Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Petak, 14.08.2020.
PODJELA 200 PAKETA POMOĆI ŽENAMA SARAJEVSKO-ROMANIJSKE REGIJE
Petak, 03.07.2020. | Princip News
U Sokocu, Palama i Istočnom Sarajevu danas će u okviru projekta koji sprovodi Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske biti podijeljeno 200 paketa pomoći ženama sarajevsko-romanijske regije, najavljeno je iz Ministarstva.

Riječ je o projektu "Formiranje džender tima i iniciranje inovativne džender akcije za rodno odgovorno budžetiranje na regionalnom nivou" koji podržava organizacija UN žene, uz finansijsku podršku Švedske i u partnerstvu sa Džender centrom Republike Srpske.

Jedan paket pomoći sadrži 15 tovnih malih pilića, 30 kilograma startera, 50 kilograma grovera, 10 kilograma finišera i pet kesica potrebnih vitamina.

Podjela paketa u Sokocu je u 7.00 časova na poligonu preko puta pijace, gdje pakete preuzimaju opštine Rudo, Višegrad, Čajniče, Rogatica, Novo Goražde, Sokolac i Han Pijesak, ukupno 130 paketa.

U Palama će podjela biti u 9.30 časova na platou opštine, gdje pakete preuzimaju opštine Pale i Istočni Stari Grad, ukupno 35 paketa.

U Istočnom Novo Sarajevo u 11.00 časova paketi će biti podijeljeni u mjestu Miljevići bb kod Crkve Svetog Đorđa, gdje će pakete preuzeti opštine Istočno Novo Sarajevo, Trnovo i Istočna Ilidža, ukupno 35 paketa.

U Palama će u 9.30 časova izjave dati ispred Ministarstva poljoprivrede rukovodilac Područne jedinice Sokolac Jelena Mićić.


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
"INFOSRPSKA": BN TELEVIZIJA GLASILO POLITIČKOG SARAJEVA (FOTO)
Svaki gledalac koji je bar jednom pogledao informativni program BN televizije ili pročitao sadržaj sa njihovog portala, ne može se oteti utisku ...
NEŠIĆ: ŽELJA DA SE RUSKA VAKCINA ŠTO PRIJE NAĐE I U BiH
Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Nenad Nešić danas je ruskom ambasadoru u BiH Petru Ivancovu čestitao to što je Rusija registrova...
U VIŠEGRADU NEMA NOVOZARAŽENIH, 12 AKTIVNIH SLUČAJEVA
U Višegradu nema novozaraženih virusom korona, a broj aktivnih slučajeva je 12, rekla je novinarima direktor Doma zdravlja Višegrad Snežana Đ...
VIŠKOVIĆ SUTRA U TRNOVU I ISTOČNOM SARAJEVU
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković posjetiće sutra Trnovo i Istočno Sarajevo. Višković će se sutra sastati sa načelnici...
MERIDIAN DRUGI BANER
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
MERIDIAN DRUGI BANER
Istočno Sarajevo
VOZAČ MERCEDESA UHAPŠEN NAKON NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO BRAČNI PAR HRŠUM
Srijeda, 12.08.2020.
Republika Srpska
UVODI SE SEROLOŠKO TESTIRANJE U SRPSKOJ, CIJENA 22,50 KM
Srijeda, 12.08.2020.
BIH
SARAJEVO: UBIJEN MUŠKARAC, RANJENA ŽENA
Četvrtak, 13.08.2020.