Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Subota, 20.07.2019.
PALE: SUTRA POČINJU DANI FILOZOFSKOG FAKULTETA
Srijeda, 15.05.2019. | Princip News
Filozofski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovaće niz aktivnosti od sutra do utorka, 21. maja, povodom obilježavanja Dana fakulteta i krsne slave - Svetog Jovana Bogoslova.

Sutra u 18.00 časova biće održana promocija antologije "Mi znamo sudbu - antologija srpskog pjesništva 20. vijeka o nacionalnom stradanju", saopšteno je sa Filozofskog fakulteta. 

Za petak, 17. maj, planirana je promocija diplomiranih studenata, mastera i magistara nauka sa početkom u 11.00 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Pale. 

Nakon toga planirano je otvaranje izložbe Narodnog muzeja iz Leskovca "Ratni put Moravske divizije od 1914. do 1918. godine" i promocija istoimene monografije. 

U večernjim časovima u prostorijama Filozofskog fakulteta planirana je javna tribina "Tranziciona pravda u svjetlu haških presuda". 

U subotu, 18. maja, u 9.30 časova biće otvoren naučni skup "Nauka i stvarnost", a u 18.00 časova promocija zbornika "Srpsko pisano nasljeđe i istorija srednjovjekovne Bosne i Huma". 

Četvrtog dana manifestacije, u ponedjeljak, 20. maja, biće održana svečana akademija povodom 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve /SPC/ u Kulturnom centru Pale, sa početom u 19.00 časova. 

Obilježavanje dana Filozofskog fakulteta biće završeno u utorak, 21. maja, lomljenjem slavskog kolača i javnom trebinom "Bitka na Košarama 1999. godine". 

Obred lomljenja slavskog kolača zakazan je za 12.00 časova u prostorijama fakulteta. 
/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
"TOP GAN" SE VRAĆA NA VELIKO PLATNO (VIDEO)
"Top Gan" se vratio u četvrtak kad se Tom Kruz (57) iznenada pojavio na Komik-konu kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka tog vo...
JEDITE BOROVNICE I USPORITE STARENJE
Muškarci i žene nemaju iste navike kada je riječ o ishrani i izboru svakodnevnih namirnica. Dok se ženama savjetuje ishrana sa više kalcijuma ...
SARA LUČIĆ 14. NA EVROPSKOM PRVENSTVU U ŠVEDSKOJ
Atletičarka sokolačkog kluba "Glasinac" Sara Lučić zauzela je 14. mjesto na Evropskom prvenstvu za juniore/ke u Švedskoj skokom uvis 178 centi...
HARADINAJ PODNIO OSTAVKU
Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj podnio je ostavku na sjednici privremene vlade i rekao da je dobio poziv za saslušanje u Hagu u ...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Istočno Sarajevo
U ISTOČNOM SARAJEVU UHAPŠENO LICE ZBOG ORGANIZOVANOG KRIMINALA
Četvrtak, 18.07.2019.
Republika Srpska
DODIK: SVAKOM NOVOM BRAČNOM PARU KREDIT OD 30.000KM
Petak, 19.07.2019.
BIH
ZA SAMO ŠEST DANA U SARAJEVU PRIJAVLJENO 57 SLUČAJEVA ZARAZNIH BOLESTI
Četvrtak, 18.07.2019.