Molimo sačekajte......

RADIS DOO
Baner poz2 Termag
Istočno Sarajevo
Vreme
10°C
Ponedeljak, 24.02.2020.
ŠEHOVAC: STANICA POLICIJE ISTOČNA ILIDŽA USKORO U NOVIM PROSTORIJAMA
Četvrtak, 23.01.2020. | Princip News
Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac najavio je da će za desetak dana u novim prostorijama sa radom početi Policijska stanica Istočna Ilidža, te biti otvoreno stanično odjeljenje policije Istočni Stari Grad na Trebeviću.

"Uskoro bi trebalo da bude otvoren objekat u koji će se useliti Policijska stanica Istočna Ilidža, a koji je kupljen odlukom Vlade Republike Srpske i vlasništvo je Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/. Opština Istočna Ilidža je jednim dijelom učestvovala u realizaciji ovog projekta", rekao je Šehovac na konferenciji za novinare u Palama.

On je istakao da je interes MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Istočno Sarajevo da, nakon toliko godina, Istočna Ilidža dobije svoju policijsku stanicu.

Šehovac je podsjetio da je Policijska stanica Istočna Ilidža počela sa radom 1. jula 2018. i funkcioniše u punom kapacitetu iako se nalaze u prostorijama Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo.

Prema njegovim riječima, otvaranje staničnog odjeljenja policije Istočni Stari Grad na Trebeviću, koje će djelovati u okviru Policijske stanice Istočni Stari Grad na Hreši, je važno zbog turističkog potencijala koji nudi ova planina.

"Na Trebeviću imamo sve veći porast broja turista, posebno ljeti, a postojanjem staničnog odjeljenja biće povećan stepen njihove bezbjednosti", naglasio je Šehovac.

On je podsjetio da je objekat staničnog odjeljenja Policijske stanice Istočni Stari Grad finansiran projektom grada Istočno Sarajevo i opštine Istočni Stari Grad, te izgrađen u potpunosti i opremljen. 


/SRNA/
Napiši komentar

Komentari (0)
Najnovije
ŠPIRIĆ: OČEKIVANJA DA SE POZDRAVI RJEŠAVANJE PITANJA USTAVNOG SUDA
Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Nikola Špirić izjavio je da je očekivao da iz Sarajeva, od ljudi koji imaju državničku l...
SKANDAL: "RADNA SNAGA IDE NA ZAPAD, SMEĆE IDE NA BALKAN"
Dok bogate zemlje propovjedaju zaštitu životne sredine i kritikuju one koji nisu dovoljno napredni, istovremeno izvoze smeće u Bugarsku i Rumuni...
MLADIĆ (17) IZ BIJELJINE DOBIO POVREDE OPASNE PO ŽIVOT, PREVEZEN U BEOGRAD
Sedamnaestogodišnjak koji je danas povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ljeljenči, transportovan je za Beograd, jer je zadobio...
ČUDNA, ALI MOĆNA KOMBINACIJA: NARODNI LIJEK ZA MNOGE BOLESTI
Nezamjenjiv u ishrani, crveni luk sadrži mnoštvo korisnih sastojaka, zbog čega je izuzetno djelotvoran kod određenih zdravstvenih tegoba. Pr...
Zavod za zaposljavanje baner
SKI centar Ravna planina
Prestige Jahorina
Baner Drugarska prica
Hercegovacka kuca
Baner ZZZ RS novi
Istočno Sarajevo
U HUMANITARNOJ TRCI NA JAHORINI PRIKUPLJENO 15.500 KM (FOTO)
Nedelja, 23.02.2020.
Republika Srpska
DODIK: UNIVERZITET ZA POSLOVNE STUDIJE TREBA ODMAH ZATVORITI
Nedelja, 23.02.2020.
BIH
DODIK: NISU SLUČAJNO ISTOVREMENO OTVORENE KRIZE U BIH, CRNOJ GORI I NA KOSMETU
Subota, 22.02.2020.