đak generacije u toj školi Nataša Golijanin kaže da će upisati gimnaziju pri Srednjoškolskom centru Pale jer želi da ostane u svom rodnom gradu. 

Direktor OŠ "Srbija" Sanja Marković čestitala je svim malim maturantima završetak školovanja, te poželjela da i dalje budu dobri kao u osnovnoj školi. 

Ona je dodala da njihova škola ima šest vukovaca, među kojima je Teodora Marković đak generacije. 

Direktor OŠ "Mokro" Radmila Veselinović poručila je malim maturantima da nastave da rade na svom usavršavanju i da uvijek teže ka višem. 

"Ovo su zaista dobra djeca. Imamo samo jednog vukovca, ali to ne znači da nema još mnogo perspektivnih učenika koji su se ostvarili u nekim drugim poljima, koji će sigurno biti uspješni u budućnosti. Đak generacije je Aleksandra Kapetanović", navela je Veselinovićeva. 

/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
RADOMIRU PURKOVIĆU IZ ROGATICE POTREBNO 65.000 EVRA ZA TRANSPLANTACIJU BUBREGA
U Rogatici će večeras biti održano donatorsko veče kako bi se prikupio novac za liječenje Radomira Purkovića iz Rogatice kojem je neophodno 6...
MAJDOV: SRPSKA JE MOJA OTADŽBINA, IZ NJE SAM POSTAO ŠAMPION SVIJETA
 Najbolji srpski džudista Nemanja Majdov u spotu koji će se prikazivati u sklopu kampanje "Volim Srpsku" istakao je da voli Srpsku jer ona voli ...
BOLNICA "SRBIJA": DOGOVORENA SARADNJA SA HIRURGOM PROF. DR VLADOM CVIJANOVIĆEM
Rukovodstvo Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu danas je dogovorilo saradnju sa eminentnim stručnjakom, pukovnikom prof. dr Vladom Cvijanovi...
VIŠEGRAD: MILAN JAKŠIĆ NOVI VRŠILAC DUŽNOSTI NAČELNIKA ODJELJENJA ZA FINANSIJE
Odbornici Skupštine opštine Višegrad imenovali su danas Milana Jakšića za novog vršioca dužnosti načelnika opštinskog Odjeljenja za finans...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
JUGOVIĆ: OTKRITI JAVNOSTI SAZNANJA O SLUČAJU PRIJETEĆIH SMS PORUKA
Nedelja, 13.10.2019.
Republika Srpska
IZVLAČENJE DOBITNIKA ČETVRTOG STANA U IGRI "10RAČUNA IZBROJI, STAN OSVOJI" (RTRS, 20.15)
Nedelja, 13.10.2019.
BIH
KOŠARAC: ŠAROVIĆ BIRA SDA I ŽELI DA OSTANE ŠTO DUŽE NA VLASTI
Ponedeljak, 14.10.2019.