Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Srijeda, 22.05.2019.
PALE: SUTRA POČINJU DANI FILOZOFSKOG FAKULTETA
Srijeda, 15.05.2019. | Princip News
Filozofski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovaće niz aktivnosti od sutra do utorka, 21. maja, povodom obilježavanja Dana fakulteta i krsne slave - Svetog Jovana Bogoslova.

Sutra u 18.00 časova biće održana promocija antologije "Mi znamo sudbu - antologija srpskog pjesništva 20. vijeka o nacionalnom stradanju", saopšteno je sa Filozofskog fakulteta. 

Za petak, 17. maj, planirana je promocija diplomiranih studenata, mastera i magistara nauka sa početkom u 11.00 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Pale. 

Nakon toga planirano je otvaranje izložbe Narodnog muzeja iz Leskovca "Ratni put Moravske divizije od 1914. do 1918. godine" i promocija istoimene monografije. 

U večernjim časovima u prostorijama Filozofskog fakulteta planirana je javna tribina "Tranziciona pravda u svjetlu haških presuda". 

U subotu, 18. maja, u 9.30 časova biće otvoren naučni skup "Nauka i stvarnost", a u 18.00 časova promocija zbornika "Srpsko pisano nasljeđe i istorija srednjovjekovne Bosne i Huma". 

Četvrtog dana manifestacije, u ponedjeljak, 20. maja, biće održana svečana akademija povodom 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve /SPC/ u Kulturnom centru Pale, sa početom u 19.00 časova. 

Obilježavanje dana Filozofskog fakulteta biće završeno u utorak, 21. maja, lomljenjem slavskog kolača i javnom trebinom "Bitka na Košarama 1999. godine". 

Obred lomljenja slavskog kolača zakazan je za 12.00 časova u prostorijama fakulteta. 
/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
NEMA VREMENA ZA ODMOR: NEMANJA MAJDOV OTPUTOVAO U KINU
Džudista Crvene zvezde, Nemanja Majdov, otputovao je na Grend pri u kineski Hohot. Nakon što je prije dvije sedmice osvojio svoj prvi Grend sl...
FERRATI VIŠE NEĆE ISPORUČIVATI MOTORE ZA MASERATI
Iako još nije službeno potvrđeno hoće li do prestanka saradnje doći 2021. ili 2022. godine, ono što je sigurno je da Ferrari više neće ispo...
ĐOKOVIĆ SVOJ 32. ROĐENDAN POSVETIO DJECI SRBIJE
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je obilježavanje svog 32. rođendana posvetio djeci Srbije, objavljeno je na sajtu Fondacije "Novak Đoko...
DODIK I DORFER: DOBRI ODNOSI BIH I EUFOR-a
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i komandant Eufora u BiH Martin Dorfer konstatovali su danas da su između BiH, na svim nivoima,...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
DANAS I SUTRA U ISTOČNOM SARAJEVU KAMPANJA "RASTIMO SIGURNO"
Utorak, 21.05.2019.
Republika Srpska
DOGOVORENA RASPODJELA SVIH DIREKTORSKIH POZICIJA U SRPSKOJ
Utorak, 21.05.2019.
BIH
RIJEŠEN SLUČAJ NESEĆE NA STUPU: ŽENA SE UBILA SKOKOM IZ STANA STAMBENE ZGRADE
Srijeda, 22.05.2019.